|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hoko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ir0nman

|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 2:40 pm Předmět: |
|
|
S praskovym cukrom, prip. hroznovym + trochu mlieka.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Ir0nman napsal: | | S praskovym cukrom, prip. hroznovym + trochu mlieka. |
Tak tohle žeru snad každey večer. Jednoduchý a dobrý.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
yahoomaker

|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
mno kdyz mam chut ( coz vetsinou mam :) ), tak si delam pribinacka / lipanka.
lipanek / pribinacek - tri lzicky mouckoveho cukru + vanilkove aroma ( tak akurat - kdyz to prezenete tak to neni moc dobre, takze pomalu pridavat ) + trosku mleka. kdyz se to necha chvilku zalezet v lednici tak je to super.
lipanek / pribinacek - cokoladovy - tri lzicky horke cokolady ( neco jako kakao, granko ) + lzicka a pul mouckoveho cukru + trosku mleka. nechat chvilku zalezet, nez se rozpusti vanilkovy cukr v te horke cokolade.
a par dalsich priprav :)
btw. vetsine lidem to bude urcite jasne, ale pro jistotu - lzicka = kavova lzicka ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ferass.ferass

|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 7:33 am Předmět: |
|
|
To ja pěkně do tvarohu rozsekam banan a 2 vajíčka dosladím glukpurem bo vanilkovym cukrem a sem schopnej to do dat i trochu syrovatky  .to je pak mnamka. _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 12:15 pm Předmět: |
|
|
Pak už jen salmonela a je to _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 2:53 pm Předmět: |
|
|
me staci smichat tvaroh s nizkotucnym bilym jogurtem, docela to jde :) jak jsem prestala sladit, tak uz mi sladky prijdou i samotny vlocky s mlikem, nebo ten tvaroh s jogurtem. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | me staci smichat tvaroh s nizkotucnym bilym jogurtem, docela to jde :) jak jsem prestala sladit, tak uz mi sladky prijdou i samotny vlocky s mlikem, nebo ten tvaroh s jogurtem. |
no ja by som samotny tvaroh s bielym jogurtom v sebe asi dlho neudrzal:)
pred spanim si dam vanicku tvarohu + 0,5l mlieka + jahodove/cokoladove granko _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 7:19 pm Předmět: |
|
|
javorový sirup,rozinky,kokos
|
|
| nahoru |
|
 |
ferass.ferass

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 11:37 pm Předmět: |
|
|
| rafaelo napsal: | | BUFU napsal: | | rafaelo napsal: | | BUFU napsal: | Pak už jen salmonela a je to | Ja myslim ze to s tou salmonelou nebude tak horky.. |
Asi ne,ale určo je plno srček co z toho můžeš dostat.... | Jasny uplne nejhygieničtější to nejni ale co uz. Ale zase sem slysel ze se bilkovina traví nejlepe co nejmin tepelne upravena .k tomu mam takovou srandu:Muj kamos tomu veri,a je takovej fanatik ze si dokonce tak napul usmažil kureci prsa a zral to. blazen.To uz je extrem ale nekdo ma rad krvavy stejky,ja bych do toho nesel ikdyby ty bilkoviny samy naskakaly do svalů. |
je to fakt pravda???
|
|
| nahoru |
|
 |
Palestra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|