|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte bolesti zad ??? |
| Ano |
|
39% |
[ 33 ] |
| Ne |
|
18% |
[ 15 ] |
| Někdy |
|
42% |
[ 35 ] |
|
| Celkem hlasů : 83 |
|
| Autor |
Zpráva |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Coregonus
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
najprv doliec chrbat a potom zacni celne drepy daj pozor ,nech sa nepredklanas.Na celnom velku vahu nedas a ucinok je dobry. Inak ja mam z legpressu s velkou vahou este horsi pocit jak z drepu
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Coregonus napsal: | | najprv doliec chrbat a potom zacni celne drepy daj pozor ,nech sa nepredklanas.Na celnom velku vahu nedas a ucinok je dobry. Inak ja mam z legpressu s velkou vahou este horsi pocit jak z drepu |
...sak na legpresse mas oprety chrbat o operadlo...aj tak ta boli??
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:34 pm Předmět: |
|
|
niekedy, (ne stale  )ked mam velku vahu ,tak ma bolia z lepressu krize.
|
|
| nahoru |
|
 |
lopez3

|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 10:35 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | mna chrbat boli - presnejsie spodna cast - krize, neviem co s tym robit,casto musim zrusit posledne serie drepov,ci mrtvoly....skusim s opaskom este ale ked to neprejde tak som v haji...a inak to nieje len prechodne...ja toto mam stale ked cvicim tieto cviky...davnejsie ma boleli krize aj z pritahov v predklone...ale uz to je v pohode som zvedavy na ako dlho
| Ja mavam s nimi tiez problemy,myslim ze to bude v nervoch, problem mam aj v tom,ze mam slabsie nohy a tak pri DL a squate to ide cez chrbat.Pri DL hlavne pri odliepani
|
|
| nahoru |
|
 |
sheryk

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 10:39 pm Předmět: |
|
|
No mně teda cvičení - a zejména mrtvoly - na záda docela pomohlo, měl jsem docela slušnou skoliozu a s tím spojené bolesti, ale teď už dlouho, dlouho nic
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:37 am Předmět: |
|
|
| secan napsal: | | ganxterko napsal: | mna chrbat boli - presnejsie spodna cast - krize, neviem co s tym robit,casto musim zrusit posledne serie drepov,ci mrtvoly....skusim s opaskom este ale ked to neprejde tak som v haji...a inak to nieje len prechodne...ja toto mam stale ked cvicim tieto cviky...davnejsie ma boleli krize aj z pritahov v predklone...ale uz to je v pohode som zvedavy na ako dlho
| Ja mavam s nimi tiez problemy,myslim ze to bude v nervoch, problem mam aj v tom,ze mam slabsie nohy a tak pri DL a squate to ide cez chrbat.Pri DL hlavne pri odliepani |
ja myslim ze to bude tym ze som vysoky...nohy nemam slabe, a mozne to je ze to je v nervoch..
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: st říjen 16, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
Ahojte. Nechcem zakladať nový topic tak to šupnem sem kde sa podobné veci už riešili. Dlhšie obdobie som cvičil nepravidelne. No teraz už asi tretí týždeň sa snažím nevynechávať tréning. Ide to celkom dobre ale mám jeden problém. Pri drepoch urobím rozcvičovaciu sériu a ďalšie série skrátka nemôžem dokončiť. Ako keby mi počas tej jednej série spodný chrbát tak stuhol že mi nedovolí sa nijako poskladať do drepu. A ďalšia vec je tá že počas drepu cítim ako sa brušné svaly nadmerne napínajú. To som nikdy necítil keď to mám porovnať s obdobím kedy som drepy pravidelne cvičil. No myslím že toto je spôsobené oslabením brušných svalov počas tej dlhšej prestávky. To ma až tak netrápi. Lebo ich trénovaním sa to dúfam napraví. Štve ma hlavne ten spodný chrbát. Veľmi podobne sa cítim pri mŕtvych ťahoch a pri všetkých cvikoch v predklone. Rána sú tiež nepríjemné. Mám problém predkloniť sa nad umývadlo. Po čase to prejde no nikdy som nič také necítil keď som cvičil pravidelne. Mohol som si nakladať váhy a ráno som vstal svižne z postele a tieto problémy som nemal. Myslíte si že strečing a pomalší nábeh na tréning to zmení? Alebo mám zájsť k doktorovi? Ďakujem za odpovede.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|