Bolo Yeung me prave vzdycky fascinoval postavou, hlavne tim hrudnikem, btw v "double impact" s Van Damme vypadal hodne dobre, bylo mu v te dobe tusim uz 50 let :)
čet sem, že i dělal kulturistiku a jeho syn jí dokonce dělá
Mne sa najviac pacil Bolo v Tygrych pazuroch 1. Dnes by som uz taku sracku asi nevydrzal pozerat, ale vtedy....
ja mam stary filmy nejradsi, u toho se clovek aspon pobavi ...
jj,třeba hercules v new yorku sice sem to neviděl ale prej tj taky prdel,hlavně proto že en arniho herecký vykon byl slabí
mám originál na DVD a fakt to stojí za hovno, ale sranda to je:-)
jj... tedkon to práve schánim na netu..
mimochpodem nevite nekdo kde to stáhnout???
Přes torrent, kámoš to nedávno stahoval takže hledej. V tomhle filmu je jedna z mejch nejoblíbenějších scén s Arnoldem a to : Arnold proti medvědovi v pěstním souboji . To si můžu pouštět pořád
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Mne sa najviac pacil Bolo v Tygrych pazuroch 1. Dnes by som uz taku sracku asi nevydrzal pozerat, ale vtedy....
ja mam stary filmy nejradsi, u toho se clovek aspon pobavi ...
jj,třeba hercules v new yorku sice sem to neviděl ale prej tj taky prdel,hlavně proto že en arniho herecký vykon byl slabí
mám originál na DVD a fakt to stojí za hovno, ale sranda to je:-)
jj... tedkon to práve schánim na netu..
mimochpodem nevite nekdo kde to stáhnout???
Přes torrent, kámoš to nedávno stahoval takže hledej. V tomhle filmu je jedna z mejch nejoblíbenějších scén s Arnoldem a to : Arnold proti medvědovi v pěstním souboji . To si můžu pouštět pořád
To je jeden z úplně nejhorších filmů, co jsem v životě viděl. Doporučuju s ním neztrácet čas.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru