Bolo vyhrál soutěž Mr Asia v kulturistice ,věnoval se celkem dost cvičení bojových sportů ,myslím že i chvíli vzpíral
je to hlavně dobrý kamarád van damma,dokonce spolu trénovali ve Venice v Kalifornii
Syn Bola trénuje s flexem whelerem ,jsou dobrý kamarádi
náhodou je dobrej,Arnold tam má nejmohutnější postavu jakou kdy ve filmu měl-bitka s Medvědem je dobrá-pak je dobrý ještě ten nadhoz jak soutěží s tím černochem a prohraje
náhodou je dobrej,Arnold tam má nejmohutnější postavu jakou kdy ve filmu měl-bitka s Medvědem je dobrá-pak je dobrý ještě ten nadhoz jak soutěží s tím černochem a prohraje
Very funny! Good choice.
Arnold has (had) very nice English.. Who is that hejkules
Já si nemůžu pomoct, ale mě Sylvester Stallone hrozně připomíná Franka Zaneho.. Jsou si trochu podobní v obličeji (ale to dělají hlavně vlasy..) ale i postavou. Oba jsou estetičtí, s menšími objemy a na kost vyrýsovaní. Samozřejmě že je Stallone o dost hubenější než Zane, ale i tak se mi zdají podobní.. Mám takový pocit jen já nebo se to zdá i vám?
Jinak taky si myslím že měl Stallone v Rocky IV 75kg, ty parametry s 90kg pasujou spíš třeba tak na Lukáše Osladila a ten je rozhodně o dost objemější než Stallone
podle me je to zbytecny resit.. kazdy zdravy clovek muze mit super postavu (teda nemyslim zrovna jako coleman).. jen je to o makani, odrikani, casu a penezich...
podle me je to zbytecny resit.. kazdy zdravy clovek muze mit super postavu (teda nemyslim zrovna jako coleman).. jen je to o makani, odrikani, casu a penezich...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru