Rocky 6 hm. Těšim se. Stallone je dobrej. CO je zajímavý tak mi teďka příde daleko drsnější než zamlada. Prostě takovej drsnej fotr co si snim nemáš hrát. Viz. sejměta Cartere kde byl drsnej až na půdu.
Jinak ať nejsem out. Tak ze současnejch herců postava-Vin Diesel.Dwayne Rock...
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
[quote="DAVID.LOPAN"]Rocky 6 hm. Těšim se. Stallone je dobrej. CO je zajímavý tak mi teďka příde daleko drsnější než zamlada. Prostě takovej drsnej fotr co si snim nemáš hrát. Viz. sejměta Cartere kde byl drsnej až na půdu.
Naprostej souhlas. V Get Carter byl Sly fakt superdrsnej. Doufám, že jednou budu v tom věku taky takovej
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Jak je to s tim Stalloneho xichtem? Ja jsem někde četl že kdysi dostal pecku do xichtu a má nějaký porušený nervy nebo co, a že prej pulku xichtu nemůže ovládat a proto prej dělá takový držky
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Jak je to s tim Stalloneho xichtem? Ja jsem někde četl že kdysi dostal pecku do xichtu a má nějaký porušený nervy nebo co, a že prej pulku xichtu nemůže ovládat a proto prej dělá takový držky
Prej mu to zpusobili uz pri narozeni porodnima klestema...
v detstvi dostal obrnu proto ma takovej ten divnej usmev/xicht... vsichni ho za to mlatili smali se mu zacal cvicit a vratil jim to... je to king
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru