|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dodger
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Graveworm
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Dodger napsal: | | preklep, vysokí |
Tak to fakt nevim, zkus se mrknout někde na netu. Ještě jsem si vzpoměl, že Bolo Yeung měl 168 cm .
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
bruce 1.71 norris 1.78
setky dalsie dohladas na www.imdb.com _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dodger
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Graveworm napsal: | Jen napíšu výšky tady zmíněných herců, jestli to někoho bude zajímat.
Dolph Lundgren - 199 cm, Stallone - 178 cm, Van Damme - 178 cm, Hulk Hogan - 194 cm. |
Tie cisla su smiesne, Stallone aj Van Damme tolko zdaleka nemaju, ten Lundgren sa mi tiez zda nadhodnoteny, ale tam si nie som isty. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dodger
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 9:52 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Graveworm napsal: | Jen napíšu výšky tady zmíněných herců, jestli to někoho bude zajímat.
Dolph Lundgren - 199 cm, Stallone - 178 cm, Van Damme - 178 cm, Hulk Hogan - 194 cm. |
Tie cisla su smiesne, Stallone aj Van Damme tolko zdaleka nemaju, ten Lundgren sa mi tiez zda nadhodnoteny, ale tam si nie som isty. | No tak teda koľko majú, všade sa píše inak.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Dodger napsal: | | AHOLA napsal: | | Graveworm napsal: | Jen napíšu výšky tady zmíněných herců, jestli to někoho bude zajímat.
Tie cisla su smiesne, Stallone aj Van Damme tolko zdaleka nemaju, ten Lundgren sa mi tiez zda nadhodnoteny, ale tam si nie som isty. | No tak teda koľko majú, všade sa píše inak. |
Na objektivne zhodnotenie by sme ich museli premerat sami. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 11:43 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Dodger napsal: | | AHOLA napsal: | | Graveworm napsal: | Jen napíšu výšky tady zmíněných herců, jestli to někoho bude zajímat.
Tie cisla su smiesne, Stallone aj Van Damme tolko zdaleka nemaju, ten Lundgren sa mi tiez zda nadhodnoteny, ale tam si nie som isty. | No tak teda koľko majú, všade sa píše inak. |
Na objektivne zhodnotenie by sme ich museli premerat sami. |
to uz trocha sa s tou nedvoverou prehanas,sice Lundgren ma iba 1.93...
ak uz aj na imdb klamu,tak tento svet staji za hovno _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 1:35 am Předmět: |
|
|
| Dodger napsal: | | Nevieš náhodou aký sú vysoký odborníci na bojové umenia ako napr. bruce lee? |
vacsinou tak o hlavu vacsi od kybla _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 3:54 am Předmět: |
|
|
Maria Sharapova - 6' 2"
todle musi nakej preklep kurva
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 8:44 am Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | AHOLA napsal: | | Dodger napsal: | | AHOLA napsal: | | Graveworm napsal: | Jen napíšu výšky tady zmíněných herců, jestli to někoho bude zajímat.
Na objektivne zhodnotenie by sme ich museli premerat sami. |
to uz trocha sa s tou nedvoverou prehanas,sice Lundgren ma iba 1.93...
ak uz aj na imdb klamu,tak tento svet staji za hovno |
Tak to stoji, staci si pozriet trebars niektore fotky kde Sly stoji trebars pri Arnoldovi a vsjo jasno.
Inac kedze na tej stranke je to v stopach, nevenujem tomu pozornost, nechce sa mi to prepocitavat _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 9:34 am Předmět: |
|
|
Nevite nekdo jak se jmenoval herec co hral Liu Kanga v Mortal kombatu?Ja uz to nejak pozapomnel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 9:51 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | prcekja: M.C. Duncan, uz sa tu rozoberal |
tak se může klidně dál vypadá dobře a hotovka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|