|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 10:02 am Předmět: |
|
|
Dunacana mam vcelku rad, Zelena mila bola vyborny film, videl som ho este v Armagedone a Striptize, hral tusim aj v Kralovi skorpionovi (to som nevidel). A mari sa mi, ze sa objavil aj v Sin city.
Btw. spomenuli sme uz Chucka  ? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 12:48 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Dunacana mam vcelku rad, Zelena mila bola vyborny film, videl som ho este v Armagedone a Striptize, hral tusim aj v Kralovi skorpionovi (to som nevidel). A mari sa mi, ze sa objavil aj v Sin city.
|
Taky hrál v Můj soused zabiják s Willisem _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | AHOLA napsal: | Dunacana mam vcelku rad, Zelena mila bola vyborny film, videl som ho este v Armagedone a Striptize, hral tusim aj v Kralovi skorpionovi (to som nevidel). A mari sa mi, ze sa objavil aj v Sin city.
|
Taky hrál v Můj soused zabiják s Willisem |
a v Daredevilovi _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 4:35 pm Předmět: |
|
|
Třeba stojí na schodech  Nebo je některej na stoličce _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
skoro jako fotka s domova důchodců a takový ikony to byly ...smutné
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 4:52 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | skoro jako fotka s domova důchodců a takový ikony to byly ...smutné |
kazdej starne nahodou sou to borci hovno z domova duchodcu.... serou mne takovy keci....
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 4:52 pm Předmět: |
|
|
Z tej fotky to nevies objektivne zhodnotit.Su foteni z dola zo strany a este nestoja vedla seba.Inak Sly nema urcite 178.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
Graveworm
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 7:39 pm Předmět: |
|
|
Ale Sylvester tam na té fotce s Arniem a Brucem vypadá fakt srandovně, takovej napuchlej _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 8:15 pm Předmět: |
|
|
Mickey Rourke alias Marv v Sin City.
BTW, ve dvojce bude hrát Rourke i Duncan i Trejo!
Máme se na co těšit. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|