|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
holota
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lesnar
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | citace: | | a zuřím u vykopávek tipu Kiss, Iron Miden |
prcko: ja ti dam vykopavky,mluvis tu o vykopavkach a poslouchas razmus?
tvuj razmus za par let zapadne,ale IRoN Maiden uz tu sou nejakej ten patek,takze tak...
-zajimalo by me,kde hrajou iron maiden,ze u toho zuris pac 99% ve fitku hraje tak maximalne Chinaski a nebo nejaka remix hitu ze 80let- u toho zas zurim ja |
pod tohle se podepisuju..
|
|
| nahoru |
|
 |
andy_xx

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 8:19 pm Předmět: |
|
|
a hlavně bez těchto "vykopávek" by dnešní Linkiny, Rasmusy, ostatní sračko nu-metaly vůbec neexistovaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
| joeart napsal: | | hatebreed, drowning pool, six feet under, cannibal corpse... <evil smajlik> |
souhlas... Ale eště sem ani jedno z toho v žádné posilce neslyšel.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:23 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz bych si mel neco vybrat k posilovani , tak BAGR- kdo je z Vysociny, tak mozna zna  a nebo DIVOKEJ BILL _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:24 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Azmodan dne po listopad 27, 2006 9:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
draper: to je neaka trampska hudba?
ja by som striedal negroviny s tvrdou hudbou :), na to sa mi cvici najlepsie. V jednom fitku sme si mohli pustat hudbu aku sme chceli tak to bolo cool. Teraz mi vyhrava v gyme prevazne techno/disko, ale je to stale lepsie ako radio Expres a ich "informacie z ciest". _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathess
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
já mám většinou Mptrojku a tam mi hrajou Sick off it all _________________ Hard Core 4 Life
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Draper napsal: | Kdyz uz bych si mel neco vybrat k posilovani , tak BAGR- kdo je z Vysociny, tak mozna zna a nebo DIVOKEJ BILL |
Bez urážky Drapere, ale tvůj hudební vkus je perverzní ,já vim, každej jsme jinej, máme rádi jiný věci ale tohle....
Edit : Pro ty co neznate BAGR tak tady je malá ochutnávka http://bagrcz.cz/mp3/BAGR_za_korunu.htm |
jj Za korunu bozi hitovka. ....Ja miluju pisnicku "JANA II", znas? Vis jak se u toho na zabavach pekne pari?
| citace: | | draper: to je neaka trampska hudba? |
Diky zes mne to country pripomnel. to taky miluju. U ohne s kytarou....neznam vetsi odvaz nez tohle _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
Draper : Ja tak nějak znám jejich chabej repertoár, dřív jsem byl na zábavách pečenej vařenej a na BAGRU jsem byl hodnekrat, samozřejmě jsem tam nešel kvuli ty hudbě.
Nejradsi mam ale předělávku Were not gona take it od Twisted sister (to jsou hloupý žerty)  U toho jsem vždycky chcal smíchy  Ale tu Janu 2 neznam, to je nejakej jejich oplodňovák,ne? _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|