no ja pocuvam hlavne Korn, Lordi, Dope, good charlotte, a mam aj par takych mixov kde je vsetko ako godsmack, disturbed linkin park....
takze toto ja pocuvam, ale hlavne Lordi
v tomto videu si vsimnite toho posledneho a jeho ritual
nevím jak vy ale já jsi dám na uši a jedu jenom tu svoji, tak to je kabát, landa, tvrdý rap, a nebo i někdy když nemám náladu a jedu jenom dřepy tak Lordi
nevím jak vy ale já jsi dám na uši a jedu jenom tu svoji, tak to je kabát, landa, tvrdý rap, a nebo i někdy když nemám náladu a jedu jenom dřepy tak Lordi
...ale když ti z repráku ve fitku řve rádio, tak je to stejně nanic. Navíc každou chvílu po mě někdo něco chce, takže bych si je musel furt nasazovat a vyndávat.
[/quote]..ale když ti z repráku ve fitku řve rádio, tak je to stejně nanic. Navíc každou chvílu po mě někdo něco chce, takže bych si je musel furt nasazovat a vyndávat.[/quote]
to jsi musíš zařídit
..ale když ti z repráku ve fitku řve rádio, tak je to stejně nanic. Navíc každou chvílu po mě někdo něco chce, takže bych si je musel furt nasazovat a vyndávat.[/quote]
to jsi musíš zařídit[/quote]
a won mi to tam vedoucí určitě vypne.... To by mě pak ostatní cvičící zabili
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru