|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sešívaný

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondřej1

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 9:22 am Předmět: |
|
|
Dobré stránky o filmech s hodnocením:
http://www.csfd.cz/stats.php?stat=n200 _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 9:43 am Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | | Hefaistos napsal: | dneska 21:25 na jedničce
Přelet na kukaččím hnízdem
Jeden z mích neoblíbenějších filmů, od jednoho z mích nejoblíbenějších režisérů (Miloš Forman),s jedním mích nejoblíbenějších herců v hlavní roli (Jack Nicholson).
Doporučuju. |
Díval jsem se, je to prostě klasika. Hlášky jako prase: "Do týdne jí vrazím do prdele takovej drát, že nebude vědět, jestli má začít srát anebo lomit rukama" |
Ten film je kultovy a skvely (spojenie vybornej literarnej predlohy, rezie, hereckych vykonov...).A je tam aj par humornych okamihov, aj ked z hladiska celkoveho deja _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Roller12
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 10:44 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Roller12 napsal: | | znáte někdo filmy od Davida Lynche? To je teprf něco... |
Toho tady nikdo nezná....Učinil jsi objev
( Promiň, ale nedalo mi to.. ) |
nechápu, to měl bejt ňákej stěr asi co
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 10:53 am Předmět: |
|
|
| Roller12 napsal: | | Diana napsal: | | Roller12 napsal: | | znáte někdo filmy od Davida Lynche? To je teprf něco... |
nechápu, to měl bejt ňákej stěr asi co | jj teď by ses měl urazit, smazat všechny posty, co si kdy sem poslal a haknout to tu a zničit :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 11:23 am Předmět: |
|
|
| Roller12 napsal: | | Diana napsal: | | Roller12 napsal: | | znáte někdo filmy od Davida Lynche? To je teprf něco... |
nechápu, to měl bejt ňákej stěr asi co |
Bohužel, teď tu byl....Edison!
( V pohodě, nedělej si hlavu, ju )
|
|
| nahoru |
|
 |
houmii

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 4:44 pm Předmět: |
|
|
Jj, čsfd rulez
Jste tam někdo registrovanej a pravidelně hodnotíte? (Pod jakým nickem?)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 10:23 pm Předmět: |
|
|
nedavno jsem videl filmy Borat a Hadi v letadle,prvni jmenovany film je totalne ujety,cely film se proste musite smat:) a hadi v latadle je dosti slusne zabavne A/B:) _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|
Mně ty hadi v letadle přišli jako totální kravina bez nápadu, resp. s velmi chabým nápadem, prostě profláknuté milonkrát zopakované téma (B film)  Ale já tento žánr nemám rád, takže jsem možná zaujatý. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:27 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Nazgul napsal: | SIN CITY JE PROSTE COOL FILM |
PULP FICTION je lepší |
tak tak, tento film sa tazko okouka
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:35 am Předmět: |
|
|
Co se mi poslední dobou líbilo:
Klik - život na dálkové ovládání - super komedie s dobře podaným mravním ponaučením http://www.csfd.cz/film.php?215201
Rafťáci - vývojem děje vpodstatě to samý, co Snouborďáci, ale byly tam více propracované vedlejší role, docela jsem se bavil, asi jsem stále ještě v pubertě http://www.csfd.cz/film.php?189604
40 let panic - dobrá komedie s dobrejma hláškama http://www.csfd.cz/film.php?197217 _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Roller12
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kefan

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 2:18 am Předmět: |
|
|
Moj velmi oblubeny film je Knockin' On Heaven's Door a keby ho niekto vedel najst na nete odkial sa da stiahnut, pretroze ja som lama tak by som mu bol moc vdacny, dokonca by som mu dal i taku celu dvacku (just kidding) _________________ "Budúcnosť už nie je to, čo bývala"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|