| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Best pohadka ever |
| Šíleně smutná princezna |
|
1% |
[ 1 ] |
| Mrazík |
|
7% |
[ 4 ] |
| Popelka |
|
12% |
[ 7 ] |
| Komando(Arnold Sch.) |
|
51% |
[ 28 ] |
| S čerty nejsou žerty |
|
25% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 54 |
|
| Autor |
Zpráva |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:40 pm Předmět: VASE NEJOBLIBENEJSI VANOCNI POHADKA |
|
|
Naposledy upravil Pakosta dne pá prosinec 22, 2006 1:42 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
saty

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:41 pm Předmět: |
|
|
S certy nejsou zerty ti tam chyba ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:44 pm Předmět: |
|
|
dik ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:46 pm Předmět: |
|
|
tu nesnasim a neni moc vanocni:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Pakosta napsal: | | tu nesnasim a neni moc vanocni:-) | vianocna asi bude ked ju davaju 25.12 v telke
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
Mrazik je neprekonatelny
Vyrastla stihla jedlicka... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 1:55 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Mrazik je neprekonatelny
Vyrastla stihla jedlicka... | ..naprostej souhlas...jednou za tři roky na něj mrknu a vždy se mi vybaví dětství....šumák...divně žlutá ( choťově nepřekonatelná ) limča a mlíko ve skle
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 2:12 pm Předmět: |
|
|
1. Popelka
2. Princezna se zlatou hvezdou na cele
3. Silene smutna princezna _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 2:31 pm Předmět: |
|
|
Jednoznacne Popelka, minuly rok ju ti vy*ebanci dali az kdesi pred silvestrom _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 2:38 pm Předmět: |
|
|
No a dobra rozpravka (aj ked nie Vianocna) su Traja veterani, skvely humor a napadite slovne hracky
A z vianocnych sa mi velmi paci Perinbaba. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 2:39 pm Předmět: Re: VASE NEJOBLIBENEJSI VANOCNI POHADKA |
|
|
Napsal sem komando, ale těžce sem se rozhodoval mezi s čerty nejsou žerty a komandem. Jinak mám rád ještě Krakonoš a lyžníci a pohádko o zapomnětlivém černokněžníkovy. Huááá.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 2:40 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | No a dobra rozpravka (aj ked nie Vianocna) su Traja veterani, skvely humor a napadite slovne hracky
A z vianocnych sa mi velmi paci Perinbaba. | /Pernibabu děsně nesnášim zrovna. Spolu s princeznou ze mlejna...Ale u vás na slovensku bude mít tahle pohádka asi větší tradici...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |