Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..když ti Leoši dojdou argumenty, tak napíšeš, že fetuju...to je argument jako když napíšu, že píšeš hrubky a ty to smeteš ze stolu, ale sám takovéhle naschváli píšeš...

Kdy už konečně pochopíš, že fanoušek kulturistiky nebo i závodní kulturista nemusí nutně uznávat v tomto sportu ženskou kategorii?
Naopak bych řekl, že jestli tomuhle někdo sportu škodí, tak jsou to právě ženy - profesionálky, protože 90% obyčejných lidí mi napoprvé řekne : "a u těch ženských se ti to líbí"? Řada normálních lidí dovede zkousnout chlapa-kulturistu, který zdůrazňuje své mužské znaky - hmotnost, svalnatost, šířku hrudi atd., ale ne, že se o totéž snaží ženy - nevidím pak rozdíl mezi transvestity a jimi...

A napiš mi zase něco vtipného, že beru drogy...
leos boruvka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:46 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

A nepříjde ti to podivné?Napsat že kulturistky škodí kulturistice protože mají svaly?
Jsi to asi nepochopil s těma drogama.Viděl jsi film VESNICKO MA STREDISKOVA?Jestli ano,tak si vybav scénu,kdy ženska v televizi blábolila a blabolila...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:58 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
Ahola neměj mindrák,že ty takové svaly nemáš.Je prostě lepší.S tím nic nenaděláš.Ronniemu prišla moc hezka.
On ale neměl ten mindrák z toho že mu chyby svaly.

To jsou ale perly tohle....ale asi to nepochopím, asi mi taky něco chybY
Freimen

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:59 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
A nepříjde ti to podivné?Napsat že kulturistky škodí kulturistice protože mají svaly?
Jsi to asi nepochopil s těma drogama.Viděl jsi film VESNICKO MA STREDISKOVA?Jestli ano,tak si vybav scénu,kdy ženska v televizi blábolila a blabolila...

Leoši, prosím vžij se do povědomí české veřejnosti, opusť svou mysl, své postoje a představ si část průměrné české populace - a ta, když někdo řekne, že dělá kulturistiku, se hned v 90% zeptá jako první na to, zda se mi líbí i ty kulturistky - pro normálního člověka je to ten největší extrém...

Pochopitelně, že ať si každý dělá co chce a kulturistky mají právo vypadat jak vypadají, ale jen jsem reagoval na to, že my fanoušci tím škodíme kulturistice jako takové...
A já si osobně myslím, že neškodíme o nic více než ony...
leos boruvka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:06 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Věc názoru.Já myslím,že ano.
Kulturista který haní kulturistky je podle mě přinejmenším podivín,který ve své krátkozrakosti nevidí,že škodí tomuto sportu jako celku.
Ostatní tady jsou jen snílci kteří sní o tom,že by jednou mohli byt kulturisty.Nebo alespon většina z nich.Ale ty jsi závodil.Tak se dá říct,že by jsi už mohl mít k tomu sportu nějaký vztah.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:20 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
Věc názoru.Já myslím,že ano.
Kulturista který haní kulturistky je podle mě přinejmenším podivín,který ve své krátkozrakosti nevidí,že škodí tomuto sportu jako celku.
Ostatní tady jsou jen snílci kteří sní o tom,že by jednou mohli byt kulturisty.Nebo alespon většina z nich.Ale ty jsi závodil.Tak se dá říct,že by jsi už mohl mít k tomu sportu nějaký vztah.
A mám k němu přesně ten vztah, co jsem říkal už 3x - Líbí se mi Levrone, Shawn Ray, Vince Taylor, Benfatto, Wheeler a nelíbí se mi Ruhl, Coleman a Atwood....a stejně tak se mi líbí body a fitness, které je o eleganci, rozvoji pohybového nadání, symetrii, estetice a stále ženskosti a nelíbí se mi ženská kulturistika...A co vím, tak i jiní závodníci to vidí podobně.
Já je nehaním, jen říkám, že mě osobně se to nelíbí. Pochopitelně je na kulturistických stránkách blbost říkat, že tu kulturistiky nemají co dělat nebo nějaké vulgární výrazy - ale to, že se to někomu (i z vlastních řad) nelíbí - není hanění....
Daniel-James

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak neco dalsiho,
Denise

leos boruvka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:23 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ok.Přečti si některé svoje komentáře nad kulturistkami.
leos boruvka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:26 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

DJ ty mi děláš radost.Denise je moje favoritka.Nádherná sexy,perversni pohled.Nema š tam její vyšpulenej zadek v kalhotkách?Jen tak dál.
jnerez

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:29 pm    Předmět: ale Odpovědět s citátem

Denisi: Denise Masino je fakt krutá, vypadá dost dobře,ale je fakt , že když sem ji viděl na nějakých fotkách bez kalhotek tak se mi dělalo špatně
jnerez

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:31 pm    Předmět: ale Odpovědět s citátem

chtěl sem napsat Danieli ne denisi, promiň
Daniel-James

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:31 pm    Předmět: Re: ale Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Denisi: Denise Masino je fakt krutá, vypadá dost dobře,ale je fakt , že když sem ji viděl na nějakých fotkách bez kalhotek tak se mi dělalo špatně

prave proto sem davam mene odvazne fotky. Me se to libi, ale ty reakce co by nasledovaly si dokazu predstavit.

Naposledy upravil Daniel-James dne čt prosinec 28, 2006 3:37 pm, celkově upraveno 1 krát
leos boruvka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:33 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Mě ne.Klitoris je krásná hračka.
builder12345

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:34 pm    Předmět: kulturistky Odpovědět s citátem

Nazdárek chlapi,přečetl jsem si váš rozhovor a musím říct,že opravdu zajímavé názory.Já taky vyjádřím svůj názor:myslím,že kulturistky jsou pěkné ženské pokud ty svaly májí symetrii a pěkný tvar.Pokud tam začíná problém ztráty symetrie (vypouklé břicho atd.) nebo už je tam znatelné padání vlasů tak to opravdu moc pěkné není.Jako příklad pěkné kulturistky bych uvedl Harazímovou a nakonec i Bára Benešová když ještě byla kulturistka tak jí to taky dost slušelo.Tak co vy na to?
Daniel-James

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:36 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
DJ ty mi děláš radost.Denise je moje favoritka.Nádherná sexy,perversni pohled.Nema š tam její vyšpulenej zadek v kalhotkách?Jen tak dál.

zadek v kalhotkach? No neco by tu snad bylo

Fakt to musi byt v kalhotkach?

ostatni mene "uchylni" snad prominou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: