|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HaniisLevrone

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st leden 10, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
velky ho*** _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st leden 10, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
Snazim se drzet Jayeovym heslem "Trenuj chytre, jes vhodne, spi 10 hodin denne" Ale jaksi mi to nevychazi a minimum je kolem 7 hodin, ale dospavam to po zbytek dne a o vikendu _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
HaniisLevrone

|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:01 pm Předmět: Re: Spánek |
|
|
| HaniisLevrone napsal: | Kolik denně naspíte? |
Asi osm hodin, někdy míň,ale jak to tak dělám víc dní po sobě, je to znát. _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
HaniisLevrone

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Snazim se drzet Jayeovym heslem "Trenuj chytre, jes vhodne, spi 10 hodin denne" Ale jaksi mi to nevychazi a minimum je kolem 7 hodin, ale dospavam to po zbytek dne a o vikendu |
No já prave taky dospavam presden protoze v noci naspim tak 7-8 hodin
takze pres den dam jeste asi 2hodinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
Teď asi něco přes 6h, pěkně mě to sere, páč jsem pak pěkně unavenej, ani nemůžu usnout pak odpoledne. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
HaniisLevrone

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
No ja jenom vim, ze to ma negativni vliv na skolu. Prijdu ze skoly a nechce se mi ucit, protoze sem se prave naucil. Pak se najim, vareni taky zabere cas. Pak si du lehnout na hodku a pul. Pak se znovu najim a pak jedu do fitka. Vracim se po 8 hodine zmozenej. Udelam si jidlo. Pred 9 vecerim a pred 11 davam tvaroh a v 6 hodin na novo. Debilni skola. Mam jeste tyden a neco abych se vyhrabal z tech sracek, co momentalne plavu. _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
HaniisLevrone

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | No ja jenom vim, ze to ma negativni vliv na skolu. Prijdu ze skoly a nechce se mi ucit, protoze sem se prave naucil. Pak se najim, vareni taky zabere cas. Pak si du lehnout na hodku a pul. Pak se znovu najim a pak jedu do fitka. Vracim se po 8 hodine zmozenej. Udelam si jidlo. Pred 9 vecerim a pred 11 davam tvaroh a v 6 hodin na novo. Debilni skola. Mam jeste tyden a neco abych se vyhrabal z tech sracek, co momentalne plavu. |
NO ja jak prijdu ze skoly tak pojim, pak jdu spat tak na hodku a pul, pak dam gainer a jdu na trenink. Po treninku dam gainer protein..prijdu domu a pojim, pak sem na pc nebo se divam na telku, potom dam tvaroh a jdu spat...jinak jim samozrejme i ve skole. chodim spat kolem 21:00-22:00 a vstavam v 6
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
| HaniisLevrone napsal: | | Merhule napsal: | | No ja jenom vim, ze to ma negativni vliv na skolu. Prijdu ze skoly a nechce se mi ucit, protoze sem se prave naucil. Pak se najim, vareni taky zabere cas. Pak si du lehnout na hodku a pul. Pak se znovu najim a pak jedu do fitka. Vracim se po 8 hodine zmozenej. Udelam si jidlo. Pred 9 vecerim a pred 11 davam tvaroh a v 6 hodin na novo. Debilni skola. Mam jeste tyden a neco abych se vyhrabal z tech sracek, co momentalne plavu. |
NO ja jak prijdu ze skoly tak pojim, pak jdu spat tak na hodku a pul, pak dam gainer a jdu na trenink. Po treninku dam gainer protein..prijdu domu a pojim, pak sem na pc nebo se divam na telku, potom dam tvaroh a jdu spat...jinak jim samozrejme i ve skole. chodim spat kolem 21:00-22:00 a vstavam v 6 |
To mas jeste dobry a kdyz nemam trenink tak nemuzu usnout a chodim spat v 23:00-24:00 a vstavam taky v 6:00 -- hrozny
|
|
| nahoru |
|
 |
HaniisLevrone

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:26 pm Předmět: |
|
|
| R@ven napsal: | | HaniisLevrone napsal: | | Merhule napsal: | | No ja jenom vim, ze to ma negativni vliv na skolu. Prijdu ze skoly a nechce se mi ucit, protoze sem se prave naucil. Pak se najim, vareni taky zabere cas. Pak si du lehnout na hodku a pul. Pak se znovu najim a pak jedu do fitka. Vracim se po 8 hodine zmozenej. Udelam si jidlo. Pred 9 vecerim a pred 11 davam tvaroh a v 6 hodin na novo. Debilni skola. Mam jeste tyden a neco abych se vyhrabal z tech sracek, co momentalne plavu. |
NO ja jak prijdu ze skoly tak pojim, pak jdu spat tak na hodku a pul, pak dam gainer a jdu na trenink. Po treninku dam gainer protein..prijdu domu a pojim, pak sem na pc nebo se divam na telku, potom dam tvaroh a jdu spat...jinak jim samozrejme i ve skole. chodim spat kolem 21:00-22:00 a vstavam v 6 |
To mas jeste dobry a kdyz nemam trenink tak nemuzu usnout a chodim spat v 23:00-24:00 a vstavam taky v 6:00 -- hrozny |
Takze naspis jen 6hodin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:27 pm Předmět: Re: Spánek |
|
|
| HaniisLevrone napsal: | Kolik denně naspíte? |
Poslední 2 tydny kolem 5 hodin...což má za nasledek že dneska sem už ani z posilky malem neodešel,nucena pauza na par dni
|
|
| nahoru |
|
 |
HaniisLevrone

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:30 pm Předmět: Re: Spánek |
|
|
| Poman napsal: | | HaniisLevrone napsal: | Kolik denně naspíte? |
Poslední 2 tydny kolem 5 hodin...což má za nasledek že dneska sem už ani z posilky malem neodešel,nucena pauza na par dni |
Tak to uz je teda hardcorove malo...a ja si rikam ze 8 hodin je malo. To ti pak telo vubec neregeneruje, ne? 5 hodin je uz hodne malo
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 10, 2007 7:36 pm Předmět: Re: Spánek |
|
|
| HaniisLevrone napsal: | | Poman napsal: | | HaniisLevrone napsal: | Kolik denně naspíte? |
Poslední 2 tydny kolem 5 hodin... což má za nasledek že dneska sem už ani z posilky malem neodešel ,nucena pauza na par dni |
Tak to uz je teda hardcorove malo...a ja si rikam ze 8 hodin je malo. To ti pak telo vubec neregeneruje, ne? 5 hodin je uz hodne malo |
JJ pěkně sem se zřídil...ale učit se musí...do konce tydne dam off a zkusim se z toho vyhrabat:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|