|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký časopis o kulturstice ??? |
| Muscle&Fitness |
|
37% |
[ 10 ] |
| Svět kulturistiky |
|
62% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mára

|
Zaslal: út leden 20, 2004 3:45 pm Předmět: Jaký časopis o kulturistice..... |
|
|
Ahoj,
chci se zeptat jaký časák na našem trhu o kulturstice je nejlepší....
Myslim,že asi bude na výběr z Muscle&fitness a svět kulturistiky.
Chci si ted od Unora předpatit jeden z nich, ale nevim jaký....Který je lepší nebo který má více informací?
Co jsem zatim koupil tak my přišlo, že muscle&fitness je lepší?!
Škoda, že u nás se neprodává flex.
Jaký je u Vás nej...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gladiátor

|
Zaslal: út leden 20, 2004 3:51 pm Předmět: Re: Jaký časopis o kulturistice..... |
|
|
| Mára napsal: | Ahoj,
Chci si ted od Unora předpatit jeden z nich, ale nevim jaký....Který je lepší nebo který má více informací?
Jaký je u Vás nej... |
Máro, přesně na toto, jsem se už tady ptal. Výsledkem výzkumu bylo, že nejlepší časopis je Ronyho sajta. Zkus si nechat zobrazit moje příspěvky, snad to najdeš. Jinak já hlasuju pro Svět K, myslím že je lepší a není tak povrchní a hlavně nemusí lízt Weidrovi do řiti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: út leden 20, 2004 4:04 pm Předmět: Re: Jaký časopis o kulturistice..... |
|
|
| Gladiátor napsal: | | Mára napsal: | Ahoj,
Jaký je u Vás nej... |
Máro, přesně na toto, jsem se už tady ptal. Výsledkem výzkumu bylo, že nejlepší časopis je Ronyho sajta. Zkus si nechat zobrazit moje příspěvky, snad to najdeš. Jinak já hlasuju pro Svět K, myslím že je lepší a není tak povrchní a hlavně nemusí lízt Weidrovi do řiti. |
Díky za info pokusim se něco najít....říkáš, že jsi pro svět kulturistky...Nevim, těžko říct. Sice lezou Weiderovi do prd*le, ale informací tam mají hafo. Nebo když tam nei weider tak skoro v kařdém vydání je Arnold. Proti němu nic nemám
Tak nevïm co přdplatit?!
*16*
|
|
| nahoru |
|
 |
Gladiátor

|
Zaslal: út leden 20, 2004 4:10 pm Předmět: Re: Jaký časopis o kulturistice..... |
|
|
| Mára napsal: | | Gladiátor napsal: | | Mára napsal: | Ahoj,
Jaký je u Vás nej... |
Máro, přesně na toto, jsem se už tady ptal. Výsledkem výzkumu bylo, že nejlepší časopis je Ronyho sajta. Zkus si nechat zobrazit moje příspěvky, snad to najdeš. Jinak já hlasuju pro Svět K, myslím že je lepší a není tak povrchní a hlavně nemusí lízt Weidrovi do řiti. |
Díky za info pokusim se něco najít....říkáš, že jsi pro svět kulturistky...Nevim, těžko říct. Sice lezou Weiderovi do prd*le, ale informací tam mají hafo. Nebo když tam nei weider tak skoro v kařdém vydání je Arnold. Proti němu nic nemám
Tak nevïm co přdplatit?!
*16* |
No jak jsem řekl, SK jde víc do hloubky a je zaměřenej primárně na kulturistiku a posilování. Hele ten MF je mnohem víc o fitnesu, welnessu a podobných praktikách...Jím jde o to oslovit masu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: út leden 20, 2004 4:14 pm Předmět: |
|
|
Asi máš pravdu....v muscle fitness máš všecho po bojových sportu až po aerobic...
Tyhle časaky ja nemusim:--)))
To rači kde je čistě bodybuilding.
Jak říkam škoda, že u nás není zastoupení časopisu FLEX.
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út leden 20, 2004 4:27 pm Předmět: |
|
|
myslim, ze uz to psal Fedor o musle&fiction zhruba ve smyslu - "radsi si za ty prachy kup neco k jidlu, udelas lip" a informaci najdes daleko nejvic na internetu (a obrazku taky) _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gladiátor

|
Zaslal: út leden 20, 2004 4:30 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | myslim, ze uz to psal Fedor o musle&fiction zhruba ve smyslu - "radsi si za ty prachy kup neco k jidlu, udelas lip" a informaci najdes daleko nejvic na internetu (a obrazku taky) |
tak, tak tak, ale už mazej alou Na Kovárnu ty hlodavče nadskakující , víš že jsem ti dal dnes domácí úkol
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: út leden 20, 2004 6:47 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | myslim, ze uz to psal Fedor o musle&fiction zhruba ve smyslu - "radsi si za ty prachy kup neco k jidlu, udelas lip" a informaci najdes daleko nejvic na internetu (a obrazku taky) |
Asi nejrozumnější nápad!! Asi to tak udělám....
Sice mUscle fitness dává předplatné tušim: 790,-/rok....to si moc za jídlo nekoupim, to dojdu do masny a dám za pár kilo masa stejnou cenu.
Ale pravda je, že z toho časáku bílkoviny nedostanu narozdíl od masa.
Takže předplatné neobjednávat a zítra na nákup
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út leden 20, 2004 8:12 pm Předmět: |
|
|
to je zhruba 30 kurecich rizku... takze co je lepsi? 10 casaku o reklamach nebo 30 rizku? _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: st leden 21, 2004 7:50 am Předmět: |
|
|
sem tam si něco koupim, ale spíš než podle značky časopisu podle toho co si prohlídnu uvnitř, aspoň neni nuda v MHD
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: st leden 21, 2004 12:37 pm Předmět: |
|
|
Co se týče hlasování tak z 12 uživatelů je 6 pro Muscle fitness a 6 pro Svě kulturistiky....50% 50%...
Takže nerozhodně, ale asi přistoupím na jídlo než na časopis...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sauron

|
Zaslal: st leden 21, 2004 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: | | sem tam si něco koupim, ale spíš než podle značky časopisu podle toho co si prohlídnu uvnitř, aspoň neni nuda v MHD |
Ty časopisy stojí za howno oba a do MHD pokud možno nelezu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: st leden 21, 2004 7:52 pm Předmět: |
|
|
Naprostý propadák ty časopisy a snad všechny, fakt že mě zajímá 20 stránek reklamy, stále dokola se opakující se blboviny a hlavně kolik jí Cutler ráno vajíček, to fakt jo. Dva roky jsem si nekoupil ani jeden a ani nekoupim!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: st leden 21, 2004 7:57 pm Předmět: |
|
|
..to je proto,ze mate toho doma plnou prdel..ani nevite jak jsem za kazde cislo (casopisu)co tady dostanu vdecny..
..jsou tam opravdu nekdy picoviny,ale aspon si prectu o prubehu ruznych soutezi a zkouknu pekne fotky..
|
|
| nahoru |
|
 |
Rupik

|
Zaslal: st leden 21, 2004 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | zacatecn1k napsal: | myslim, ze uz to psal Fedor o musle&fiction zhruba ve smyslu - "radsi si za ty prachy kup neco k jidlu, udelas lip" a informaci najdes daleko nejvic na internetu (a obrazku taky) |
Asi nejrozumnější nápad!! Asi to tak udělám....
Sice mUscle fitness dává předplatné tušim: 790,-/rok....to si moc za jídlo nekoupim, to dojdu do masny a dám za pár kilo masa stejnou cenu.
Ale pravda je, že z toho časáku bílkoviny nedostanu narozdíl od masa.
Takže předplatné neobjednávat a zítra na nákup |
Presne tak !! Navic na netu je tech informaci tolik, ze by vydali za tisic takovych casaku - a navic je to zadarmo. A specialne tady na ronniho strankach sem uz nasel tolik dobrych rad a informaci, ze opravdu nepotrebuju vyhazovat zbytecne za casaky, v kterych stejne dohromady nic novyho neni. A navic sou plny reklam. Takze jak si sam rekl radeji si za to kup naky jidlo nebo treba proteiny, atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|