|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | Diana napsal: | | AHOLA napsal: | | prcekja napsal: | ...až si budu myslet že je na co koukat hodím ho sem taky .to není sebevědomí ale soudnost |
Dalsim problemom je, ze vela zien nevie, co muzi od zenskeho zadku ocakavaju a co nie. Ja trebars vobec nemam vysoke naroky.... |
A není to tím, že spoustě žen je úplně jedno, co si o jejich zadku muži myslí? |
stejne tak jak je treba zenam jedno,co si muzi mysli o jejich poprsi,ze?proto
to maji plasticti chirurgove v dnesni dobe tak tezke,jejich operacni saly zeji prazdnotou |
Např. mně je to úplně u zadku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | to Dina a: tomu věřím ...ale rozhodně ti není jedno co ty sama vidíš v zrcadle a proto třeba cvičíš ne ? |
Ano, to jde o můj pocit. Kvůli chlapům to ale nedělám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po leden 15, 2007 3:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 15, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | prcekja napsal: | ale no tak pánové , hoďte sem něco vy....kdo by byl zvědavej na naše kulaťoučký prdelky není na nich vážně nic lákavýho |
no táááák
A jinak, já bych třeba s mařkou která má gigantickou prdel chodit nemohl i kdyby měla zbytek těla a tváře nejlepší na světě... |
A já si bláhově myslela, že ti jde o duši Odhalil jsi se, chlíve
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
to="Diana"
sak sa pochval s prdelku?
(ved mi tu taky slusnaci  ) _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | to="Diana"
sak sa pochval s prdelku?
(ved mi tu taky slusnaci ) |
Ty jsi masochista, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Diana napsal: | | BUFU napsal: | | prcekja napsal: | ale no tak pánové , hoďte sem něco vy....kdo by byl zvědavej na naše kulaťoučký prdelky není na nich vážně nic lákavýho |
no táááák
A jinak, já bych třeba s mařkou která má gigantickou prdel chodit nemohl i kdyby měla zbytek těla a tváře nejlepší na světě... |
A já si bláhově myslela, že ti jde o duši Odhalil jsi se, chlíve |
To ne,co si to o mě myslíš U žen mi záleží na vnitřní kráse,... jakmile sem uvnitř je to krása. |
A s hovězími játry jsi to už zkusil, znalče?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | BUFU napsal: | | Diana napsal: | | BUFU napsal: | | prcekja napsal: | ale no tak pánové , hoďte sem něco vy....kdo by byl zvědavej na naše kulaťoučký prdelky není na nich vážně nic lákavýho |
no táááák
A já si bláhově myslela, že ti jde o duši Odhalil jsi se, chlíve |
To ne,co si to o mě myslíš U žen mi záleží na vnitřní kráse,... jakmile sem uvnitř je to krása. |
A s hovězími játry jsi to už zkusil, znalče? |
Ne, ale zajímavej nápad Ne sranda,takový pase fakt nejsu A jinak samozřejmně, že záleží jak se ta holka (žena) chová ale zároven by měla mít sexy prdelku _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
Narhuju, aby BUFU a Dome přišli na příští sraz a požádali Dianu o ukázku pozadí osobně _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|