|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, Slayter ma pravdu, kluk jeden nadrzana  A najviac nadeji som vkladal prave do teba, Orchidejka  Na nete mas same pekne fotky, tak preco sa neotocit a necvaknut to. A nie aby si sem hodila Dragonovu prdel, my ten rozdiel spozname! _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Diana napsal: | | BUFU napsal: | | Diana napsal: | | AHOLA napsal: | Pol dna som tu nebol a co nevidim - dorast nam tu obtazuje Dianu |
Políčila jsem na mladé a křehké zajíčky... budou hody, to se bude Dianka mít! |
Ok, zajíc sem chtěl něco dát, ale těma hodama si to pokazila.... |
To víš, v mém věku na mě můžeš jít jen přes jídlo |
Skusim pohladat nejake suchare a mineralku |
Tak z toho by nic nebylo. Mám mlsný jazýček a jakmile neuspokojíš mé chuťové pohárky, jsem nesnesitelná.
Ale vážně uznej, že bych byla trochu divná, kdybych sem ve svém věku dávala fotku vlastního pozadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
Diana:  Kolko mas rokov? 70? Islo by o to, ako by to bolo nafotene, nemusi to byt hned trapne, ani v tvojom VYSOKOM VEKU  Ale ja nikoho do nicoho nenutim.. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ale vážně uznej, že bych byla trochu divná, kdybych sem ve svém věku dávala fotku vlastního pozadí. |
kolik je ti 30? to ses este mlada holka ne?
kdyz jinak nedas (to je blbej vyraz) tak zaloz sekci "mature"
ps: cha cho - mas to u me schovany
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Diana: Kolko mas rokov? 70? Islo by o to, ako by to bolo nafotene, nemusi to byt hned trapne, ani v tvojom VYSOKOM VEKU Ale ja nikoho do nicoho nenutim.. |
nemyslím, že bych byla v důchodovém věku, ale prostě mi není osmnáct a už nemám to sebevědomí ani odvahu jako to bylo dřív.
Ale dost už, vždyť mužská prdelka je taky pěkná, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | AHOLA napsal: | Diana: Kolko mas rokov? 70? Islo by o to, ako by to bolo nafotene, nemusi to byt hned trapne, ani v tvojom VYSOKOM VEKU Ale ja nikoho do nicoho nenutim.. |
nemyslím, že bych byla v důchodovém věku, ale prostě mi není osmnáct a už nemám to sebevědomí ani odvahu jako to bylo dřív.
Ale dost už, vždyť mužská prdelka je taky pěkná, ne? |
Tak nic Aholo dneska musis usnout sam s medvidkem
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Diana napsal: | | AHOLA napsal: | Diana: Kolko mas rokov? 70? Islo by o to, ako by to bolo nafotene, nemusi to byt hned trapne, ani v tvojom VYSOKOM VEKU Ale ja nikoho do nicoho nenutim.. |
Ale dost už, vždyť mužská prdelka je taky pěkná, ne? |
Tak nic Aholo dneska musis usnout sam s medvidkem |
Takový huňatý míšánek mezi nožičkama?
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | ale prostě mi není osmnáct a už nemám to sebevědomí ani odvahu jako to bylo dřív. |
| citace: | | Takový huňatý míšánek mezi nožičkama? |
Pisala to ta ista osoba |
Já myslela plyšového huňáče....juj...teď jsem se nasmála
Posílám dvě fotky prdelek...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Ta druha fotka je na grc. A nie je to topic len o prdelich clenov fora  ?
No nic, neviete co je so Sabatini  ? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
Kontrolní otázka:
Kolik mužských půlek by bylo třeba na jedny Dianiny?
PS: Jsem ochotnej do toho jít! _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Ta druha fotka je na grc. A nie je to topic len o prdelich clenov fora ?
No nic, neviete co je so Sabatini ? |
Ale ta první fotka je taková pěkná...takové moc hezké využití prdelky a ty položené ruce, to je pohádka, ne?
Pěkné, pěkné...oko se potěší, čivy se podráždí...
Nejsou to sice členové fóra, ale je to pro odreagování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Kontrolní otázka:
Kolik mužských půlek by bylo třeba na jedny Dianiny?
PS: Jsem ochotnej do toho jít! |
Fakt by to nebylo nic pěkného, ale svou sedací část sem klidně dej!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|