|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
Čivy = archaický a málo používaný termín pro místa na lidském těle, která přenášejí různé vjemy. Např. čivy v okolí pohlavního ústrojí, čichové čivy, čivy na jazyku atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:19 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | AHOLA napsal: | Tak tak, Slayter ma pravdu, kluk jeden nadrzana A najviac nadeji som vkladal prave do teba, Orchidejka Na nete mas same pekne fotky, tak preco sa neotocit a necvaknut to. A nie aby si sem hodila Dragonovu prdel, my ten rozdiel spozname! |
Kdyz tu pribudou jeste dva nahy chlapsky zadky, tak pridam jednu svoji starsi fotku v tangach. samozrejme zezadu :) |
To je slovo do pranice!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
WildOrchid: No tak ty mas horsie podmienky ako cecensky teroristi
Ty chces dokopy 3 muzske zadky, za tvoju 1 fotku ( staru ) v tangacoch ?
Musi ti stacit Douglasova prdel, teraz nic ine na sklade nemame  Popripade moze B.D. urobit nove foto _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
no bud o tu fotku nestojite, a pak se tu klidne vykecavejte dal ;), nebo stojite, a dva kluci se premuzou a hodi sem svuj zadek. Ja nesmlouvam :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
WildOrchid: Co su to za sposoby? Chces naznacit, ze Douglesov zadok ma leda tak polovicnu cenu oproti tvojmu (v tanga  )? hod sem tu prdelinu a Doug potom nieco prihodi. A neodvravat. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
Možná bych toho mohl využít a hodit to i do galerie, konečně bych tam měl přístup...
Jen jestli by mě to admini uznali. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út leden 16, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
mě je blbě _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út leden 16, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
no grc
to sa tu mame kukat na to zarastene cudo? ee
(dajte mi zapalky  )
To "Dianka"
tak neposles nieco pekneho ? _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út leden 16, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | no bud o tu fotku nestojite, a pak se tu klidne vykecavejte dal ;), nebo stojite, a dva kluci se premuzou a hodi sem svuj zadek. Ja nesmlouvam :) |
Teda WO, prekvapujes ... jen do nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 16, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
A furt samy kecy.. to je tak tezky si vyfotit prdel? :) .. ja jedinej problem sem mel to dostat cely do objektivu, jinak ok :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|