|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so leden 20, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
teraz tu uz ani jedna nenapise
ukazte nam ten pomaranc _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so leden 20, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
WO slibovala to svoje pozadí,že.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:08 pm Předmět: |
|
|
Hele, v ikonce to neni ono, mel bys to sem dat vetsi :P
Takhle. Svou fotku sem dam, ale byla bych rada kdyby tu ta tva byla ve vetsim provedeni ;) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:10 pm Předmět: |
|
|
Tak tady ji mate. A doufam ze pribudou dalsi pansky :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
WO: to je stara fotka, tu som videl uz pol roka dozadu :) - nepodvadzaj. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | WO: to je stara fotka, tu som videl uz pol roka dozadu :) - nepodvadzaj. |
Tezko. nikde nanetu ji nemam. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | g_dgrim napsal: | | WO: to je stara fotka, tu som videl uz pol roka dozadu :) - nepodvadzaj. |
Tezko. nikde nanetu ji nemam. |
si si ista ze davnejsie tam nebola? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
To WO: Cizo má prdel malou, tak dal velkou fotku, já mám prdel, jako vjezd do pískovny, tak jsem dal ikonku do avataru, rovnováha vesmíru se musí zachovávat. Navíc jsem ji už smázl z PC i foťáku a pro jistotu i naformátoval SD kartu.
A ta tvoje prcka je jak lusk. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | WildOrchid napsal: | | g_dgrim napsal: | | WO: to je stara fotka, tu som videl uz pol roka dozadu :) - nepodvadzaj. |
Tezko. nikde nanetu ji nemam. |
si si ista ze davnejsie tam nebola? |
Tak na 70%. Pokud tam nekdy byla, tak ve stare verzi, a urcite ne dlouho.
A kdyz jsem mela starou verzi stranek, tak jsem jeste nechodila na tyto fora, a nevim jak by ses k tem strankam dostal. Pul roku zpet tam urcite nebyla. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
Takze tam bola  . Toho pol roka som trafil len tak, nepamatam si uz presne datum - ale viem ze to bolo davno. A ako som sa na nu dostal fakt neviem, kto si to ma pamatat? Ale dobra prdka :) (aj ked starsia). _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
WO:  aj ked starsia fotka a iba v tanga . Ked neprsi, aspon kvapka. A teraz faye _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so leden 20, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
WildOrchid
moc pekne, jako 100% dolnak to ocenuju :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|