|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
great

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
ahola: chcel si napisat deadliftu ? :) ale inak velmi pekne, tak ako niektorym ludom radim, nech kaslu na kulturistiku a daju sa na lift, tu je ta rada presne opacna :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
aby ses nedivil, davno tomu je co jsem mel maly nohy :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 6:21 pm Předmět: |
|
|
narovinu reknu ze kulturista by ze me teda opravdu nebyl, o tom se hadat nebudu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK: Ale globalne vzato mas silu a svaly, ktore by ti mohol kde kto zavidiet. Navyse dokazes naberat pekne bez tuku. Stale to mas dobre, no.
Btw. ta tvoja naked fotka mi pripomina jednu s G. Hackenschmidtom... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po leden 22, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
pánové klobouk dolů
to WO:...super!
|
|
| nahoru |
|
 |
gappak
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
_ziza.ru/2007/03/14/silnye_zhenshhiny_65_foto.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út květen 22, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
specialne pro CrazyLoma ...
starsi fotka, ale stejne sem vyhral ... slava vitezum a cest porazenym, ale mas jeste co delat
novejsi fotku nedam z psychickych duvodu ... muze zpusobit dozivotni trauma :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út květen 22, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
Co se týče objemu tý prdele, tady bych si dovolil zavolat nezávislého sudího, ale v chlupatosti mě teda biješ _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út květen 22, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
faye: já vidím, že se ti nedaří skrýt své vzrušení, ale prostě k chlapovi patří pořádná prdel _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|