Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Diana napsal:
honza1234 napsal:
No, s ženskýma se o tom nemá moc smysl bavit, ty to ze svého úhlu pohledu stejně nikdy asi nepochopí.
Proč i v jiných sportech asi na soustředění nikdy ženský nesmí?
Prostě ženský do chlapských posilovek nepatří. Proč už jsem napsal zezačátku a nemá smysl to dál rozebírat. Howg

Možná jsi hodný kluk, ale se svými názory bys měl žít spíše v 19.století. Dnes je doba jiná, ženy zastávají stejné funkce jako muži, a nikdo krom několika jedinců se tomu nepodivuje.

A pokud se ti nelíbí, že do fitek chodí i ženy, máš jedinečnou příležitost si založit vlastní klubové fitko výhradně pro muže,kteří jsou stejného názoru jako ty.

Třeba by dostal dotace od EU.

... heh, to by ale zjistil, že bez těch ženskejch by mu to fitko prodělávalo

Už jsem dlouho nečetla ... a o hodně evidentně přicházím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
honza1234 napsal:
No, s ženskýma se o tom nemá moc smysl bavit, ty to ze svého úhlu pohledu stejně nikdy asi nepochopí.
Proč i v jiných sportech asi na soustředění nikdy ženský nesmí?
Prostě ženský do chlapských posilovek nepatří. Proč už jsem napsal zezačátku a nemá smysl to dál rozebírat. Howg

Možná jsi hodný kluk, ale se svými názory bys měl žít spíše v 19.století. Dnes je doba jiná, ženy zastávají stejné funkce jako muži, a nikdo krom několika jedinců se tomu nepodivuje.

A pokud se ti nelíbí, že do fitek chodí i ženy, máš jedinečnou příležitost si založit vlastní klubové fitko výhradně pro muže,kteří jsou stejného názoru jako ty.

Promiň Wendy,ale nevěřím něčemu co krvácí týden a přitom nechcípne (pan Gerisson)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Topděfka

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na okraj: Názory z 19. století nemám, mám pouze zdravé názory a ne pomýlené o nějaké primitivní rovnocennosti muže a ženy. Doba je trochu jiná, ale ženské a muži jsou jako pohlaví absolutně stejní už několik sta tisíc let, takže potřeby mají v podstatě stále úplně stejné.

Fitka bez ženských by vydělávala mnohem víc, protože by tam víc chodili také právě ti, co si chtějí od ženských odpočinout. Do fitek totiž nikdo za ženskýma nechodí, tam se chodí makat na sobě (max třeba s kámoši) a ty ženské, jak už bylo několikrát řečeno, tam vadí a dost.

Diano, děkuji za doporučení fitek v Praze. O Factory Pro už jsem psal hned na začátku, že tam už nemusím a o Axe nic nevím. Pokud mi to ale doporučuje ženská, tak to pro mě znamená, že se vám tam líbí a já se mu mám tedy vyhnout pořádným obloukem.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
Fitka bez ženských by vydělávala mnohem víc

koukam ze krom prapodivnejch nazoru na to kdo by mel a kdo by nemel chodit do fitka ti to ani moc ekonomicky nemysli

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne ne leden 28, 2007 11:54 am, celkově upraveno 1 krát
WildOrchid

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:

Fitka bez ženských by vydělávala mnohem víc, protože by tam víc chodili také právě ti, co si chtějí od ženských odpočinout. Do fitek totiž nikdo za ženskýma nechodí, tam se chodí makat na sobě (max třeba s kámoši) a ty ženské, jak už bylo několikrát řečeno, tam vadí a dost.

Az nekdy budes v Prostejove, tak tam maji posilovnu ktera ma 2 casti- damskou a spolecnou.
http://remisport.wz.cz/remi.php
edit: vseci chlapi jsou ve spolecny casti, ale vetsina zenskych de do damske.

A myslim ze zas tech zenskych ani do spolecnych posiloven moc nechodi. Treba mam pocit, ze v sokolovne ve Vrsovicich (chodila jsem tam na judo a obcas nakoukla do posilky) byla za tech x let co jsem tam nakoukla snad jen 1 zenska, jinak sami svalovci (Proto se tam zas nechtelo tehdy me :)) ) Tak to muzes zkusit tam.

Naposledy upravil WildOrchid dne ne leden 28, 2007 11:59 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cha cha

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
Na okraj: Názory z 19. století nemám, mám pouze zdravé názory a ne pomýlené o nějaké primitivní rovnocennosti muže a ženy.

Když se na sebe dívám,tak se musím pochválit.. Nevypadám věru zle... Zkrátka chlapec, jak má být.
Slayter

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni honza 1234 ten co naklada na cinku 120 kg is osou,ale bere ji za 100 ?
neco jako chuck norris?

jestli ne tak se omlouvam ale tyhle nicky s cislama se pletou
cha cha

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne ne. Tamto byl rocky 1234567891011121314151617181920...
Slayter

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cha cha napsal:
ne ne. Tamto byl rocky 1234567891011121314151617181920...

jaj tak vse zpet. to byl rocky - moje pamet ,ach ta moje pamet
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, ehm, tak tedy hmmm.

Poslední dobou mně ještě trošku hodně vadí, že po vás v některých posilkách chtějí osobní údaje (někde jméno s adresou, datum narození (příp. RČ) nebo aspoň číslo občanského průkazu, někde si vás ještě vyfotí - asi aby si mohly pofidérní modelingové agentury snadněji vybírat oběti, takto pak vědí o tom člověku všechno).
Někde ještě mají pro jistotu kamery, připadá mi to už docela jako příšerné špiclování. Zdá se mi to jako protizákonné shromažďování soukromých osobních údajů, které pak asi prodávají nějakým mafiím nebo co (jestli takovéto fitka už mafie rovnou nevedou).
daveM

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je seznam posiloven v praze starej 3 roky, tak nejaka chybi
neda se to sem asi nakopirovat, pac to je dost dlouhy, tak nevim, co by se delo
http://www.mizici.com/article.php?aid=70
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
taky mi to prijde,jezismarja,tak je behaci pas ve stejny mistnosti,no a co jako?my zase mame obcas ve fitku zimu a chodej tam kreteni,kdybych se mel stehovat kvuli kazdy takovy picovine...

ja mam svoje fitko v garazi z keryho sem uz dva roky nikam nevylezl.. je tam taky zima a kreten tam chodi jen jeden .. a je to.... :-)

jinak ty co jsi psal prvni prispevek.. to co potrebujes na zrizeni fitka je tak 8-10k kc mozna min.... koupis si variabilni lavici se stojanem.. treba neco jako tohle

tohle stoji 3,6k nebo tak nak.. ja mam lavici kupovanou v roce 95 od nakyho borca co je vyrabel v garazi.. byla za tri k a da se polohvat prakticky na cokoli

pak potrebujes jen kvichty.. tak 130 kg ti staci.. dve jednorucky dlouhou tyc a je to .. a mas hardcore vybaveni pro opravdu tvrdy chlapy.. kdyz ti vadi stepry a stroje... tady mas jen volny vahy.. nic pro buzny

[/img]
daveM

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fitko > existuje od wajdra takovej box co je na drepy, benc a chytrej clovek dela i shyby k zaveseny cince na nejvyssi pricce :). stoji 19 000, lavicka 7000, bencova tyc je 13 000 se 130 kilama, na zacatek ti to staci, pak dokoupis. lavicka ma vyhodu, da se pouzit na ramen i benc, jen si musis ohlidat, aby byla veprostred, kdyz jedes benc
no celkem tedy zaklad je 40 000 kc, to sem hledal dlouho, jak sehnat co nejlip a kvalitni veci (ten box vazi asi 100 kilo ,spis vic :)
aby to vydrzelo a dal bych to vnukovi :)
Douglas

PříspěvekZaslal: ne leden 28, 2007 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daveM napsal:
fitko > existuje od wajdra takovej box co je na drepy, benc a chytrej clovek dela i shyby k zaveseny cince na nejvyssi pricce :). stoji 19 000, lavicka 7000 , bencova tyc je 13 000 se 130 kilama, na zacatek ti to staci, pak dokoupis. lavicka ma vyhodu, da se pouzit na ramen i benc, jen si musis ohlidat, aby byla veprostred, kdyz jedes benc
no celkem tedy zaklad je 40 000 kc, to sem hledal dlouho, jak sehnat co nejlip a kvalitni veci (ten box vazi asi 100 kilo ,spis vic :)
aby to vydrzelo a dal bych to vnukovi :)

No tak to si myslím jde řešit i levněji:
http://www.lax.cz/d-83-posilovaci-stroje--power-gym.html
Dal bych sem fotku z obchodu tady, ale jaksi tam není... Doufám, že jsem tím neporušil nějaké pravidla.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: