|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Počet zaměstnání? |
| jedno |
|
53% |
[ 23 ] |
| dvě |
|
11% |
[ 5 ] |
| více než dvě |
|
4% |
[ 2 ] |
| žádné |
|
30% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 43 |
|
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 1:04 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | saty napsal: | Bara je bozsky
kolko ze je ta apanaz? |
Nekradni mi job, hyena!!!! |
Předně upozorňuju všechny snaživce, že veškeré finanční příjmy, plynoucí, ať už přímo, nebo nepřímo z MÉHO topicu, podléhají deseti až dvaceti procentní dani za nepřímé zprostředkování možnosti výdělku, plynoucí do mojí kapsy a nepodléhající dalšímu zdanění, ani jiným odvodům.
Má tady někdo zkušenost s prací doma? Můj obor jsou IT a tady si myslím, že by se něco snad najít dalo... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Má tady někdo zkušenost s prací doma? Můj obor jsou IT a tady si myslím, že by se něco snad najít dalo... |
co tvorba webovych stranek??
ja osobne s tim nemam skusenosti, ale kamos delal webovky pro autosalon za 15k cistyho ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Douglas napsal: | | Má tady někdo zkušenost s prací doma? Můj obor jsou IT a tady si myslím, že by se něco snad najít dalo... |
ja osobne s tim nemam skusenosti, ale kamos delal webovky pro autosalon za 15k cistyho ... |
No když mě programování, a hlavně webu, k smrti nudí... Já se orientuju spíš na administrativu a sítě, samozřejmě že nějakému tomu psaní skriptíků se nevyhnu a ani nevyhýbám, ale radši bych něco jiného... Ale dík za nápad, jako jedno z těch 'horších' řešení by to určitě bylo.
EDIT: 'administraci OS a aplikací' by bylo vhodnější _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Naposledy upravil Douglas dne pá únor 02, 2007 4:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Black Dragon napsal: | | Douglas napsal: | | Má tady někdo zkušenost s prací doma? Můj obor jsou IT a tady si myslím, že by se něco snad najít dalo... |
ja osobne s tim nemam skusenosti, ale kamos delal webovky pro autosalon za 15k cistyho ... |
No když mě programování, a hlavně webu, k smrti nudí... Já se orientuju spíš na administrativu a sítě, samozřejmě že nějakému tomu psaní skriptíků se nevyhnu a ani nevyhýbám, ale radši bych něco jiného... Ale dík za nápad, jako jedno z těch 'horších' řešení by to určitě bylo. |
Zkus obecní úřady.Táta je starosta,tak vím jak to tam chodí.Většinou si to nechávají dělat a dost to stojí
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
No to je dobrý nápad, ale ve městě to asi už bude všechno obsazené. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | No to je dobrý nápad, ale ve městě to asi už bude všechno obsazené. |
Zkus kolem a hlavně menší obce
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 5:03 pm Předmět: |
|
|
Makáme s kolegou v jednom zaměstnání - MP - 12-tky, ranní, noční, potom dva dny volno a tak. krátký, dlouhý týden. Před noční, která nám začíná v 19.00 makáme od rozednění do večera v lese s pilou (na živnost) potom jdeme na noční k MP, kde končíme ráno v 07.00, domů pro žrádlo, převléci se a hurá do tmy do lesa. Další den na celý den zase do lesa a další zase k MP na ranní, a tak pořád dokola  Doporučuji všem, kteří mají problém s hubnutím  . neříkám, že to tak budeme dělat věčně, ale jsme mladí - mě je 35, kolegovi 33, oba jsme byli dost namakaní, chodili jsme bušit spolu, ale máme malé děti, město se nepřeplatí, tak makáme jako strhaní. Někdy stihneme i posilku, to dáváme většinou celé tělo s důrazem na záda, aby jsme z té práce nezdechli _________________ Lepší plivanec do tváře, než hněv Fru Frua
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Magnuss napsal: | Makáme s kolegou v jednom zaměstnání - MP - 12-tky, ranní, noční, potom dva dny volno a tak. krátký, dlouhý týden. Před noční, která nám začíná v 19.00 makáme od rozednění do večera v lese s pilou (na živnost) potom jdeme na noční k MP, kde končíme ráno v 07.00, domů pro žrádlo, převléci se a hurá do tmy do lesa. Další den na celý den zase do lesa a další zase k MP na ranní, a tak pořád dokola Doporučuji všem, kteří mají problém s hubnutím . neříkám, že to tak budeme dělat věčně, ale jsme mladí - mě je 35, kolegovi 33, oba jsme byli dost namakaní, chodili jsme bušit spolu, ale máme malé děti, město se nepřeplatí, tak makáme jako strhaní. Někdy stihneme i posilku, to dáváme většinou celé tělo s důrazem na záda, aby jsme z té práce nezdechli |
Tak to respekt, ale tohle bych teda podstupovat nechtěl. Takto to dělali kluci u Jeseníku, když jsem tam byl před lety na školním výletě v Bělé pod Pradědem. Nejsi náááhodou od tamtaď;-)? Všichni ti dřevorubci byli slušné hrany a strašně chlastali. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Magnuss napsal: | Makáme s kolegou v jednom zaměstnání - MP - 12-tky, ranní, noční, potom dva dny volno a tak. krátký, dlouhý týden. Před noční, která nám začíná v 19.00 makáme od rozednění do večera v lese s pilou (na živnost) potom jdeme na noční k MP, kde končíme ráno v 07.00, domů pro žrádlo, převléci se a hurá do tmy do lesa. Další den na celý den zase do lesa a další zase k MP na ranní, a tak pořád dokola Doporučuji všem, kteří mají problém s hubnutím . neříkám, že to tak budeme dělat věčně, ale jsme mladí - mě je 35, kolegovi 33, oba jsme byli dost namakaní, chodili jsme bušit spolu, ale máme malé děti, město se nepřeplatí, tak makáme jako strhaní. Někdy stihneme i posilku, to dáváme většinou celé tělo s důrazem na záda, aby jsme z té práce nezdechli |
Tak to respekt, ale tohle bych teda podstupovat nechtěl. Takto to dělali kluci u Jeseníku, když jsem tam byl před lety na školním výletě v Bělé pod Pradědem. Nejsi náááhodou od tamtaď;-)? Všichni ti dřevorubci byli slušné hrany a strašně chlastali. |
Nejhorší je,že v tom lese se vydělává pořád hůř a hůř
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Black Dragon napsal: | | Douglas napsal: | | Má tady někdo zkušenost s prací doma? Můj obor jsou IT a tady si myslím, že by se něco snad najít dalo... |
No když mě programování, a hlavně webu, k smrti nudí... Já se orientuju spíš na administrativu a sítě, samozřejmě že nějakému tomu psaní skriptíků se nevyhnu a ani nevyhýbám, ale radši bych něco jiného... Ale dík za nápad, jako jedno z těch 'horších' řešení by to určitě bylo.
EDIT: 'administraci OS a aplikací' by bylo vhodnější |
rikal mi kamos, co delal tedka praxi myslim v Alzasoftu nebo necem podobnym praxu, kde byl s borcem a delal mu neco jako zavoznika:) .. byli u nejaky babky, instalovat ji antivirak .. a stalo to asi kolem 4000 myslim se vsim vsudy... antivir-licence, nainstalovani a vyjezd ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Douglas napsal: | | Black Dragon napsal: | | Douglas napsal: | | Má tady někdo zkušenost s prací doma? Můj obor jsou IT a tady si myslím, že by se něco snad najít dalo... |
EDIT: 'administraci OS a aplikací' by bylo vhodnější |
rikal mi kamos, co delal tedka praxi myslim v Alzasoftu nebo necem podobnym praxu, kde byl s borcem a delal mu neco jako zavoznika:) .. byli u nejaky babky, instalovat ji antivirak .. a stalo to asi kolem 4000 myslim se vsim vsudy... antivir-licence, nainstalovani a vyjezd ... |
Zkusím se poptat, jestli jim to bude stačit, že budu jen dvakrát - třikrát týdně k dispozici. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | SCHWACA napsal: |
já mam tovej hybrid 2 ïn 1 :-) |
to je to najviac naprd, robis 2 veci a platia len raz, co? |
právě že ne
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
Zaslal: so únor 03, 2007 7:17 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Magnuss napsal: | Makáme s kolegou v jednom zaměstnání - MP - 12-tky, ranní, noční, potom dva dny volno a tak. krátký, dlouhý týden. Před noční, která nám začíná v 19.00 makáme od rozednění do večera v lese s pilou (na živnost) potom jdeme na noční k MP, kde končíme ráno v 07.00, domů pro žrádlo, převléci se a hurá do tmy do lesa. Další den na celý den zase do lesa a další zase k MP na ranní, a tak pořád dokola Doporučuji všem, kteří mají problém s hubnutím . neříkám, že to tak budeme dělat věčně, ale jsme mladí - mě je 35, kolegovi 33, oba jsme byli dost namakaní, chodili jsme bušit spolu, ale máme malé děti, město se nepřeplatí, tak makáme jako strhaní. Někdy stihneme i posilku, to dáváme většinou celé tělo s důrazem na záda, aby jsme z té práce nezdechli |
Tak to respekt, ale tohle bych teda podstupovat nechtěl. Takto to dělali kluci u Jeseníku, když jsem tam byl před lety na školním výletě v Bělé pod Pradědem. Nejsi náááhodou od tamtaď;-)? Všichni ti dřevorubci byli slušné hrany a strašně chlastali. |
Nejsem od Jeseníku - jsem kousek od Přerova. Chlast není můj případ, skoro vůbec nepiju, kromě slivovice do čaje. Ani bych nemohl, v práci nám dávají pravidelně dýchat a v dnešní době přijít o job... _________________ Lepší plivanec do tváře, než hněv Fru Frua
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|