Dvě zaměstnání

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dvě zaměstnání  Úvodní stránka -> Ostatní -> Dvě zaměstnání
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Počet zaměstnání?
jedno
53%
 53%  [ 23 ]
dvě
11%
 11%  [ 5 ]
více než dvě
4%
 4%  [ 2 ]
žádné
30%
 30%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 43

Autor Zpráva
Marky V.

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magnuss napsal:
Makáme s kolegou v jednom zaměstnání - MP - 12-tky, ranní, noční, potom dva dny volno a tak. krátký, dlouhý týden. Před noční, která nám začíná v 19.00 makáme od rozednění do večera v lese s pilou (na živnost) potom jdeme na noční k MP, kde končíme ráno v 07.00, domů pro žrádlo, převléci se a hurá do tmy do lesa. Další den na celý den zase do lesa a další zase k MP na ranní, a tak pořád dokola Doporučuji všem, kteří mají problém s hubnutím . neříkám, že to tak budeme dělat věčně, ale jsme mladí - mě je 35, kolegovi 33, oba jsme byli dost namakaní, chodili jsme bušit spolu, ale máme malé děti, město se nepřeplatí, tak makáme jako strhaní. Někdy stihneme i posilku, to dáváme většinou celé tělo s důrazem na záda, aby jsme z té práce nezdechli

Sakra kolego, co u tý vaší MP děláte? Buď jsi Terminátor nebo X-man. Já makat celej den před noční, tak o o noční chcípnu. Máme v autě GPS, takže žádný zašívání a chrápání, ale poctivá služba celou noc. Na to musím bejt odpočatej. Tím tě neobviňuju že jsi zašívák, taky máme u nás podobný chronický dříče, ale není to nic pro mě a určitě to nejde dlouhodobě. Občas mám taky před noční fofr a potom v noci
Jinak k topicu: občas jsem si k penězům vypomohl druhou prací, ale od tý doby, co dělám dálkově VŠ, tak to nehrozí. Tipuju, že tak 60-80% volnýho času musím "se učit, se učit, se učit"
Magnuss

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Magnuss napsal:
Makáme s kolegou v jednom zaměstnání - MP - 12-tky, ranní, noční, potom dva dny volno a tak. krátký, dlouhý týden. Před noční, která nám začíná v 19.00 makáme od rozednění do večera v lese s pilou (na živnost) potom jdeme na noční k MP, kde končíme ráno v 07.00, domů pro žrádlo, převléci se a hurá do tmy do lesa. Další den na celý den zase do lesa a další zase k MP na ranní, a tak pořád dokola Doporučuji všem, kteří mají problém s hubnutím . neříkám, že to tak budeme dělat věčně, ale jsme mladí - mě je 35, kolegovi 33, oba jsme byli dost namakaní, chodili jsme bušit spolu, ale máme malé děti, město se nepřeplatí, tak makáme jako strhaní. Někdy stihneme i posilku, to dáváme většinou celé tělo s důrazem na záda, aby jsme z té práce nezdechli

Sakra kolego, co u tý vaší MP děláte? Buď jsi Terminátor nebo X-man. Já makat celej den před noční, tak o o noční chcípnu. Máme v autě GPS, takže žádný zašívání a chrápání, ale poctivá služba celou noc. Na to musím bejt odpočatej. Tím tě neobviňuju že jsi zašívák, taky máme u nás podobný chronický dříče, ale není to nic pro mě a určitě to nejde dlouhodobě. Občas mám taky před noční fofr a potom v noci
Jinak k topicu: občas jsem si k penězům vypomohl druhou prací, ale od tý doby, co dělám dálkově VŠ, tak to nehrozí. Tipuju, že tak 60-80% volnýho času musím "se učit, se učit, se učit"

My máme taky GPS, neboj Nezašíváme se, je nás 5 na šichtě, jezdí dvě auta po dvou. A když jsi spolujezdec, tak to prochrápeš, když máme řidiče, tak druhý den chlemstám jen Energy drinky a gainery
, na jídlo není moc chuť, jak jsme utahaní . Neříkám, že to budeme dělat věčně, ale tak dva roky se to dá vydržet a začal jsem loni na podzim, jinak jsem jel práci jen u MP + posilka - na 189cm bylo 123Kg a ejhle, za dva měsíce je tady 114 A navíc nám fouklo, takže bude práce na celý rok, je třeba toho využít. A mám dva malé kluky a každá sranda něco stojí Když vezmu u MP 17K čistého, za byt dám se vším všudy 3600,- Jídlo tak 13 000Kč, manželka má mateřskou, splátky činí 7000,-.......

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dvě zaměstnání Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: