Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

S registrovaným partnerstvím homosexuálů:
rozhodně souhlasím
29%
 29%  [ 32 ]
spíše souhlasím
15%
 15%  [ 17 ]
nevím, je mi to jedno
19%
 19%  [ 21 ]
spíše nesouhlasím
12%
 12%  [ 13 ]
absolutně nesouhlasím
22%
 22%  [ 24 ]
Celkem hlasů : 107

Autor Zpráva
Meyer

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď mě vůbec nejde a nereaguju na obsah tohohle topiku (ohledně Eugena)...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Meyer napsal:
Prinz Eugen:Ty seš takovej typickej kokotek,co si hraje na správnýho chlapa,co má ve všem jasno....myslím,že už ti to někdo psal,tak se omlouvám že to opakuju,ale přišlo mě to dost trefný.Myslím,že seš tady spíš za debilka i když se tě asi někteří zastanou....přece jenom seš tady už taková stálice......
Hm:), já se tady taky stálice a nikdo se mě nezastává ... Neznáš nesuď, nesouhlasím s Prinzem ve všem, ale nemyslím, že by to byl typ "20letej floutek co sežral všechnu moudrost světa" - resp. se známe, takže vím, že to není:), to že je trošku sprostější na tom nic nemění .
Slayter

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Floutek 20letej ne,ale je hned se vsim rychle hotovej.
LJ

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Floutek 20lete ne,ale je hned se vsim rychle hotovej.
Prosímtě a ty opravdu hlídáš toky státních financí, že tě tak dere, že by měly homosexuální páry odpisy z daní? Věř mi, že ty odpisy de díky kličkám v účetnictví dělat vždycky ve velkým stejně, nic se nezmění. A že fakticky de jen o podporu státu rodinám? A rodina homosexuálů (ti ti nevadí) co adoptuje dítě (to ti asi vadí:)) není rodina? Díte z děcáku a adoptovaný má úplně jiný zázemí pro život. O tom to tady celou dobu bylo...

Já sem taky se vším hotovej, když mám názor, tak ho neměním dokud nepřijdou pádný protiargumenty, a to se ti ani omylem nepovedlo.
Slayter

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to LJ: skoda slov ...

to Others:
-co se tohoto tematu tyka,uz na to kaslu,nebudu se rozcilovat kvuli tomu pitomymu zakonu,je to jen jeden z mnoha,ktere nasi posranci stvorili a jeste i stvori..a kdo pochopit chtel,ten pochopil jak sem to myslel
Missues

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda taky něco "chytrýho" přidám.

Teorie: Homosexulita je anomálie (u zvířat, u lidí) a anomálie je asi spíš nežádoucí, ne?

Možná někdo z vás přijde na to, kdy nám, lidstvu, byla anomálie prospěšná, ale dost možná ne.

Neříkám, že by je měli střílet jak v Rusku, ale tak nějak v rozumné míře, bych jim teda něco povolil. Ale ne, že budou, jak nedávno, pochodovat ulicemi a pohoršovat okolí, natruc.

Ale jinak fakt neřešit, až budou mít buzny víc peněž, tak přitlačej a zalobujou si svůj růžový zákoníček.
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

meyer: jenze ja se narozdil od tebe obracim ke konkretimu cloveku pro jeho konkretni nazor na nejakou vec.. a tvuj nazor ti neberu .. ale koukam ze si s nim byl taky hodne rychle hotovej...

slayter: ja si nemyslim ze ses debil.. jen proste jsme asi narazili na tema ve kterym se neshodnem hrozne moc a dramaticky.. jestli jsem te nejak urazil tak se omlouvam . nebyl to puvodni zamer.. ted uz emoce odpadly a muzu snad jen uznat ze jsem to trosku prehnal .. ale ne v obsahu ale forme.. peace ?

Naposledy upravil Prinz Eugen dne st prosinec 21, 2005 11:18 am, celkově upraveno 1 krát
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

meyer: jenze ja se narozdil od tebe obracim ke konkretimu cloveku pro jeho konkretni nazor na nejakou vec.. a tvuj nazor ti neberu .. ale koukam ze si s nim byl taky hodne rychle hotovej...

slayter: ja si nemyslim ze ses debil.. jen proste jsme asi narazili na tema ve kterym se neshodnem hrozne moc a dramaticky.. jestli jsem te nejak urazil tak se omlouvam . nebyl to puvodni zamer.. ted uz emoce odpadly a muzu snad jen uznat ze jsem to trosku prehnal .. ale ne v obsahu ale forme.. peace ?
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Meyer napsal:
Teď mě vůbec nejde a nereaguju na obsah tohohle topiku (ohledně Eugena)...

tak budto reaguj na nejakou konkretni vec a pouzij pm nebo muj email kterej ti rad obratem zaslu.. jinak s tebou nemam o cem diskutovat..
(nejsem s tim ted moc rychle hotovej ?)
Slayter

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Prinz Eugen: jasne v poho..ani ja si o tobe nic podobnyho nemyslim,akorat sem trochu vypenil ..

Ve vetsine temat se shodnem a tak se nema cenu kvuli tomuhle hadat.
Lisak

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Missues napsal:

Teorie: Homosexulita je anomálie (u zvířat, u lidí) a anomálie je asi spíš nežádoucí, ne?

Možná někdo z vás přijde na to, kdy nám, lidstvu, byla anomálie prospěšná, ale dost možná ne.

Neříkám, že by je měli střílet jak v Rusku, ale tak nějak v rozumné míře, bych jim teda něco povolil. Ale ne, že budou, jak nedávno, pochodovat ulicemi a pohoršovat okolí, natruc.

Ale jinak fakt neřešit, až budou mít buzny víc peněž, tak přitlačej a zalobujou si svůj růžový zákoníček.

A to ze je to anomalie jsi vzal kde??
naopak je to u spousty savcu vec naprosto prirozena (psovite selmy, opice, lidoopi)...
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
To Prinz Eugen: jasne v poho..ani ja si o tobe nic podobnyho nemyslim,akorat sem trochu vypenil ..

zkusme se domluvit ze v ramci zachovani zdravyho rozumu a zdravi fora do topicu o homosexualech budeme prispivat minimalne :-)
Slayter

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
Slayter napsal:

zkusme se domluvit ze v ramci zachovani zdravyho rozumu a zdravi fora do topicu o homosexualech budeme prispivat minimalne :-)

Dobrej napad,budu se snazit neprispivat do tematu o homosexualech vubec..protoze pokud zacnu jen minimalne tak se debata rozjede a z "minimalne" je pak "velmi hodne"
Missues

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2005 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lisak napsal:
Missues napsal:

A to ze je to anomalie jsi vzal kde??
naopak je to u spousty savcu vec naprosto prirozena (psovite selmy, opice, lidoopi)...

Přirozený?! Takže když budu mít 95 ovcí normálních a 5 zbuzlích, tak je to ale přirozený?
Vyskytuje se to, ale nejde o přirozený vývoj. Prostě se to stane.

Jakej je původní stav "věci"?

BTW: Až najdeš čtyřlístek, tak si vzpoměn na slovo "anomálie".
Adam88

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak podle Ligy na ochranu práv homosexuálů (či jak se to jmenuje), je dalším cílem uzákonit adopce dětí pro homosexuální páry. Bravó, tleskám těm, kteří schvalovali jejich reg. partnerství.

Nemluvě o tom, že mohli využívat všech práv: dědičná atd., i bez toho registrovaného partnerství. Zákony jim to umožňovaly, jenže to oni věděli, jejich cílem bylo od začátku uzákonění adopcí dětí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: