Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

S registrovaným partnerstvím homosexuálů:
rozhodně souhlasím
29%
 29%  [ 32 ]
spíše souhlasím
15%
 15%  [ 17 ]
nevím, je mi to jedno
19%
 19%  [ 21 ]
spíše nesouhlasím
12%
 12%  [ 13 ]
absolutně nesouhlasím
22%
 22%  [ 24 ]
Celkem hlasů : 107

Autor Zpráva
Slayter

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos: Na tvoje omezene chapani,jak sis ho nazval nestaci zjevne vic veci...ale co nastesti je takovejch jako ty plno takze to pude do p*** rychle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hefaistos

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Hefaistos: Na tvoje omezene chapani,jak sis ho nazval nestaci zjevne vic veci...ale co nastesti je takovejch jako ty plno takze to pude do p*** rychle.

no doufám, že s tim inteligentní jedinci jako ty něco udělaj. :-) ale dost urážek. pokusim se vrátit k původní myšlence.
Jak ovlivnil ten zákon "normální lidi"? vůbec nijak, týká se to čistě 4% menšiny a já nevidim důvod proč by mi to mělo vadit ( s tim jak je ten zákon napsanej).
Pokud se jedná o adopce,tam už se to netýká jenom jich samotných, to už je na jinou debatu. A jak sem řekl, nesouhlasil bych s tim.
Slayter

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok,jak ale budes argumentovat, jejich inciativam,ze ted uz jako "dost"?? oni ti reknou,ze na to maji pravo,zrovna jako bezdetne pary a ses vis kde..
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Ok,jak ale budes argumentovat, jejich inciativam,ze ted uz jako "dost"?? oni ti reknou,ze na to maji pravo,zrovna jako bezdetne pary a ses vis kde..

Slaytere, ale to to popisujes ako neodvratny armagedon. Romovia uz 10 rokov vykrikuju, ze im treba pozitivnu diskriminaciu a zatial sa ziadne kvoty nezaviedli. U nas zastupcovia madarskej mensiny pozaduju autonomiu a nik im ju nedal. Nemozes predsa niekomu zakazat aby nieco ziadal, obzvlast ked nekde o nieco zversky - neludske (vplyv moznej homos. adopcie na deti by som v prvom rade nechal na psychologov a sexuologov).
Slayter

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALoho v Cr to chodi tak,ze nekdo neco rekne a za chvili to vsichni papouskujou-takze se tesim na tu tvoji diskuzi s odborniky

citace:
Nemozes predsa niekomu zakazat aby nieco ziadal, obzvlast ked nekde o nieco zversky

a kde jsem napsal zakazuji aby zadali? najdi mi to diky..hele kdo chtel pochopit,tak pochopil,jak sem to myslel,trba Drago nez to smaznul..ale kdo nechtel,jako Hefaist,tak bude rikat neco o vysokoskolskejch kecích,homofobii (ta tu este nepadla ;-)) fasismu.. a ja nevim jeste cemu.
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V SR to chodi tiez tak Inak nechcete si ma vy dvaja s cha-cha adoptovat? Zivot hral so mnou krutu hru , chcete mne ?
Slayter

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
V SR to chodi tiez tak Inak nechcete si ma vy dvaja s cha-cha adoptovat? Zivot hral so mnou krutu hru , chcete mne ?

musim se zeptat co na to cha cha az prijde z baru

ale v tom avataru vypadas jako ksicht .-)
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
a kde jsem napsal zakazuji aby zadali?

Nikde, ale napisal si:
citace:
A co ze budu argumentovat? Nech argumentuju, kadekto tu argumentuje ze ma pravo na kadeco....
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:

ale v tom avataru vypadas jako ksicht .-)

Ten xicht v mojom avatare mohol mat viac zien, nez sa nam dvom moze snivat
Tyrael

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas se vsemi prispevkamy Diani. Moc hezky napsano.
Slayter

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
a kde jsem napsal zakazuji aby zadali?

Nikde, ale napisal si:
citace:
A co ze budu argumentovat? Nech argumentuju, kadekto tu argumentuje ze ma pravo na kadeco....

ale malo kdo si vyargumentuje to ci ono jako nekdo.. takze proto,ale kez mas pravdu ty..
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak s tym ze v legislative sa nepresadzuju len odborne argumenty sa mozme akurat tak zmierit (zialbohu).... Co sa tyka priechodnosti pripadneho navrhu zakona, ktory by adopcie umoznoval, pomery v CR nepoznam, na Slovensku v najblizsom obdobi ziadna sanca, aby to preslo (alebo aby to vobec niekto navrhol). Predsa len, 4 percenta volicov su malo...
Hefaistos

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:

Já právě vidim rozdíl (proti některým) v registrovanym partnerství a sňatku. Já si nemyslim, že je to posunulo na úroveň "normálního páru", což ani nejde. Jenom jim byli zákonem uznaný některá práva jako třeba právo dědit (což má např. družka, která žila s tim pokom dědí ve společný domcnosti alespoň 2 roky), atd. Žádný společný zdanění manželů, adopce dětí, atd. se jich netýká. Pakliže nejsou na stejný úrovni, repsektive jejich vztah nemůže vést nebo neni založený za účelem mít rodinu (tedy ani nikdo netvrdí, že se jedná o manželství) potom si nemůžou nárokovat stejný nároky jako v manželství, kde to dítě mít nemůžou a nebo prostě chtějí adoptovat.
cha cha

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krucifix, co je tohle za podzimní chmury v únoru Nadšenci do posilování jsou líný dojít do posilovny. Nikoho nic nebaví...
Kde sou ty časy, kdy se tu hádali normální lidi s kokotama.
Teď se tu hádají normální lidi mezi sebou, jestli je lepší aby se hošové ženili nebo vdávali...

Aholo: pokud jde o mně, tak já tě chci
Takž zbývá vyřešit poslední otázka: Slaytere, vezměš si mně ?
to je fakt konec už
Slayter

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cha cha: Muzu takovou nabidku vubec odmitnout?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Homosexuálové se dočkali registrovaného partnerství Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Rychle na stránku:

Přejdi na: