|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Aceevil

|
Zaslal: út únor 06, 2007 11:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: út únor 06, 2007 11:04 pm Předmět: |
|
|
| Aceevil napsal: | Vyndal jsem ho na maturáku na kamarádovo ségru a byl tak nažranej že sem se netrefil |
???
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 6:34 pm Předmět: |
|
|
Zjistil jsem, ze bratr me babicky ma doma paradni olympijskou osu. (i s loziskama  ) Nechce mi ji prodat/darovat/odkazat v zaveti, protoze k ni ma docela velky citovy vztah - vypravel mi treba, jak ji na sichte sestrojoval a jak byl mlady a cvicil atd ... ( pri 70kg zabenchoval 120*10  )
Takze ji mam pujcenou na rok a pak se uvidi, doma mam na tehle prumer dve 25ky takze jeste dokoupit par zavazi a uz jsem komplet vybaveny. YES!
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
Co se mi dneska povedlo... sakra, byl sem na strelnici ... a zastrilel sem si z Desert Eaglu .. nadhernej pocit _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | to s ni chce byt pohrbenej, nebo ji odkaze nekomu jinymu? |
No 2 jeho vnukove - 15 a 16 let by pry mohli taky radi cvicit a mohla by se jim v budoucnu hodit. Snad nezacnou, s touhle cinkou by to po takove dobe (rok) byl celkem tezky rozchod.
Zitra pro ni jedem, tesim se jak malej.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: st únor 14, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem byla u zubare, ze bych si mohla nechat konecne udelat novou porcelanovou korunku.
Prvne na me vyvalil, ze to bude na NHS stat £189, a ze kdyz uz to jde na pojistovnu, tak se muze pridat.
Takze mi prohlidnul vsechny zoubky a rekl, ze by mi teda mohl jeste udelat "v cene" dva zuby navic ... no nemam ja to ale z pekla stesti.
Takovou loterii jen tak nevyhraju, to uz je jako buy one, get one free.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: st únor 14, 2007 8:46 pm Předmět: |
|
|
Mě se docela daří ckd, tak jsem rada, že to funguje /my 1st time/
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: st únor 14, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | Tak dneska jsem byla u zubare, ze bych si mohla nechat konecne udelat novou porcelanovou korunku.
Prvne na me vyvalil, ze to bude na NHS stat £189, a ze kdyz uz to jde na pojistovnu, tak se muze pridat.
Takze mi prohlidnul vsechny zoubky a rekl, ze by mi teda mohl jeste udelat "v cene" dva zuby navic ... no nemam ja to ale z pekla stesti.
Takovou loterii jen tak nevyhraju, to uz je jako buy one, get one free. |
njn nove zuby se vzdy hodi
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st únor 14, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Co se mi dneska povedlo... sakra, byl sem na strelnici ... a zastrilel sem si z Desert Eaglu .. nadhernej pocit |
JJ na mě to trochu moc kope a je to velká kráááva, CZ 75
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st únor 14, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: st březen 07, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
Včera sem vytáhl 200kg na mrtvolu-je ze me konecne chlap _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|