|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
A co komedie, ty sem taky patrej?
Treba The Night at the Museum a Little Man ... jsou super sranda  . Doporucuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Worth

|
Zaslal: čt únor 08, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | A co komedie, ty sem taky patrej?
Treba The Night at the Museum a Little Man ... jsou super sranda . Doporucuju. |
komedie jsou fajn, ale v posledni dobe prestavam nejak rozumet neketrym komedialnim vyplachum ..
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 1:04 am Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | komedie jsou fajn, ale v posledni dobe prestavam nejak rozumet neketrym komedialnim vyplachum .. |
No tak to uz jedine stara ceska klasika ... Nezlobte dedecka, U pokladny stal, Tri vejce do skla ... atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 11:48 am Předmět: |
|
|
Velmi vtipný je film Na samotě u lesa.
Je to film o naší rodině ( když jsem byla malá ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 11:50 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Velmi vtipný je film Na samotě u lesa.
Je to film o naší rodině ( když jsem byla malá ). |
jeden zmych oblibenych
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Velmi vtipný je film Na samotě u lesa.
..mamíí .chčije a chčije říkal děda Komárek
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju film Friday night lights.
Může to vypadat, že je to jen další blbost o loserském týmu, co to dotáhne vysoko, ale je to super sportovní film s užasně nasnímanými zápasy (hlavně ten poslední). může působit i jako dobrá motivace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | Diana napsal: | Velmi vtipný je film Na samotě u lesa.
..mamíí .chčije a chčije říkal děda Komárek |
Dědu Komárka jsmesice neměli, ale měli jsme jiného, který chytal pavouky Sekáče a ukazoval mi je:-) Jeho pes byl také uvázaný na řetězu a blechy měl 100%. Slepice a jinou drůbež pobíhající po dvorku ani nepočítám.
Otec je a byl doktor speciální pedagogiky, takže věty typu : " Děti, to zvoní klekánice" nebo " tady se jistě skladovala mouka dvounulka" znám moc dobře. Minulý rok dokonce tento film dávali na otcovi narozeniny... Etudy v autě a s autem znám taky z naší hráškově zelené Škody 105S. jen to otec ještě "vylepšil" tím, že k narozeninám mamce daroval knihu "Oprava a údržba škody 105..."
Prostě nás někdo musel sledovat a na konto tohoto pozorování napsal film
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | prcekja napsal: | | Diana napsal: | Velmi vtipný je film Na samotě u lesa.
..mamíí .chčije a chčije říkal děda Komárek |
Dědu Komárka jsmesice neměli, ale měli jsme jiného, který chytal pavouky Sekáče a ukazoval mi je:-) Jeho pes byl také uvázaný na řetězu a blechy měl 100%. Slepice a jinou drůbež pobíhající po dvorku ani nepočítám.
Otec je a byl doktor speciální pedagogiky, takže věty typu : " Děti, to zvoní klekánice" nebo " tady se jistě skladovala mouka dvounulka" znám moc dobře. Minulý rok dokonce tento film dávali na otcovi narozeniny... Etudy v autě a s autem znám taky z naší hráškově zelené Škody 105S. jen to otec ještě "vylepšil" tím, že k narozeninám mamce daroval knihu "Oprava a údržba škody 105..."
Prostě nás někdo musel sledovat a na konto tohoto pozorování napsal film |
tak pokud vás někde neukazovali oknem jak spíte tak je to ok :o))
"podívej se na ně na pražáky půl dvanáctý a spěj.Takhle dlouho spal akorát starosta a ten měl spavou nemoc"
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | nejak mi nesedi ve filmech kdyz se ta objevuji cernosi jako ti frajeri se zlatem kolem krku v super bouracich.. rasista nejsem, poprve tenhle jejich styl jsem videl v nejakych jejich videoklipech.. mrknul jsem se trailer Friday night lights a tam presne jeden takovy cernoch byl.. takove filmy fakt nemusim, kde se objevuji tihle cernosi.. kdyz vim, ze treba takova afrika je natom hodne spatne co se tyce socilniho zaopatreni.. ikdyz je asi fakt ze vsichni si rovni nikdy nebudem ale proste to bije do oci |
no je to hrozny,sepiseme petici nebo pudem rovnou nekoho ukamenovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
Ostatní filmy, která mám moc ráda - asi si na všechny nevzpomenu:
Tajemný hrad v Karpatech ( nedostižné dílko! )
Vesničko má středisková
staré České filmy z meziválečného a válečného období
Hříšní lidé města Pražského
Kulový blesk, Obecná škola ( vč.charismatického Třísky v roli Igora Hnízda )
Saturnin
Z zahraničních pak :
Všichni Četníci + filmy s L. de Funés ( krom Fantomase, toho nemusím )
filmové zpracování příběhů ze Starého zákona ( nejsem fanatik, ale tohle je opravdu pečlivě natočené )
Kočka na rozpálené plechové střeše ( jen zpracování s Liz Taylor a Paulem Newmanem, další zpracování nejsou tak vydařená )
historické filmy natočené v USA v 50tých letech ( Spartakus, Kleopatra atd..)
Vzhledem k mé chatrné paměti na názvy filmů a vzhledem k množství, si už asi nic jiného nevybavím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: |
no je to hrozny,sepiseme petici nebo pudem rovnou nekoho ukamenovat? |
tva schopnost porozumeni me dojala na svete je spousta hladovejch deti, nemusis psat petici staci kdyz si koupis pusku
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|