"The first nine Mr. Olympia contests from 1965 to 1973 averaged only 3-4 competitors per contest. Number of contestants in the Mr. Olympia were: 1965 (3), 1966 (4), 1967 (4), 1968 (1), 1969 (3), 1970 (3), 1971 (1), 1972 (5), 1973 (3). "
"Arnold took the title unopposed in 1971. For the first time, the show was held outside of New York. The Mr. Olympia contest was held in Paris the same day as the NABBA Universe was held in London. Arnold, with his loyalty 100% behind the IFBB, competed in the Mr. Olympia while other great champions of that year chose to avoid Arnold and compete in the NABBA competition."
Tak tu na mě doprdele netahej Columba
nevim, proč jsi sprostej freimene, ja sem chodim za zábavou a bych si tu v klidu popovidal, jinak Columba tam tahat budu, protoze byl druhej za Arnoldem, takze nevim proc pises , ze byl jediny
umíš anglicky?????????????????? Arnold took the title unopposed in 1971
Freimene o historii Olympii nevis vubec nic.pro me je to co pises velkym zklamanim.mel jsem za to,ze o kulturistice neco vis,ale asi to byl omyl...
inu, myslím si, že o historii toho vím mnohé, ale do včerejška jsem o Olympiích 1971,72,73,74 nevěděl nic a několikrát jsem se Vás tady na nějaké fakta nebo fotky ptal a ticho po pěšině...
Já to nejsem, já mám větší...
Jinak Freimen, to rozluštil, ale jestli chceš hodím sem ještě jednu...jjj, a budu pozdravovat, taky se na tebe těší v květnu
_________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
Já to nejsem, já mám větší...
Jinak Freimen, to rozluštil, ale jestli chceš hodím sem ještě jednu...jjj, a budu pozdravovat, taky se na tebe těší v květnu
grrr, jak já tohle miluju , to je ono, o čem je tenhle sport , teď který z nás je Lou a který Arnold
to bych si myslel, že v tuhle dobu už bude mít Lukáš stromeček místo vzpřimovačů....
jen jediný člověk (pochopitelně myšleno dorost a junioři) byl vyrýsováním podle mého standartu skutečně vyrýsovaný - Černota....bohužel jsem ho nepotkal nikdy ani na soustředění ani na závodech....
Toho bohdá nebude, aby někdo byl vyrýsovanější než já ...a koukám, že zatím není
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne čt únor 08, 2007 10:59 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru