| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: čt únor 08, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
Toto tak lehce nedáte:
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Freimen

|
Zaslal: čt únor 08, 2007 11:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt únor 08, 2007 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Gustavo Badell |
Ne, je to starší 'kus'... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
peetr
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:08 am Předmět: |
|
|
Jooo... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
profesionalni.novacek
(ban)

|
Zaslal: so únor 10, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
miloš2000

|
Zaslal: so únor 10, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so únor 10, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
Greg Valentino _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
miloš2000

|
Zaslal: so únor 10, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Greg Valentino |
jj. _________________ no brain - no gain
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: so únor 10, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
| miloš2000 napsal: | moh to nekam dotahnout. Ale dnes vypada
fotky "zamlada"
|
joo to je Greg Valentino za mlada když ještě nebral steroidy
|
|
| nahoru |
|
 |
profesionalni.novacek
(ban)

|
Zaslal: so únor 10, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
Stejně je to vůl debilní že s tím vůbec začínal... _________________ Rukou si to uděláš, rychlejší to máš...
|
|
| nahoru |
|
 |
miloš2000

|
|
| nahoru |
|
 |
profesionalni.novacek
(ban)

|
Zaslal: so únor 10, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
Jooo vole viděls co říkal v telce ne? _________________ Rukou si to uděláš, rychlejší to máš...
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: so únor 10, 2007 1:06 pm Předmět: |
|
|
ale bral taky steroidy, jemu neverim ani slovo, akorát ne takový mega dávky ataky si nepíchal synthol _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: so únor 10, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | ale bral taky steroidy, jemu neverim ani slovo, akorát ne takový mega dávky ataky si nepíchal synthol |
já sem to četl v článku cituju"Ne, ne. Tohle jsem nikdy neřekl. Lidé říkají různé sračky o mě. MCT olej? Absolutně ne. Nikdy bych nevzal MCT olej a už vůbec ne formou injekce do svalu. Musel bych být blázen. Nikdy jsem nic podobného neřekl." a ještě tohle "Užíval jsem velké množství testosteronu. Asi tak 3000 mg týdně. Opravdu miluji testosteron a equipoise. V případě testosteronu se jednalo většinou o propionát. Jednou za čas užívám enanthate a nadále hodlám užívat equipoise, nezajímá mě nějaký olej, zajímají mě steroidy. Týdně beru 3000 mg testosteronu a tak 400 až 500 mg equipoisu."tod vše je to hňup a blázen v jednom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |