|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DEJF

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Dragic

|
Zaslal: pá únor 16, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
nadbytek vitaminu C v těle může vyprovokovat tvorbu ledvinových kamenů, průjem nebo kožní vyrážku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt únor 22, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
a neni jednodudšši a i cenove lepsi proste mulitivitamin s mineraly z lekarny v tabletach?! ja myslim ze ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt únor 22, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
A kolik takovy veci stoji?
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt únor 22, 2007 7:07 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | a neni jednodudšši a i cenove lepsi proste mulitivitamin s mineraly z lekarny v tabletach?! ja myslim ze ano. |
Fakt myslíš, že z lékárny je to výhodnější, než například od nějaké 'sportovní' firmy? Z lékárny se mi to spíš, co do poměru obsah/cena, zdá daleko dražší, než např. od Carne Labs, nebo Bio Techu (mluvím o multivitamínech). Jediná výhoda je ta, že v lékárně snad určitě koupíš vždycky to, co je napsané na obalu - daleko intenzivněji se to (předpokládím) testuje. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt únor 22, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | A kolik takovy veci stoji? |
v akce treba sem ted kupoval spektrum obohaceny o q10 3 baleni po 30 tabletach za 280kč, a mas to na tri mesice. staci jedna denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt únor 22, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
Já kupuju jedinně ABC plus od Natures Bounty, hodil bych odkaz, ale... viz. pravidla, takže pokud se chceš podívat, tak napiš ABC plus do googlu a hned první odkaz je na e-shop, kde je to asi za nejlepší cenu 220,--/100tablet.
Navíc pokud to budeš chtít hodně řešit, tak si porovnej složení tohodle multivitamínu s předraženýma ABC spektrum, centrum,... V 99% je tam toho víc co se týče vitamínů a minerálu a stejně nebo víc co se týče obsahu jednotlivých složek. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 28, 2007 12:51 pm Předmět: |
|
|
Just a question pre skusenejsich,co by ste mi odporucili ako klbovu vyzivu? Zatial skor ako prevenciu,zatial mi klby sluzia viac ako dobre  .Idem nakupovat,tak aby som sa mal coho chytit.Thanks a lot _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: st únor 28, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
toPetey:kup si Ortoprim cenově je to asi ta nej.. volba myslím že něco kolem 190kc za 90tablet.A ma to skoro stejný složení jako ty GS chondra nebo co to je... _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 28, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
ok,thanks,pozrem sa na to v lekarni _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po březen 05, 2007 3:44 pm Předmět: |
|
|
Heh,dneska sjem byl v lekarne. Ptal jsem se orientacne na vitaminy a mineraly.... Rekl sjem,ze posiluju a ze chci neco na to. On prej jestli to chci na nabirani nebo udrzeni. Rekl sjem,ze nabirani...ikdyz tu otazku sjem nepochopil. Tak mi zacal rikat,ze mam jit do sportu a tam si koupit bilkoviny... Ja mu rekl,ze nejsem blbej a ze protein mam,ale ze chci vitaminy a mineraly... on rekl,ze to v tom ma byt obsazeno... Castecne ma pravdu,nicmene je to malo,ne? Je tam par vitaminu a konec... Taky rikal,ze za chvili bude zelenina a ze je to zbytecne vyhazovani penez. Co si o tom myslite?
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po březen 05, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
myslim ze sa ti snazil usetrit peniaze _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|