|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po březen 05, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
Že je to vůl ... přečti si tu články..ne diskuze kde každý tvrdíme něco jiného  ... a tam se pro tvoji potřebu dozvíš vše co potřebuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Číča

|
Zaslal: po březen 05, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | myslim ze sa ti snazil usetrit peniaze |
No to sjem pochopil. Ale me zajima Vas nazor na to,jestli je to opravdu maximalne zbytecny... Ja si myslim,ze ne,pac jsem ve vyvinu. Ale moc o tom nevim.
Clanky si prectu...ale stve me,ze jsou tak oddelene : ( ale treba sjem se spatne koukal...uz tam lezu :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: po březen 05, 2007 4:41 pm Předmět: |
|
|
tak bez cecka si to uz asi neviem ani predstavit+multi kazdy den. Obcas zinok,horcik,magnezko.b-komplex tiez obcas davam _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: po březen 05, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
já beru +,- celoročně multivitamín, "pro klid duše" a nepamatuju si, kdy sem byl naposled doma s chřipkou. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po březen 05, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | já beru +,- celoročně multivitamín, "pro klid duše" a nepamatuju si, kdy sem byl naposled doma s chřipkou. |
chripka na toto moc vliv nema... staci mit dostatek Ccka a to ma skoro kazdej.-doted sjem ho bral. ale kazdej mesic jsem nemocnej... Pry je to tim,ze jsem mladej! Nebo spis,ze sjem jak debil a jdu s mokrou hlavou vzdycky z posilky. Ikdyz s myma vlasama to jinak nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: po březen 05, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Hefaistos napsal: | | já beru +,- celoročně multivitamín, "pro klid duše" a nepamatuju si, kdy sem byl naposled doma s chřipkou. |
chripka na toto moc vliv nema... staci mit dostatek Ccka a to ma skoro kazdej.-doted sjem ho bral. ale kazdej mesic jsem nemocnej... Pry je to tim,ze jsem mladej! Nebo spis,ze sjem jak debil a jdu s mokrou hlavou vzdycky z posilky. Ikdyz s myma vlasama to jinak nejde. |
tak tam de celkově o to zvýšení imunity, což člověk ocení právě když řádí různý virózy a bezohlední kolegové s tim vesele chodí do práce/školy nebo při prudkých změnách počasí atd.
Člověk ze stravy do sebe (speciálně pokud dodržuje nějakou životosprávu) celkem dost a asi těžko bude vědět jakýho vitamínu nebo minerálu má v těla nedostatek, atd. V tomhle je multivitamín optimální řešení. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po březen 05, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
jj,mam stejny nazor. Diky za odpovedi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismember

|
Zaslal: st březen 14, 2007 8:15 pm Předmět: Co vy na to? |
|
|
tak jsem si tady přečetl pár názorů...
já osobně papám tenhle multivitamín a multiminerál
obchod.ronnie.cz/s-311-multi-mega-sport.html
a tuhle kloubní výživu:
obchod.ronnie.cz/s-26-kloubni-vyziva-kapsle.html
Co vy na to??? je to dobré? existuje i treba levnejsi alternativa???
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: po březen 26, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
caute, kupil som si b-komplex forte, na tu nejaku chut do jedla..ako to brat? kolko denne? kedy..po treningu?
dik..
|
|
| nahoru |
|
 |
TheJawbreaker

|
Zaslal: po březen 26, 2007 3:17 pm Předmět: pangamin |
|
|
| ursus. napsal: | caute, kupil som si b-komplex forte, na tu nejaku chut do jedla..ako to brat? kolko denne? kedy..po treningu?
dik.. |
kup si raději pangamin.....já beru po každém jídle tak kolem 5 a na chuti do jídla to taky dost přidá......nemluvě o tom, že je to levnější a obsah minerálů a skup. vit. B je taky slušný....
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: po březen 26, 2007 3:48 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | caute, kupil som si b-komplex forte, na tu nejaku chut do jedla..ako to brat? kolko denne? kedy..po treningu?
dik.. |
kazdych 12 hodin najlahsie rano a vecer
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: čt březen 29, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
este k tym Bckam, nvm ako vy, ale ja mam po tom hrozne zlte az zlate chcanky, aj pri klasickom pitnom rezime..
je to oka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 5:40 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | este k tym Bckam, nvm ako vy, ale ja mam po tom hrozne zlte az zlate chcanky, aj pri klasickom pitnom rezime..
je to oka? | ...jakou mají barvu ty tablety?...nesjou náhodou nažloutlý?....je to barvený nějakou žlutí...tj. tak jak ji do sebe dostaneš, tak jde ven
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
njo, su take nazltle
bolo mi divne ze je to az moc neprirodzeno az zlate
okay, dik..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|