Radost mi dnes urobilo viac veci , ale aj Douglas a link v jeho podpise... Mam rad humor, aky bol prezentovany napr. v Brianovi a ta pesnicka v tej scene je optimizmus sam o sebe
Včera mě instruktor v posilovně řekl, že jsem silnej chlap, to mi udělalo radost! Uááá, a to u BP, královské disciplíny (no dobře, no... pro mě). (A to tam nebylo ani trojciferné číslo, ale asi jsem s tím tak schopně házel... )
Taky mě udělala radost Erika Eleniak v Pomanově postu.
(A abych ti to Aholo vrátil, tak mě potěšil tvůj vzkázek na Fajtnůs. A Igor taky. )
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Tak dneska se to teda nepovedlo me, ale spis mojim spolubydlicim.
Sedim si u televize a ted vsichni tri vlitnou do obyvaku s kytkou a vinkem ... a uz bylo o zabavu postarano.
Smarjaaa, nemam ja to super chlapy around.
Radost mi dnes urobilo viac veci , ale aj Douglas a link v jeho podpise... Mam rad humor, aky bol prezentovany napr. v Brianovi a ta pesnicka v tej scene je optimizmus sam o sebe
Kdyby nenechali sedět Marxe, dopadlo by to jinak, nechat v bráně Platóna? No to byla sebevražda...
Ještě jedn pythonovský:
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
A tak, pro zlepšení nálady to je (a o to vlastně tady v tom topicu de;-)):
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru