Nikdy som to nevedel pochopiť ako môze dakto mať v ušiach zabité slúchadlá a cvičiť. Kde je sústredenie? Samozrejme lepšie ako u nás v posilke. Rádio HEY - ľudovky
Zaslal: po březen 26, 2007 8:18 pm Předmět: Re: no
Emperor napsal:
Nikdy som to nevedel pochopiť ako môze dakto mať v ušiach zabité slúchadlá a cvičiť. Kde je sústredenie? Samozrejme lepšie ako u nás v posilke. Rádio HEY - ľudovky
Co bych dal za rádio Hey My tam máme poranou Evropu 2, kde jedou ty samý songy furt dokola, a eště je to takovej ten popík
Zaslal: út březen 27, 2007 3:33 pm Předmět: Re: no
BUFU napsal:
Emperor napsal:
Co bych dal za rádio Hey My tam máme poranou Evropu 2, kde jedou ty samý songy furt dokola, a eště je to takovej ten popík
buďte rádi, že vám tam nehraje Petrov, to byste se posrali . U nás hraje rádio vysočina-ti co jsou z vysočiny vědí co to je za kekel. Nedávno jsem chytil pěknou sérii : divokej bill, Peha, tokio hotel, gipsy CZ a nakonec chinaski ....málem jsem to hodil
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Zaslal: út březen 27, 2007 5:33 pm Předmět: Re: no
Azmodan napsal:
buďte rádi, že vám tam nehraje Petrov, to byste se posrali . U nás hraje rádio vysočina-ti co jsou z vysočiny vědí co to je za kekel. Nedávno jsem chytil pěknou sérii : divokej bill, Peha, tokio hotel, gipsy CZ a nakonec chinaski ....málem jsem to hodil
poslední rádio, kde ještě hrajou Sarrah Connor.. juchuu
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru