AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slayter

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2007 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maria: Úplně celé paže? drzim palce taky,muzu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2007 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

promazano od OT
Freimen+Maria prosim doreste si to pres PM, diky

Derek Poundstone
agnez

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2007 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cizopasnik:ale nedostanes s protku,tolik aminokyselin jako druhu.Myslim si ze v rysovace amina by meli byt zarazeny.
saty

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2007 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez skus nejak preformulovat hentu vetu, lebo neviem co vlastne chces povedat ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Bara

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2007 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
agnez skus nejak preformulovat hentu vetu, lebo neviem co vlastne chces povedat ...

Myslím,že chtěl říct,že v proteinu není celé spektrum amin a proto je potřeba je dodávat zvlášť.Druhá věc byla,že v rýsovací fázi je nutné používat aminy na ochranu svalu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2007 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
saty napsal:

Myslím,že chtěl říct,že v proteinu není celé spektrum amin a proto je potřeba je dodávat zvlášť.Druhá věc byla,že v rýsovací fázi je nutné používat aminy na ochranu svalu.

na to si sakra najmes ukrajince ne ? :-)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 9:13 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
maria napsal:
Nepoznám repre kulturistu a kulturistku, dokonca ani fitnesky, ktoré by sa bez týchto doplnkou zaobišli.Strava to neriešim, lebo ju pokladám za samozrejmú.Z týchto príspevkov, ale nejako sedliackym rozumom vychádza nepodstatnosť a dodonca zbytočnosť preparátov.Prosím ak má nejaký sportovec iný názor, nech sa krátko vyjadrí.Ináč je to jednostranné a podľa mňa aj dosť zavádzajúce tvrdenie.
Táto stránka má veľa podrobných a úžasných článkoch o spomínaných látkach a tie vyznievajú v úplne inom duchu.

a ty jsi tak omezená, že tě nenapadlo, že články v jiném duchu (propagačním) píší výrobci doplňků???
Já nejsem proti doplňkům, jen říkám, že carnitin, glutamin a AMINO jsou nahovno a pokud nejsi v dietě tak BCAA rovněž....

člověk tu pár dní není a jak se to tu hýbe:o))...nebudu to už nijak dál komentovat, ale Lukáš to plně vystihl ahezky zhodnotil
Freimen

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 10:40 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Freimen napsal:
maria napsal:
Nepoznám repre kulturistu a kulturistku, dokonca ani fitnesky, ktoré by sa bez týchto doplnkou zaobišli.Strava to neriešim, lebo ju pokladám za samozrejmú.Z týchto príspevkov, ale nejako sedliackym rozumom vychádza nepodstatnosť a dodonca zbytočnosť preparátov.Prosím ak má nejaký sportovec iný názor, nech sa krátko vyjadrí.Ináč je to jednostranné a podľa mňa aj dosť zavádzajúce tvrdenie.
Táto stránka má veľa podrobných a úžasných článkoch o spomínaných látkach a tie vyznievajú v úplne inom duchu.

a ty jsi tak omezená, že tě nenapadlo, že články v jiném duchu (propagačním) píší výrobci doplňků???
Já nejsem proti doplňkům, jen říkám, že carnitin, glutamin a AMINO jsou nahovno a pokud nejsi v dietě tak BCAA rovněž....

člověk tu pár dní není a jak se to tu hýbe:o))...nebudu to už nijak dál komentovat, ale Lukáš to plně vystihl ahezky zhodnotil

děkuji
maria

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 8:14 pm    Předmět: f Odpovědět s citátem

Nič o mne nevieš, nič si sa ani nepokúsil zistiť, buď si istý, že pokiaĺ budeš takto v živote vystupovať, vždy sa nájde nejaká MÁRIA, čo sa ozve, aj keď bude riskovať, že ju zhodíš a zosmiešniš.
Ty si jeden z mála na fóre, ktorý ľudí zmetá zo stola, poúča aj keď má len "nácť".Si jedno veľké kura, sám si sa zaň pasoval, bohužiaľ.A o sliepke fakt nevieš nič, je to smiešne.
Freimen

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 8:19 pm    Předmět: Re: f Odpovědět s citátem

maria napsal:
Nič o mne nevieš, nič si sa ani nepokúsil zistiť, buď si istý, že pokiaĺ budeš takto v živote vystupovať, vždy sa nájde nejaká MÁRIA, čo sa ozve, aj keď bude riskovať, že ju zhodíš a zosmiešniš.
Ty si jeden z mála na fóre, ktorý ľudí zmetá zo stola, poúča aj keď má len "nácť".Si jedno veľké kura, sám si sa zaň pasoval, bohužiaľ.A o sliepke fakt nevieš nič, je to smiešne.

Ty neustále lžeš a v tom je ten problém - já se nepasoval na kuře, jen jsem odmítl tvou lež, že tě poučuju o životě! To jsem nikdy neudělal, poučoval jsem tě o Aminokyselinách a ty jsi to neustála, že má pro tebe "kuře" pravdu - máš nebetyčné ego a to je chyba - Leoš je alespoň empatik, ale to ty neumíš....

To, že se mnou souhlasí deadlift (Ing.biochemie) pro tebe také není argument? Celý život akorát na slovo posloucháš druhé a bereš věci, které ti strčí do pusy, místo aby jsi se zamyslela nad jejich biochemickým účinkem - a když se tě někdo zeptá na argument, řekneš jedině to, že "to bere každý a neumíš si bez toho přípravu představit"...
Freimen

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

založil jsem nám na naší hádku topic :

https://forum.ronnie.cz/post349062.html#349062

to já jen ať nám to nemusí zase mazat a zase tu nezasíráme aminokyseliny - tam se můžeme pohádat a nechat si to klidně i na příště, až se do mě zase budeš bezdůvodně navážet...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maria...máš v hodně věcech pravdu..ale jsi starší a rozumnější - takže by sis měla tyhle výlevy ušetřit...no a Tvé ego je skoro rovno egu chlapa...jsi ješitná...skoro jako já ...neuznáš chybu...takže , proč tu soudíš Freimena?...Lukáš určitě pár lidí naštval - ale takových lidí tu je na foru poměrně dost...mnohem víc lidem leží v žaludku Leoš ( nemám s ním jedinej problém )...jinak - hezké Velikonoce Maria
ygg

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistě OT...proč by mělo být ego ženské..navíc pěkné:-))))...menší ega chlapa ???????
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Čistě OT...proč by mělo být ego ženské..navíc pěkné:-))))...menší ega chlapa ???????
protože snad naivně předpokládám, že jsou ženy lepší než my?
maria

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 9:49 pm    Předmět: dea Odpovědět s citátem

nie sme lepšie, horšie, je to len o jedincoch
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: