|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slayter

|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
Maria: Úplně celé paže? drzim palce taky,muzu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po duben 02, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
cizopasnik:ale nedostanes s protku,tolik aminokyselin jako druhu.Myslim si ze v rysovace amina by meli byt zarazeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: út duben 03, 2007 7:35 am Předmět: |
|
|
agnez skus nejak preformulovat hentu vetu, lebo neviem co vlastne chces povedat ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út duben 03, 2007 8:02 am Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | agnez skus nejak preformulovat hentu vetu, lebo neviem co vlastne chces povedat ... |
Myslím,že chtěl říct,že v proteinu není celé spektrum amin a proto je potřeba je dodávat zvlášť.Druhá věc byla,že v rýsovací fázi je nutné používat aminy na ochranu svalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út duben 03, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | saty napsal: | | agnez skus nejak preformulovat hentu vetu, lebo neviem co vlastne chces povedat ... |
Myslím,že chtěl říct,že v proteinu není celé spektrum amin a proto je potřeba je dodávat zvlášť.Druhá věc byla,že v rýsovací fázi je nutné používat aminy na ochranu svalu. |
na to si sakra najmes ukrajince ne ? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 04, 2007 9:13 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | maria napsal: | Nepoznám repre kulturistu a kulturistku, dokonca ani fitnesky, ktoré by sa bez týchto doplnkou zaobišli.Strava to neriešim, lebo ju pokladám za samozrejmú.Z týchto príspevkov, ale nejako sedliackym rozumom vychádza nepodstatnosť a dodonca zbytočnosť preparátov.Prosím ak má nejaký sportovec iný názor, nech sa krátko vyjadrí.Ináč je to jednostranné a podľa mňa aj dosť zavádzajúce tvrdenie.
Táto stránka má veľa podrobných a úžasných článkoch o spomínaných látkach a tie vyznievajú v úplne inom duchu. |
a ty jsi tak omezená, že tě nenapadlo, že články v jiném duchu (propagačním) píší výrobci doplňků???
Já nejsem proti doplňkům, jen říkám, že carnitin, glutamin a AMINO jsou nahovno a pokud nejsi v dietě tak BCAA rovněž.... |
člověk tu pár dní není a jak se to tu hýbe:o))...nebudu to už nijak dál komentovat, ale Lukáš to plně vystihl ahezky zhodnotil
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st duben 04, 2007 10:40 am Předmět: Re: . |
|
|
| Deadlift napsal: | | Freimen napsal: | | maria napsal: | Nepoznám repre kulturistu a kulturistku, dokonca ani fitnesky, ktoré by sa bez týchto doplnkou zaobišli.Strava to neriešim, lebo ju pokladám za samozrejmú.Z týchto príspevkov, ale nejako sedliackym rozumom vychádza nepodstatnosť a dodonca zbytočnosť preparátov.Prosím ak má nejaký sportovec iný názor, nech sa krátko vyjadrí.Ináč je to jednostranné a podľa mňa aj dosť zavádzajúce tvrdenie.
Táto stránka má veľa podrobných a úžasných článkoch o spomínaných látkach a tie vyznievajú v úplne inom duchu. |
a ty jsi tak omezená, že tě nenapadlo, že články v jiném duchu (propagačním) píší výrobci doplňků???
Já nejsem proti doplňkům, jen říkám, že carnitin, glutamin a AMINO jsou nahovno a pokud nejsi v dietě tak BCAA rovněž.... |
člověk tu pár dní není a jak se to tu hýbe:o))...nebudu to už nijak dál komentovat, ale Lukáš to plně vystihl ahezky zhodnotil |
děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so duben 07, 2007 8:14 pm Předmět: f |
|
|
Nič o mne nevieš, nič si sa ani nepokúsil zistiť, buď si istý, že pokiaĺ budeš takto v živote vystupovať, vždy sa nájde nejaká MÁRIA, čo sa ozve, aj keď bude riskovať, že ju zhodíš a zosmiešniš.
Ty si jeden z mála na fóre, ktorý ľudí zmetá zo stola, poúča aj keď má len "nácť".Si jedno veľké kura, sám si sa zaň pasoval, bohužiaľ.A o sliepke fakt nevieš nič, je to smiešne. _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so duben 07, 2007 8:19 pm Předmět: Re: f |
|
|
| maria napsal: | Nič o mne nevieš, nič si sa ani nepokúsil zistiť, buď si istý, že pokiaĺ budeš takto v živote vystupovať, vždy sa nájde nejaká MÁRIA, čo sa ozve, aj keď bude riskovať, že ju zhodíš a zosmiešniš.
Ty si jeden z mála na fóre, ktorý ľudí zmetá zo stola, poúča aj keď má len "nácť".Si jedno veľké kura, sám si sa zaň pasoval, bohužiaľ.A o sliepke fakt nevieš nič, je to smiešne. |
Ty neustále lžeš a v tom je ten problém - já se nepasoval na kuře, jen jsem odmítl tvou lež, že tě poučuju o životě! To jsem nikdy neudělal, poučoval jsem tě o Aminokyselinách a ty jsi to neustála, že má pro tebe "kuře" pravdu - máš nebetyčné ego a to je chyba - Leoš je alespoň empatik, ale to ty neumíš....
To, že se mnou souhlasí deadlift (Ing.biochemie) pro tebe také není argument? Celý život akorát na slovo posloucháš druhé a bereš věci, které ti strčí do pusy, místo aby jsi se zamyslela nad jejich biochemickým účinkem - a když se tě někdo zeptá na argument, řekneš jedině to, že "to bere každý a neumíš si bez toho přípravu představit"...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so duben 07, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so duben 07, 2007 9:40 pm Předmět: |
|
|
Čistě OT...proč by mělo být ego ženské..navíc pěkné:-))))...menší ega chlapa  ???????
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 07, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Čistě OT...proč by mělo být ego ženské..navíc pěkné:-))))...menší ega chlapa ??????? | protože snad naivně předpokládám, že jsou ženy lepší než my?
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so duben 07, 2007 9:49 pm Předmět: dea |
|
|
nie sme lepšie, horšie, je to len o jedincoch _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|