|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: út duben 03, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
hááásky :-) _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út duben 03, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | hááásky :-) |
Akita Inu
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út duben 03, 2007 3:51 pm Předmět: |
|
|
akita :) ale takovy zabarveni jsem jeste nevidela. klasicky je zlaty s hnedou ryskou.
je rozkosna. a ty malinky taky. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út duben 03, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | todle mi udělalo radost!
jedna bílá kulička je moje |
sem jeste nevidel ze by se pes nechal takhle vokusovat krysama
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st duben 04, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | akita :) ale takovy zabarveni jsem jeste nevidela. klasicky je zlaty s hnedou ryskou.
je rozkosna. a ty malinky taky. |
zlatý z hnědou ryskou neexistujou ale pokud myslíš červený tak ty mám doma už dva teď chci pro změnu bilou
ps:
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st duben 04, 2007 2:41 pm Předmět: |
|
|
tayti psy vypadaj nějak diwně... Radši pěkně chlupatoučkýho, uslintanýho bernardýna _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st duben 04, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | tayti psy vypadaj nějak diwně... Radši pěkně chlupatoučkýho, uslintanýho bernardýna |
každej fandí svýmu !!! ..navíc ..psa si nevbybíráš kvůli vzhledu , ale pro jeho povahový vlastnosti a ty maj akity dost výjmečný
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po duben 09, 2007 10:53 pm Předmět: |
|
|
Poslední skaut.
(Tu ponožku už jsem našel, byla opřená o radiátor.) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: st květen 02, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
http://remisport.wz.cz/remi.php citace:
U příležitosti oslav 15 let od otevření posilovny se uskutečnila i soutěž v BENCHPRESSu a tady jsou výsledky
Kategorie ŽENY :
1.místo: Klíčová Vendula (50x)
2.místo: Švecová Julie (29x)
3.místo: Sehnalová Tereza (10x)
Kategorie MUŽI :
1.místo: Štuchal Radek (47x)
2.místo: Naniáš Patrik (45x)
3.místo: Matonoha Pavel a Maňák Jan (39x)
Ženy závodily s 50% své aktuální tělesné hmotnosti, muži s 70% své aktuální tělesné hmotnosti.
malo, ale i tak mi druhy misto udelalo radost :)
a vzhledem k tomu ze prvni byla judistka kterou znam, tak mi to taky ani tak nevadilo. Ale pristi rok budu prvni ja _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:18 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | http://remisport.wz.cz/remi.php citace:
U příležitosti oslav 15 let od otevření posilovny se uskutečnila i soutěž v BENCHPRESSu a tady jsou výsledky
Kategorie ŽENY :
Kategorie MUŽI :
Ženy závodily s 50% své aktuální tělesné hmotnosti, muži s 70% své aktuální tělesné hmotnosti.
a vzhledem k tomu ze prvni byla judistka kterou znam, tak mi to taky ani tak nevadilo. Ale pristi rok budu prvni ja |
obrovská gratulace...jsi silačka
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendigo
|
Zaslal: út květen 08, 2007 11:30 pm Předmět: |
|
|
Kategorie ŽENY :
Kategorie MUŽI :
a vzhledem k tomu ze prvni byla judistka kterou znam, tak mi to taky ani tak nevadilo. Ale pristi rok budu prvni ja  [/quote]
obrovská gratulace...jsi silačka  [/quote]
Ale ta vítězka teda byla suverenní. To je teprve nějaká silačka. Co je ona zač?
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út květen 08, 2007 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Mendigo napsal: | | citace: | | citace: | U příležitosti oslav 15 let od otevření posilovny se uskutečnila i soutěž v BENCHPRESSu a tady jsou výsledky
Kategorie ŽENY :
Kategorie MUŽI :
a vzhledem k tomu ze prvni byla judistka kterou znam, tak mi to taky ani tak nevadilo. Ale pristi rok budu prvni ja |
obrovská gratulace...jsi silačka |
Ale ta vítězka teda byla suverenní. To je teprve nějaká silačka. Co je ona zač? |
jedna bejvala judistka z Prostejova. Jinak ona vazila 62 ja 66, ona tlacila 25kg ja 30. nechapu proc nam tam nedali presne, meli tam i 1kg kotoucky. Ale co, je to jejich soutez. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
Naposledy upravil WildOrchid dne út květen 08, 2007 11:51 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|