TLUMENI CHUTI NA SLADKE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TLUMENI CHUTI NA SLADKE  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> TLUMENI CHUTI NA SLADKE
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak jste na tom vy se sladkostma ???
Miluju sladkosti, čokoládky, kobližky .....
34%
 34%  [ 31 ]
Ne na to mě opravdu neužije...
28%
 28%  [ 26 ]
Denně tam tu nějakou tatranku pošlu :-)
28%
 28%  [ 26 ]
Vyloženě se cpu těmito delikatesami a pěstuju si pořádnej kaďáček :-))))
8%
 8%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 91

Autor Zpráva
Číča

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aranel napsal:
Ja sladkosti moc nemusim, ale jsem zavisla na cokolade .. zkousela jsem si treba pokazdy, kdyz jsem dostala chut, jit vycistit zuby, ale pak jsem si je cistila treba 10x denne, coz taky nebylo dobry:) mno a ted to docela uspesne resim tak, ze doma zadnou cokoladu (a plati to o vsech sladkostech) neprechovavam... ale kdyz mi nekdo nekde nabidne, tak mam co delat, abych se ovladla... mno obcas se neudrzim

S tim cistenim jsme dopadl stejne... Jinak kdyz chodim do posilky,nejak nemam chut,ale kdyz jsem nemocnej a jsme cely den doma... no ty pico! jako kdyz chytnu nerva, 7 perniku + kolac+termixy,to to jede!!!
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda trpím stejným problémem jak šváca, taky bych to žral furt. No trpím, přes zimu ani neee, ale jak přijde jaro a utřu zrcadlo, je po srandě
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 7:35 am    Předmět: Re: TLUMENI CHUTI NA SLADKE Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
Může mi někdo poradit jak ovladat tuto zasra**u vášeň ?!?!?!
V poslední době mi to zase bere a fakt malokdy se udržim, abych něco sladkýho nesežral. Kolikrat mam pocit, že jsem snad už marod .
Díky za všechny rady - snad mi budou něco platné :-)
...je to jednoduchý....pokud nebudeš žrát cukry...budeš mít stabilní hladinu inzulinu a miimální chuť na sladký....v dietě řešitelný CKD...v objemu je to horší...tak se aspoň snaž jíst jen komplexní sachry...jsem Ti pomohl co?
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem byla do sladkýho totální magor , a taky to tak vypadalo podle toho , ale zjistila jsem že to je jen návykovka ...chce to tak 14 dní až 3 týdny to prostě vynechat úplně ... k tomu mi pomohl Synephrine ....a pak už jsem byla naprosto apatická i k dortu kterej mi ležel před nosem , a ze kterýho bych se dřív zbláznila.
U sladkýho platí ...bud ho jíš ...nebo ho nejíš .Protože když si řekneš že si dáš jen kousek je to v pr...
CIZO

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja kdyz mam chut na sladky tak snim tabulku cokolady (malou, tak 100g) nebo si umixuju litr cokoladovyho nebo bananovyho koktejlu a jsem v pohode

Derek Poundstone
Ceva

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

u mě zabírá prostě sladké nejíst a nemít ho ani po ruce, po čase si člověk odkyne a pak když něco sladkého vidí ani na to nemá chuť ale nad čokoládkou přece jen občas bojuju

Raději budu litovat toho, co jsem udělala, než toho, co ne...
BUFU

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NA sladký mě poslední dobou celkem přechází chut (naštěstí), i když občas si dám. Horší je to s tučnejma věcima - tatrka, smažák,hořčica,špekáček apod.
Dragic

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sladkýho mám plnou špajz. Všechno to jsou dárky . Já to ale nejím. Popravdě nemám na to ani chuť. A když chuť mám tak si dám Pepsi Max (bez cukru) nebo tvaroh umixovanej v mlíku s grankem a banánovým Frupíkem (v každý krabici Frupíku najdeš bezva kérku ). Minulej tejden jsem si zkusil ke svačinám dělat polystirény se sýrem. Hodinu po svačině hlad jako prase a chuť na všechno. Až včera jsem zjistil, že ty polystirény mají hodně vysoký GI a že mi vlastně rozhodili hladinu cukru v krvi. Tenhle tejden se tím už necpu a hlad a chutě jsou v pohodě.
BUFU

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dragic napsal:
Sladkýho mám plnou špajz. Všechno to jsou dárky . Já to ale nejím. Popravdě nemám na to ani chuť. A když chuť mám tak si dám Pepsi Max (bez cukru) nebo tvaroh umixovanej v mlíku s grankem a banánovým Frupíkem (v každý krabici Frupíku najdeš bezva kérku ). Minulej tejden jsem si zkusil ke svačinám dělat polystirény se sýrem. Hodinu po svačině hlad jako prase a chuť na všechno. Až včera jsem zjistil, že ty polystirény mají hodně vysoký GI a že mi vlastně rozhodili hladinu cukru v krvi. Tenhle tejden se tím už necpu a hlad a chutě jsou v pohodě.

Jej, já ty racia žeru v dietě? Tak 3 balíčky týdně... snad to newa,ne?
hruda

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedy mate najvacsiu chut na sladke v priebehu 24 hodin?

Ja cez den som v pohode (nejake dukatove buchticky to spravia).
Ale vecer uz musim dat jednu "linu", pred spanim "delisa XXL" a dalsiu musim mat pri posteli,ked sa uprostred noci zobudim.
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

večer u TV když začnou ty jejich pitomý reklamy
JPS

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz sezeru celou cokoladu,nejlepe milku nebo studenstskou tak mne to nabije energii,ale na strasne kratkou chvilku. (
Dragic

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:

Jej, já ty racia žeru v dietě? Tak 3 balíčky týdně... snad to newa,ne?

To na sobě poznáš, ne ? Jak jsem už psal, mám po nich několika násobnej hlad než před nima. Proto do nich už nepůjdu. Jinak večer k TV je pro mě nejlepší ovocnej jogurt z mrazáku . Je to mňamka a oproti normální zmrzlině kaloricky zanedbatelný . Dokonce si i zaposiluju než to tou lžičkou vydloubám
Josef

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro me je mor cokoláda a susený ovoce, toho dokázu spráskat mraky.Kdyz me honi mlsna, tak si vetsinou dam tvaroh slazeny umelyma sladidlama a skorici, nebo caj slazeny temahle vecma.Moc to ale nefunguje, jediny co mi spolehlive fungovalo bylo se proste rozhodnout to vydrzet a nezrat to.
Janikkk

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Swaca - ak mas chut na sladke daj si vanilkovy promil protein a zarucujem ti ze na sladke par hodin nebudes mat chut

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TLUMENI CHUTI NA SLADKE Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: