|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 04, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Měl jsem doma krásnou posilovnu z pěti stanovišť,hrazdy,X tyčí a tuny (opravdu 1000 kg) závaží.Dal jsem ji novou a nepoužitou klukovi co neměl prachy,protože jsem tam stejně necvičil,ale doteď mám pěknej pocit z dobrýho skutku.Mamka dělá ve slévárně kde lejou tyhle kotouče a dá se to sehnat za hubičku.Např takovýchto jednoruček jsem si pár nechal a jedna (viz foto 28 kg) vyšla na cca 200 kč.Stačí se postarat a jde všechno.
|
Ou, tak to je krása!!! Taky máme domácí posilovnu a kotouče jsou bohužel nedostatkové zboží. Máme tam nějakých 300kg, což je o ničem. Nejvíce vadí nevariabilita na poli jednoruček.
Takové podpultovky bych hned nakoupil, krááááása...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
fercik
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st duben 04, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
Mirio:Zkusím se zeptat jestli lejou teď kotouče a dal bych vědět.Pár dvacítek a pěadvacítek a máš klid.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | | Bara napsal: | Měl jsem doma krásnou posilovnu z pěti stanovišť,hrazdy,X tyčí a tuny (opravdu 1000 kg) závaží.Dal jsem ji novou a nepoužitou klukovi co neměl prachy,protože jsem tam stejně necvičil,ale doteď mám pěknej pocit z dobrýho skutku.Mamka dělá ve slévárně kde lejou tyhle kotouče a dá se to sehnat za hubičku.Např takovýchto jednoruček jsem si pár nechal a jedna (viz foto 28 kg) vyšla na cca 200 kč.Stačí se postarat a jde všechno.
|
to jsou 5kg kotouče ? |
No jestli mě zrak neklame,tak tam píše 28kg,takže to asi 5kg kotouče nejsou!
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 7:54 pm Předmět: |
|
|
sorry  poslední dobou nemám šasu číst všechno, tak jenom prolítávám _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mirio:Zkusím se zeptat jestli lejou teď kotouče a dal bych vědět.Pár dvacítek a pěadvacítek a máš klid. |
To jako myslíš vážně? To bych ti byl snad nadosmrti zavázán nebo jak se to říká...
Ale vážně, bylo by to super!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
Mám rodiče v Paříži,ale po návratu to očuchám a jestli to jen trochu půjde,tak rád pomůžu spřízněné duši
Ty kotouče na fotce jsou 2,5 kg,ale na jednoručky pro měnění váhy jsou nejlepší
Jinak jsou 1-2,5-5-7,5-10-15-20-25 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 12:49 am Předmět: |
|
|
| Shamrock napsal: | Hned bych dva 20-ti kg kotouce koupil,kdyby je mel nekdo z Brna za dobrou cenu. |
To chce chytit akci (hlavně v hypermarketech). Kupoval jsem 4x10kg á cca 400,- , v tescu byly o týden později za polovic. Jednou jsem tam viděl i hodně levný dvacítky
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 9:40 am Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | To chce chytit akci (hlavně v hypermarketech). Kupoval jsem 4x10kg á cca 400,- , v tescu byly o týden později za polovic. Jednou jsem tam viděl i hodně levný dvacítky |
To jako žes koupil 10Kg kotouč za 100Kč a v tesku byly i za 50Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasný sokol

|
Zaslal: pá duben 06, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 06, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Mám rodiče v Paříži,ale po návratu to očuchám a jestli to jen trochu půjde,tak rád pomůžu spřízněné duši
Ty kotouče na fotce jsou 2,5 kg,ale na jednoručky pro měnění váhy jsou nejlepší
Jinak jsou 1-2,5-5-7,5-10-15-20-25 kg |
Báro, dík moc. Jestli to půjde, pošli PM nebo si na mě třeba vem číslo od svého vlastního bratra Mika a domluvíme se.
Ještě jednou dík!
|
|
| nahoru |
|
 |
fercik
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 5:27 am Předmět: Re: kotouče |
|
|
| fercik napsal: | juchúú sehnal jsem do naší sklepní posky 150 kg kotoučů+ dvě dlouhý osy a stojany za dobrou cenu |
za kolik?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|