|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
brut

|
Zaslal: po březen 19, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
V poslední době mě zaujali a můžu doporučit tyhle filmečky
SKRYTÁ IDENTITA
POSLEDNÍ SKOTSKÝ KRÁL
300:BITVA U THERMOPYL
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: po březen 19, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem se na to z nudy podíval, nejsem žádný filmový expert, ale toto je film, který stojí za to vidět!
CHILDREN OF MEN (Potomci lidí)
Kamera: snad úplně nejlepší 'bojové/válečné' záběry co jsem kdy viděl (uprchlický tábor), kua úplně jsem uhýbal kulkám, jak to bylo reálné, na objektivu byla chvíli i 'krev'...
Atmosféra mě úplně dostávala, vboji, v klidu, ve vzteku, beznaději, radosti, vždycky jsem byl 'u toho'..
Hlavní hrdina 'rezignující chlapík' v krizi, to můžu vždycky  , dobrý příběh, politika, sociální problémy, osobní problémy, všechno tam bylo s mírou, nic se extra neřešilo ale... .
Jinak sci-fi z roku 2027 (originál kniha od P. D. James, musím si ji někde půjčit).
Nic víc o tom psát nebudu, to si musíte vychutnat.
Dlouho jsem neviděl pořádný film a tak mě to možná trochu strhlo, ale i tak to určitě stojí za to! _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: po březen 19, 2007 9:31 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Doughlasem, videl jsem dvakrat. Podle mnohych nej film 2006.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út březen 20, 2007 6:57 am Předmět: |
|
|
Rozhodne film tohoto roku 300. Miluji gladiatora, ale tohle je moje #1. Last king of scotland, kruta realita a ma informativni hodnotu.
Hnus - NOrbit, Epic movie. Ztrata casu a penez.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út duben 10, 2007 10:19 pm Předmět: |
|
|
Teď sem koukal na souboj Titánů, ale zjistil, že je to jinej film než sem myslel.
Neví někdo jak se jmenuje ten film, jak tam byl ten minotaurus?, je to podobně starý, i podobně natočený. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út duben 10, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
jinak pro mě nej. scéna z tohodle žánrů, je ze Statečnýho srdce, s Melem Gibsnem když mu angláni podřízli manželku a on se vrací na koni do městě nejlepší scéna ever.
300 taky pěkný. To samí gladiátor. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: st duben 11, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
taky si myslím že 300 byly a budou nejlepším filmem tohoto roku.Jinak sem se na to díval 2krát  a furt se toho nemůžu nabažit-prostě best film.
jinak těd sem ještě viděl film:piďihajzlík-znáte to??To se mi taky celkem líbilo.Pohodová komedie _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: st duben 11, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
Kmotr I-III, nejlepší, co jsem kdy viděl..nemohu si pomoci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
johnnytrava

|
Zaslal: st duben 11, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
| rafaelo napsal: | taky si myslím že 300 byly a budou nejlepším filmem tohoto roku.Jinak sem se na to díval 2krát a furt se toho nemůžu nabažit-prostě best film.
jinak těd sem ještě viděl film:piďihajzlík-znáte to??To se mi taky celkem líbilo.Pohodová komedie |
heh tak ale na toto musim nieco napisat !!!!!
neviem ci bude najlepsii pretoze toto leto bude dost perfektnych filmov ako napr .: Die Hard 4 ,Transporters , Sunshine (to uz vyslo) Spider man 3 , 28 dni potom ( prvu cast mam strasne raaad ) Pirati karibiku , The simpsons ...... je toho vela ale toto su asi najznamejsie aspon podla mna . !
podla mna film 300 mal jednu velku vyhodu a to ze sa film dostal do kin kedy nemal skoro ziadnu konkurenciu a perfektny trailer !
ovsem na toto leto sa tesim lebo dobrych filmov bude dost vela tak hovorit otom ze to je naj film tohot roku je trocha predcasne hovorit !
toš moj nazor
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st duben 11, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
300 rozhodně pěkný ale nenadchlo mě to přespříliš,např. Sin city se mi líbilo daleko víc (i když se to nedá přímo porovnávat¨)
Rocky 6 pěkný Sly ukázal že umí i lehce hrát.Finální souboj ale nemastný neslaný chtělo to lepší atmosféru podle mě.
Letos se těšim na Departed a Babel _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st duben 11, 2007 7:45 pm Předmět: |
|
|
Kdy maj vyjít ti Simpsni? To už bude docela brzo ne? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st duben 11, 2007 8:00 pm Předmět: |
|
|
nemáte někdo filmy rusové přicházejí
nebo serial kerý dávali na nově rusové v los angles?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragic

|
Zaslal: čt duben 12, 2007 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | jinak pro mě nej. scéna z tohodle žánrů, je ze Statečnýho srdce, s Melem Gibsnem když mu angláni podřízli manželku a on se vrací na koni do městě nejlepší scéna ever.
300 taky pěkný. To samí gladiátor. |
Jseš můj člověk . Máme naprosto stejnej vkus.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 12, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Honczik
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|