|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: út duben 24, 2007 7:45 am Předmět: ou |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út duben 24, 2007 7:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:15 am Předmět: |
|
|
nic sa neda robit faye,musis sa toho chytit zase ty... :) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
Ta jnerezova zena na fotke je vyslovene pekna, aj ked by jej pristalo trocha menej svalov. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
Petey: Nojo taky to tak zacinam videt.
Ale ted jsem momentalne nadmiru vytizena, takze az se zase zacnu nudit, tak to tady troska zkraslim.;)
AHOLA: No prave ... kdyby byly ryby ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út duben 24, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Glassy

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:02 pm Předmět: nerez |
|
|
milé, že sa snažíš na kulťáckých stránkach propagovať ženy, čo sa tomu venujú fakt zodpovedne
škoda niekedy tých blbých reakcií, ale je demokracia tak aj tu je sloboda, čo sa páči a čo nie, len je to web aj hlavne o kulturistike, tak čo iné čakať chlapci a dievčatá ako aj osvalené ženy
ani ja nemám rada silikóny, v diéte keď sa telo zrysuje to nepekne vyčnieva, pri troške tuku to už vyzerá lepšie a prirodzenejšie _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:09 pm Předmět: ou |
|
|
Maria:předpokládám že to bylo na mě kvůilva těm fotkám...máš pravdu..souhlasím. Ne všechno se však líbí, jak mě tak ostatním, ne každý to však umí dát slušně najevo.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:14 pm Předmět: . |
|
|
presne tak, písanie na web nás niekedy zvádza vystupovať dôležito _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|