|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: st duben 25, 2007 7:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
Zaslal: st duben 25, 2007 7:32 am Předmět: . |
|
|
faye,nechcela som sa ťa dotknúť
je to len môj postreh, vôbec sa to nemusí dotýkať mnohých čo tu píšu
písala som niekedy a môže to súvisieť s menejcennoscosť vlastnou nedostatočnosťou v živote jedinca
k ženám ešte raz, čo je milé a sympatické aj bez svalov, pravdepodobne bude aj s nimi a naopak, nedá sa čakať, že na týchto stránkach nebudú pôsobiť ženy as s vačšou svalovou hmotou, ako je bežne v naších posilkách _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 25, 2007 7:54 am Předmět: |
|
|
Souhlas....pokud je ženská pěkná, tak to svaly nezkazí,krom skutečných extrémů. Pokud ne, tak nezachrání.
Pěkná je samozřejmě kategorie subjektivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st duben 25, 2007 8:00 am Předmět: |
|
|
pořád lepší "velká svalnatá ženská" než anorektická až rachatická chcíplina !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 25, 2007 8:02 am Předmět: |
|
|
neuznavam extremy, nelibi se mi anorekticka stejne tak jako zenska co se snazi ze sebe udelat chlapa _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st duben 25, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | neuznavam extremy, nelibi se mi anorekticka stejne tak jako zenska co se snazi ze sebe udelat chlapa |
jj naprostý souhlas _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:42 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | neuznavam extremy, nelibi se mi anorekticka stejne tak jako zenska co se snazi ze sebe udelat chlapa |
jj naprostý souhlas |
Tak tak este aby som sa bal chodit domov o par minut neskor ze mi to s tym hroznym bicakom spocita
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:48 am Předmět: |
|
|
Maria: Klidecek, ja to psala obecne ... nebrala jsem to zrovna na sebe osobne (zrejme chyba  ). Anyway lepe jak cizopasnik bych to asi nenapsala ... thumbs up.;) Ale tu fotku bys sem klido hodit mohla. Po tom, co jsem videla tvoje zada ... bych rekla, ze to bude jedna z  fotek.:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:53 am Předmět: |
|
|
Maria by mohla nejakou fotku hodit, spis objemovou, soutezni jsem videl.
A jinak prcekja ma pravdu, akorat doufam ze to neni tak jak kdyz nejaka tlusta zakomplexovana "baculka" se z toho snazi delat prednost z te tloustky a o kazde pekne od prirody stihle rekne ze je anorekticka  .
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:52 pm Předmět: . |
|
|
objemovka nie je práve naj na prezentáciu
a pravda je , že nie som najkrajšia,ani modelka, stačí foto chrbáta _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:54 pm Předmět: Re: . |
|
|
| maria napsal: | objemovka nie je práve naj na prezentáciu
a pravda je , že nie som najkrajšia,ani modelka, stačí foto chrbáta |
+ glutea maxima :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:55 pm Předmět: Re: . |
|
|
| maria napsal: | objemovka nie je práve naj na prezentáciu
| No hele asi jak pro koho. Mě se třeba z vyrýsovanejch kulturistek i fitnesek na podiu zvedá kýbl na férovku (ta hnusná barva, úmrlčí obličeje..), ale přitom spoustu z nich když vidim v objemu tak si řikám že vypadaj sakra fajn. Prostě nějakej ten tuk na ženskejch se sexy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|