|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 8:00 am Předmět: Re: MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě |
|
|
| Hefaistos napsal: | | mirio napsal: | | Hefaistos napsal: | | až překvapý množství hráčů má zdravotní problémy, od tý doby co Hadamczik trenér u repre | Jéžiš, Hefaiste, sorry, ale tohle je neuvěřitelný blábol...
Jestli mluvíš o hráčích z NHL, tak ti, kteří nepřijedou, neprošli výstupní kontrolou (kromě Hamrlíka, kterého nemohli sehnat) v klubu. Jinými slovy jim jejich zaměstnavatelé řekli ne. Všichni hráči z NHL, o které měl Hadamczik zájem, mu účast přislíbil, ale kluby je prostě nepustily.
Pokud mluvíš o evropě, tak vím jen o Kratěnovi a Hlaváčovi a jim objektivně jejich zranění nedovolí odehrát celou porci zápasů na MS, tak proto nejedou.
Stavět to do osobní roviny vůči trenérovi (který navíc má výsledky) je přinejmenší krátkozraké... |
však já sem to nemyslel, tak, že se hráč rozmyslí a řekne mě bolí rameno, nikam nejedu. Opravdu si mě neobohatil o žádnou novou informaci. Já si jen pomatuju situaci ihned po Turíně, kdy si někteří z našich nejlepších hráčů nepřímo vyjádřili o našem trenérovi, někteří poté prohlásili že u repre končí, někteří od tý doby v repre nehráli. Ono je ta situace v klubech trochu o domluvě ,atd.
edit: Ale věřim, že u takovýho Tomáše Kaberleho,Erata a pár dalších je to čiště o zraněních nebo zdravotních komplikacích. tam je to bez debaty. |
Myslíš? Já ne, je to prostě business (bohužel). Pro "nějakou" repre nechtějí kluby riskovat, že by jejich (často klíčoví) hráči nebyli 100% připraveni na příští sezónu.
Ale nechci startovat flame, je to můj názor. I když jsem ho zprvu vyjádřil asi zbytečně ostře. Omlouvám se...
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 8:32 am Předmět: |
|
|
Budu koukat samo na všechny spíly, ale jako vítěze bych si tipnul asi Švedy.A dneska s Běloruskem, tak 3-1.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 8:48 am Předmět: |
|
|
taky tipuju na vítězství Švédsko i když v takových turnajích a eliminaci na jeden zápas rozhoduje každá maličkost _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | tak budu fandit nám a asi i rusum -hlavně at to nevyhraje ta namyšlená kanada |
Jelikož jsem celoživotním sportovce , tělem i duší , rád se zase podívám na pěkný hokej a budu fandit.
Co je televize a co je MS vysíláno v této bedýnce, tak to sleduji . Myslím , že jsem první MS viděl někdy v roce 1956 - 8. Televizor Mánes.
Pečlivě také sleduji , jak se letos skládá reprezentační družstvo. V žádném případě nikoho nepodezřívám ! Kdo nechce nejede ! Svobodná volba jedince. Kdo nemůže nejede !
Ono totiž 80utkání v NHL dá zabrat a není to organizmus žádná procházka růžovým sadem.
Vy všichni , kteří makáte celý rok , tak víte co je to bolest a únava.
Tak jako v loni budu fandit novým tvářím v naší reprezentaci a jsem rád že se tam dostali zase jiní mladí a neopotřebovaní hokejisti.
Někteří z nich nemají zdaleka tolik odehraných utkání , jako kluci z NHL a jsou přímo nadržení zahrát si pěkný hokej za naší republiku. Tak proč ne!
Jak říká můj štajgr : Do štoly pusť jen takého cipa, co umí držet zbijačku a o to je pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:16 am Předmět: |
|
|
Pěkně, Jirko. :-)
Letošní reprezentační výběr se mi moc líbí. Zkloubení zkušeností a dravého mládí. Možná tam není moc hvězd, ale tenhle tým do toho půjde naplno. Už se moc těším!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
ja si nemuzu pomoct nemam rad trenera hadamczika podle mne nema u hracu ten pravej repekt atd...
jen muj nazor.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | No vidíš a můj názor na něj je přesně opačný. A navíc si na nic nehraje ani jako člověk. Trenéra dělá pouze z lásky k tomuto sportu. Finačně je zabezpečený na deset generací dopředu. Jediná jeho motivace je úspěch a to se mi na něm moc líbí. |
kdyz mne se zda ze pred hraci nema vubec respekt jako hlinka nevazej si ho... to ukazovaly i ty komentare minulej rok....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | ja si nemuzu pomoct nemam rad trenera hadamczika podle mne nema u hracu ten pravej repekt atd...
jen muj nazor. |
Já ti rozumím ! Ale MS v hokeji je hlavně o hokeji takovém. Prostě se oprostíme od osobních averzí, fandění Slavii a Spartě atd. a budeme si to užívat.
Moc se těším.
Nový seriál plný lásky , emocí a napětí.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
tak tak.Hlinka byl pan trenér.
zase Hadamczik lepší jak Růžička (v repre by protekce být neměla) _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:56 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | mirio napsal: | No vidíš a můj názor na něj je přesně opačný. A navíc si na nic nehraje ani jako člověk. Trenéra dělá pouze z lásky k tomuto sportu. Finačně je zabezpečený na deset generací dopředu. Jediná jeho motivace je úspěch a to se mi na něm moc líbí. |
kdyz mne se zda ze pred hraci nema vubec respekt jako hlinka nevazej si ho... to ukazovaly i ty komentare minulej rok.... |
Víš co si myslím já? Že komentáře minulý rok (které si bohužel nevybavuju, osvěž mi pamět) ukazují spíše na lidské kvality těch hráčů, než na trenéra. Jak píše Jirka - osobní sympatie/antipatie by měly jít stranou, tady jde o reprezentaci.
Hráči, kteří ukazují, že mají hokejové srdce na pravém místě repre prostě neodmítají. A že jich máme dost! Jeden příklad za všechny - David Výborný...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:59 am Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | | m4l napsal: | ja si nemuzu pomoct nemam rad trenera hadamczika podle mne nema u hracu ten pravej repekt atd...
jen muj nazor. |
Já ti rozumím ! Ale MS v hokeji je hlavně o hokeji takovém. Prostě se oprostíme od osobních averzí, fandění Slavii a Spartě atd. a budeme si to užívat.
Moc se těším.
Nový seriál plný lásky , emocí a napětí. |
tak tak osobni averze to neni ja hokej jen sleduju takhle to mistrovstvi atd. jinak mne to vubec nebavi...
jen muj nazor laika ze hadamczik jak nema ten respekt to ze si ho hraci tak nevazej tak nedokaze stmelit ten tym (coz je zaklad) a projevujou se tam jen individuality atd.. neni tam takova ta pohoda a je to znat na vykonu.... radsi budu mit tym novacku ktery pojedou jako tym a srdcem nez tym hvezd kterej kazdej pude sam na sebe a mezi sebou se buou hadat atdd..
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
mirio: viz co sem psal jirkovi..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|