|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
Ako to skoncilo? Dva nula? Ten druhy bol do prazdnej?
Dnes sme nemali den ani vy, ani my zda sa.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Ako to skoncilo? Dva nula? Ten druhy bol do prazdnej?
Dnes sme nemali den ani vy, ani my zda sa.... |
ne dostali sme dva regulerni goly.... proste nam to tam nepadalo... nemci hrali totalni picu a vyhrali..... divnej sport...:P
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | | m4l napsal: | | AHOLA napsal: | Ako to skoncilo? Dva nula? Ten druhy bol do prazdnej?
Dnes sme nemali den ani vy, ani my zda sa.... |
ne dostali sme dva regulerni goly.... proste nam to tam nepadalo... nemci hrali totalni picu a vyhrali..... divnej sport...:P |
mam pocit ze ked som kukal a bola polka tretej tretiny tak to bolo na strely 15:15 |
tak to si asi koukal na jinej hokej..... (vsimni si jak jsem slusny..) (tim jsem chtel rict ze priste nebudu,,,)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:00 pm Předmět: |
|
|
Hlavne at vypadne New jersey s Ottawou ve stanley cupu,at prijede Elias  toho uz jsme dlouho nevidel za narodak..........
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
Koukam ze to hlasovani je dost zkresleny  Prestoze bych samozrejme to pral cechum nebo slovakum, hlasoval jsem rusko. Podle me krome toho ze jsou doma maj formu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
Váhal jsem jestli jít na trénink nebo koukat na hokej, šel sem na trénink. Teď sem přišel z tréninku uplně vyždímanej a sem v šoku. Tohle sem nečekal. Nevim jak ten zápas vypadal podle zpráv to nebyla náhodná výhra. Prohrát se silnym soupeř je možný vždycky, ať už je lepší kdo chce, neni to play of na 4 vítězný, ale jeden zápas, ale nad němcema ne, ne!!!!!!!!!!
Já jen doufám, že se teď nad sebou zamyslí, a příště už tohle nedopustí, měla to bejt pojistka do čtvrtfinále. Teď počítám, že ostatní němce porazí, čimž se to celý zkomplikuje. :- (
A samozřejmě mě dorazí tady kokůtek serpent co si celej šťastnej honí klobásu. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 6:39 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | dost ma sere JULDO SUPLER ze tam stale dava prvu lajnu ktora hra velke H |
nehraju zle, treba vziat do uvahy, ze si ich supery strazia. Supler ma vsak uz od r. 1994 blbu tendenciu ked ide do tuheho hrat len na tri utoky, ktore su potom unavene, pricom si nemyslim, ze mame nejako extra slaby stvrty utok. |
tak to ma tu tendenciu kazdy nas trener ... ten stvrty utok ani neviem jak je silny/slaby ... ved skoro nehra ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 7:00 am Předmět: |
|
|
Trebars minule sme mali skvely stvrty utok zlozeny zo zohranych hracov zo stvrtej ligy a daval goly ako by bol prvy, v takych pripadoch podla mna nie je dovod ist na 3 utoky... No uvidime, coho sa este dockame. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 8:06 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Váhal jsem jestli jít na trénink nebo koukat na hokej, šel sem na trénink. Teď sem přišel z tréninku uplně vyždímanej a sem v šoku. Tohle sem nečekal. Nevim jak ten zápas vypadal podle zpráv to nebyla náhodná výhra. Prohrát se silnym soupeř je možný vždycky, ať už je lepší kdo chce, neni to play of na 4 vítězný, ale jeden zápas, ale nad němcema ne, ne!!!!!!!!!!
Já jen doufám, že se teď nad sebou zamyslí, a příště už tohle nedopustí, měla to bejt pojistka do čtvrtfinále. Teď počítám, že ostatní němce porazí, čimž se to celý zkomplikuje. :- (
A samozřejmě mě dorazí tady kokůtek serpent co si celej šťastnej honí klobásu. | Byla to náhodná výhra. Německý gól deset sekund před koncem první třetiny, kdy se "střílející" hráč snažil uhnout nohou před pukem ale střílená přihrávka ho trefila přesně do hokejky a bum - 1:0. Od té doby se němci ještě více stáhli do obrany a už to prostě nešlo. Stejně tak chybělo štestí, nic se k nám neodrazilo atd. atd. Pak už to byla z naší strany křeč, ale každopádně nemůže níkdo říct, že bychom něco podcenili. Nepodcenili. Němci byli ti šťastnější, ale to se nepočítá - vyhráli, velmi nám zkomplikovali postup do 1/4 finále ale věřím, že se hráči ještě více semknou.
Nerad to říkám (a opravdu jsem si to nepřál), ale sobotní zápas se Slovenkem bude opravdu na krev. Slováci prostě musí a my si taky nesmíme dovolit zaváhat. Bude to bitva...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|