|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
Tom.k :no Mavi to je kapitola sama o sobě, prostě kóóóča
Ta Majorová, nevím proč ale strašně mi je nesympatická a nelíbí se mi. Prostě mám k ní nějakej odpor nebo co.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 10:19 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Tom.k :no Mavi to je kapitola sama o sobě, prostě kóóóča
Ta Majorová, nevím proč ale strašně mi je nesympatická a nelíbí se mi. Prostě mám k ní nějakej odpor nebo co. |
Já jsem na tom úplně stejně. Taky nevím čím to je, ale Timea je mi prostě taky tak divně nesympatická.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 10:27 am Předmět: |
|
|
Timea vynikajici
Mavi zajimava, musim rict ze ten jeji zadek a nohy v objemu se mi libi ale celkove proste nene... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Timea vynikajici
Mavi zajimava, musim rict ze ten jeji zadek a nohy v objemu se mi libi ale celkove proste nene... |
Tady je přesně vidět, jak má každej jinej vkus. Třeba když se kouknu na Timeu já, tak je to prostě hezká ženská, ale nic pro mě. Rád vám ji přenechám. Ale na Mavi mi nešahejte!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|