MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo letos vyhraje MS?
Švédsko
16%
 16%  [ 16 ]
Finsko
1%
 1%  [ 1 ]
Kanada
9%
 9%  [ 9 ]
USA
0%
 0%  [ 0 ]
Slovensko
28%
 28%  [ 29 ]
Rusko
14%
 14%  [ 14 ]
Česká republika
31%
 31%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 100

Autor Zpráva
Emperor

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 8:51 am    Předmět: hmm Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hefaistos napsal:
Váhal jsem jestli jít na trénink nebo koukat na hokej, šel sem na trénink. Teď sem přišel z tréninku uplně vyždímanej a sem v šoku. Tohle sem nečekal. Nevim jak ten zápas vypadal podle zpráv to nebyla náhodná výhra. Prohrát se silnym soupeř je možný vždycky, ať už je lepší kdo chce, neni to play of na 4 vítězný, ale jeden zápas, ale nad němcema ne, ne!!!!!!!!!!
Já jen doufám, že se teď nad sebou zamyslí, a příště už tohle nedopustí, měla to bejt pojistka do čtvrtfinále. Teď počítám, že ostatní němce porazí, čimž se to celý zkomplikuje. :- (

A samozřejmě mě dorazí tady kokůtek serpent co si celej šťastnej honí klobásu.
Byla to náhodná výhra. Německý gól deset sekund před koncem první třetiny, kdy se "střílející" hráč snažil uhnout nohou před pukem ale střílená přihrávka ho trefila přesně do hokejky a bum - 1:0. Od té doby se němci ještě více stáhli do obrany a už to prostě nešlo. Stejně tak chybělo štestí, nic se k nám neodrazilo atd. atd. Pak už to byla z naší strany křeč, ale každopádně nemůže níkdo říct, že bychom něco podcenili. Nepodcenili. Němci byli ti šťastnější, ale to se nepočítá - vyhráli, velmi nám zkomplikovali postup do 1/4 finále ale věřím, že se hráči ještě více semknou.

Nerad to říkám (a opravdu jsem si to nepřál), ale sobotní zápas se Slovenkem bude opravdu na krev. Slováci prostě musí a my si taky nesmíme dovolit zaváhat. Bude to bitva...

Tomu ver, že to bude bitka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 10:34 am    Předmět: Re: hmm Odpovědět s citátem

Emperor napsal:
mirio napsal:
Hefaistos napsal:
Váhal jsem jestli jít na trénink nebo koukat na hokej, šel sem na trénink. Teď sem přišel z tréninku uplně vyždímanej a sem v šoku. Tohle sem nečekal. Nevim jak ten zápas vypadal podle zpráv to nebyla náhodná výhra. Prohrát se silnym soupeř je možný vždycky, ať už je lepší kdo chce, neni to play of na 4 vítězný, ale jeden zápas, ale nad němcema ne, ne!!!!!!!!!!
Já jen doufám, že se teď nad sebou zamyslí, a příště už tohle nedopustí, měla to bejt pojistka do čtvrtfinále. Teď počítám, že ostatní němce porazí, čimž se to celý zkomplikuje. :- (

Byla to náhodná výhra. Německý gól deset sekund před koncem první třetiny, kdy se "střílející" hráč snažil uhnout nohou před pukem ale střílená přihrávka ho trefila přesně do hokejky a bum - 1:0. Od té doby se němci ještě více stáhli do obrany a už to prostě nešlo. Stejně tak chybělo štestí, nic se k nám neodrazilo atd. atd. Pak už to byla z naší strany křeč, ale každopádně nemůže níkdo říct, že bychom něco podcenili. Nepodcenili. Němci byli ti šťastnější, ale to se nepočítá - vyhráli, velmi nám zkomplikovali postup do 1/4 finále ale věřím, že se hráči ještě více semknou.

Nerad to říkám (a opravdu jsem si to nepřál), ale sobotní zápas se Slovenkem bude opravdu na krev. Slováci prostě musí a my si taky nesmíme dovolit zaváhat. Bude to bitva...

Tomu ver, že to bude bitka.
WAS? Jaká bitka, já napsal BITVA !!!
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
WAS? Jaká bitka, já napsal BITVA!!!

Bitva je po slovensky bitka
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
WAS? Jaká bitka, já napsal BITVA!!!

Bitva je po slovensky bitka
Hehe, misunderstanding as fuck.

Sorry, já prostě mluvím česky. Tak jak to říct? Bude to zápas jako řemen!
serpent

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
serpent napsal:
m4l napsal:
AHOLA napsal:
Ako to skoncilo? Dva nula? Ten druhy bol do prazdnej?
Dnes sme nemali den ani vy, ani my zda sa....

ne dostali sme dva regulerni goly.... proste nam to tam nepadalo... nemci hrali totalni picu a vyhrali..... divnej sport...:P

mam pocit ze ked som kukal a bola polka tretej tretiny tak to bolo na strely 15:15

tak to si asi koukal na jinej hokej..... (vsimni si jak jsem slusny..) (tim jsem chtel rict ze priste nebudu,,,)

pozeral som nemecko-cesko , ja som pocet tych striel nezapisoval

Naposledy upravil serpent dne pá květen 04, 2007 11:04 am, celkově upraveno 1 krát
serpent

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:

niekto znasa prehry tazko, niekto uzna ze na to nema
serpent

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hefaistos napsal:

ak bude dobry kurz na CZE tak tam pojdem na vas dat par kil

potom v nedelu slovensko zas nevyhra s bieloruskom lebo vsetky sily nechali na lade proti CZE, a prehrame znova :),
m4l

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

serpent: " Vis co Saso ? Jdi doprdele!!! "
serpent

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si odbornik
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

serpent

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

som dement za to ze v tretej tretine vybehol na obrazovku pocet striel 15:15 ? dakujem neprosim

pankovia nevedia zniest prehru s "PAPIEROVO" slabsim teamom, tak to uz je ked ma nekdo plno kecov ale SKUTEK UTEK

btw.
stastie ste vycerpali na americanoch

Naposledy upravil serpent dne pá květen 04, 2007 12:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

serpent

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zaujimave, skoro vobec sem nepisem ale ten hokej mi proste neda
keba

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počet příspěvků : 1112

ne fakt jsem takřka nepíšeš ale když napíšeš tak to stojí za to.Slovní průjem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: