|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
serpent
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
som slovak, som na to hrdy a dokazem povedat zle slovaci hraju hovno
vy to o svojom teame nedokazete, vasa chyba, majte sa krasne _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cha cha

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
hráli jsme s Němcema tužku, jako obvykle ... a máš to vole :P _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
X-Pert

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
Zajtra to bude husté. Máte nejaké tipy???
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:49 pm Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | som slovak, som na to hrdy a dokazem povedat zle slovaci hraju hovno
vy to o svojom teame nedokazete, vasa chyba, majte sa krasne |
precti si co sem psal rikal jsem ze na to tam nepadalo atd.. hrali jsme picu??... easy nemam v tom problem...
spis se mne zda ze slovaci maj problem mluvit o ceskym hokeji pac vzdycky od nas dostali na prdel... (pritom hromada cechu slovakum fandi i ja...)
k tve osobe se nevyjadruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:53 pm Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | som slovak, som na to hrdy a dokazem povedat zle slovaci hraju hovno
nejvic se mi na hokeji libi jedna vec,das gola a zabarikadujes se na modry.. a ted babo rad, jak jit skrz
|
|
| nahoru |
|
 |
X-Pert

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | serpent napsal: | som slovak, som na to hrdy a dokazem povedat zle slovaci hraju hovno
precti si co sem psal rikal jsem ze na to tam nepadalo atd.. hrali jsme picu??... easy nemam v tom problem...
spis se mne zda ze slovaci maj problem mluvit o ceskym hokeji pac vzdycky od nas dostali na prdel... (pritom hromada cechu slovakum fandi i ja...)
k tve osobe se nevyjadruju... |
Ja si myslím, že veľa veľa slovákov, fandí čechom. A dvojnásobne vždy potom, ako slováci vypadnú... Tak isto veľa slovákov nevie prehltnúť tú pre nás nie veľmi lichotivú bilanciu, čo sa vzájomných duelov týka. Ale nakoniec, vždy to skončí tak, že keď Slovensko vypadne, fandí sa čechom. Toť moje pocity a postrehy. (Dúfam, že ma teraz nejakí premotivovaní slovenskí národovci neukameňujú... Ale ako som písal, je to môj osobný názor a postreh...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
kdyz vypadnou cesi-fandim slovakum,kdyz slovaci,fandim svedum,kdyz svedi,vypinam hokej :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | spis se mne zda ze slovaci maj problem mluvit o ceskym hokeji pac vzdycky od nas dostali na prdel... (pritom hromada cechu slovakum fandi i ja...) |
ho - ho - ho ultimatniku, nestotoznuj 1,2 uzivatelov s celym Slovenskom Nikdy, ked sme prehrali s Ceskom - a ze sa to stalo x-krat, som ja ani nikto iny v mojom okoli netvrdil, ze to bolo nezasluzene. Proste vedia na nas zahrat, su v tych zapasoch lepsi a slus. No to som inac zvedavy, co tu vypukne v sobotu za flame
Ak prehrame, tak sa pripravte, ze nas vas vytiahnem Tesovica
Inak ake najlepsie umiestnenie ziskala CR na Svetovom pohari, nevie niekto? Len ma to tak zaujima, nesledujem to.. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | spis se mne zda ze slovaci maj problem mluvit o ceskym hokeji pac vzdycky od nas dostali na prdel... (pritom hromada cechu slovakum fandi i ja...) |
ho - ho - ho ultimatniku, nestotoznuj 1,2 uzivatelov s celym Slovenskom Nikdy, ked sme prehrali s Ceskom - a ze sa to stalo x-krat, som ja ani nikto iny v mojom okoli netvrdil, ze to bolo nezasluzene. Proste vedia na nas zahrat, su v tych zapasoch lepsi a slus. No to som inac zvedavy, co tu vypukne v sobotu za flame
Inak ake najlepsie umiestnenie ziskala CR na Svetovom pohari, nevie niekto? Len ma to tak zaujima, nesledujem to.. |
na na poslednim světovym poháru sme došli celkem bez problémů do semifinále, tam se hráli s Kanadou a prohráli sme o gól v prodloužení. Jeden z nejhnusnějších gólu v hokeji co pomatuju. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:28 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | spis se mne zda ze slovaci maj problem mluvit o ceskym hokeji pac vzdycky od nas dostali na prdel... (pritom hromada cechu slovakum fandi i ja...) |
Inak ake najlepsie umiestnenie ziskala CR na Svetovom pohari, nevie niekto? Len ma to tak zaujima, nesledujem to.. |
jj beru to tak jen mne tyhle keci vytacej....
jesi v sobotu budu osklivej na slovaky tak se moc omlouvam je to jen v zapalu boje
edit: DO PICE V SOBOTU JSEM V OPERE!! NO LOL
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | edit:DO PICE V SOBOTU JSEM V OPERE!! |
Kdeze si ? Medzi intelektualmi v opere ? Len ci ta tam pustia |
nahodou v obleku vypadam pekne tywe jako koupil sem to jako darek pritelkyni v narodni opere Nabuko v italstine tywe a moh sem koukat na hokej cesko slovensko .......
(jeste je husty ze jsem to vcera rek pritelkyni jaky mam pro ni prekvapeni a ona mne poslala do pice ze se ji tam vubec nechce...eh jo premejslel sem ze ji poslu do pice taky....
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
m4l: No tak to je cim dalej, tym lepsie  , uz ta vidim, ako tam sedis v lozi a cez sluchatka pocuvas priamy prenos  No to je pech... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 3:52 pm Předmět: |
|
|
No ked budu nasi hrat jak proti USA a cesi jak proti nemcom,tak v sobotu asi nevyhraje nikto.  Obe muzstva skrecuju zapas. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 05, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
Nebude nahodou dnesni hokej vysilat i nejake radio? Ja se totiz k TV vecer nedostanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|