Kanada to robi stale, sklamali ma aj Svedi, ked onehda dvaja zostrelili nasho Ziga Palfiho a ten potom namiesto dalsieho zapasu sa musel kuryrovat. Snad nam taketo veco obrancovia typu Jurcina a hlavne Chara ustrazia.
Kanada to robi stale, sklamali ma aj Svedi, ked onehda dvaja zostrelili nasho Ziga Palfiho a ten potom namiesto dalsieho zapasu sa musel kuryrovat. Snad nam taketo veco obrancovia typu Jurcina a hlavne Chara ustrazia.
Neboj Chara to zmakne (kuk)
nemozem najst tu foto kde Chara supol nemcovi"tu preventivnu"
_________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
Kanada tam neni o čem mluvit, ty když na to nemaj tak se aspon snaží vyprovokovat bitku.
Rusáci v tý samí situaci, volí spíš než bitku, zákeřnej styl hokeje, narážení na mantinel, sekání, lokty do obličeje. A kolikrát je to tak, že na to doplatí ten druhej tým, když si to nenechá líbit a oplácí, protože rozhodčí často nevidí ten provtní faul ale až ten následek - oplacení.
a takhle to vypadá, když se perou dvě prasata:
ale kdybych měl někomu fandit, tak rusko je pro mě menší zlo než kanada, ty vysloveně nesnášim.
_________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
Kanada tam neni o čem mluvit, ty když na to nemaj tak se aspon snaží vyprovokovat bitku.
Rusáci v tý samí situaci, volí spíš než bitku, zákeřnej styl hokeje, narážení na mantinel, sekání, lokty do obličeje. A kolikrát je to tak, že na to doplatí ten druhej tým, když si to nenechá líbit a oplácí, protože rozhodčí často nevidí ten provtní faul ale až ten následek - oplacení.
a takhle to vypadá, když se perou dvě prasata:
ale kdybych měl někomu fandit, tak rusko je pro mě menší zlo než kanada, ty vysloveně nesnášim.
Tak zato by som im dal dystanc
_________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
no hej, ked bol v studiu v STV lipiansky z KE, ten tiez vravel ze v dnesnej dobe je taky trent u rozhodcov piskaju si ako chcu,hraci nevedia co si mozu dovolit, raz je to okej, a druhykrat je ten isty zakrok za 2 minuty, a je to na skodu hokeja..
ja nemam rad kanadu za tyjejich bitky atd.. (ikdyz bitky mam v hokeji moc rad...))
jen treba co se mne nelibi na ceskym tymu...oni nam "zmlatej" jednoho hrace nebo ho nejak poranej ... viz. predminuly rok JAgr malicek... tak by prece mneli vsichni vyskocit ze stridacky a jit zabit toho hrace..... bych je tam rosekal za tohle... a ne ze tam 3hraci mlatej jednoho naseho atp. v tom se mne zas ta kanada libi ze si chranej svoje hrace.....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru