MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo letos vyhraje MS?
Švédsko
16%
 16%  [ 16 ]
Finsko
1%
 1%  [ 1 ]
Kanada
9%
 9%  [ 9 ]
USA
0%
 0%  [ 0 ]
Slovensko
28%
 28%  [ 29 ]
Rusko
14%
 14%  [ 14 ]
Česká republika
31%
 31%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 100

Autor Zpráva
Dome-V

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
MOOG napsal:
Taky mi pripadne Ceman takovej linejsi a luftar nez driv. Asi bych volil Svobodu, ten by se aspon viditelne snazil...

golmani byli vždycky naší silnou stránku, ale nijak tam nevidim nástupce Haška. Čechmy, Hnilda a Vokoun už taky pomalu stárnou a ta mladá krev nikde.

Odpuste, ale Cechmanek mi obas pripadal jako prispady aj proti nam, no niekedy mal mooc stastia
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hefaistos

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V napsal:
Hefaistos napsal:
MOOG napsal:
Taky mi pripadne Ceman takovej linejsi a luftar nez driv. Asi bych volil Svobodu, ten by se aspon viditelne snazil...

golmani byli vždycky naší silnou stránku, ale nijak tam nevidim nástupce Haška. Čechmy, Hnilda a Vokoun už taky pomalu stárnou a ta mladá krev nikde.

Odpuste, ale Cechmanek mi obas pripadal jako prispady aj proti nam, no niekedy mal mooc stastia

Jo je to tak, zatim se nedá říct, že by nás podržel. Kolikrát tam prostě jen tak stojí a bez zákroku se to od něj odráží, jakmile je akce na naší bránu tak mam černo před očima, protože když dojde ke střele tak mi to připadá 50 : 50. Občas vyloupne dobrej zákrok, ale to už jsou jenom takový střípky jeho top formy, který se už hodně vzdálil.
Ono ale bohužel neni z čeho vybírat, máme tam tři golmány z extraligy a Roman je z nich nejlepší. hnilda po stabilních výkonech v základní části trochu propad v play off, nepodržel tým a všechna kritika šla na něj. Sesypal se, a repre raději odmít a já si myslim, že udělal dobře, s tou formou co končil letošní ročník by nám taky moc nepomohl.

Ono je vidět ten stav právě na naší lize. Div se nevrátil z hokejovýho důchodu bříza
MOOG

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejhorsi je, ze strely jen vyrazi a neztlumi pod sebe. Obcas ma haluz, ze se vcas premisti na druhou stranu pri dorazce, ale na to se spolehat neda. To byl treba rozdil mezi nim a Rolosonem. Ten vsechno schoval do sebe... Ale jinak mu fandim, je to muj oblibenej goalie, hlavne pro hru holi
Hefaistos

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Nejhorsi je, ze strely jen vyrazi a neztlumi pod sebe. Obcas ma haluz, ze se vcas premisti na druhou stranu pri dorazce, ale na to se spolehat neda. To byl treba rozdil mezi nim a Rolosonem. Ten vsechno schoval do sebe... Ale jinak mu fandim, je to muj oblibenej goalie, hlavne pro hru holi

jo lítá to od něj na všechny strany, zatim sme měli štěští že při dorážkách většinou buď minuli bránu nebo se netrefili.

Dneska Rusko : Švédsko, trochu mě děsí gólová bilance švédska, hlavně inkasovaný góly - v 5 zápasech 19:3

Rusko 23 : 8
AHOLA

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
petey:tak jo mozna jo,ale je to pro me proste dement dvoumetrovy co numi hrat hokej,pardon

Tak mu to chod povedat, bejku

Musim povedat, ze vam Cechom som vzdy zavidel top brankarov, to je na vykone strasne citit, u nas mal taku spickovu formu snad len Lasak v Goteborgu avtedy sme sa aj stali majstrami sveta. Inak sa u nas chyta taky priemer.... Vo stvrtfinale sa obavam, ze koncime, navyse asi nas 1. utok pride o Demitru, takze neviem, ci na to mame...
ganxterko

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Me osobne sere chara,jsi mysli ze kdyz ma 2 metri je nejvetsi biejc,kazdy vetsi bitkar s nhl by mu dal co proto.

ja som tez toho nazoru ze kazdy o nom rozprava keby neviem co bol,zato ze ma vysku, vahu ma len geneticky danu lebo to uz vidno na postave ten tenky krk...ale nic proti nemu,len mi velmi nesedia tie reci ze je kapo bo je velky
agnez

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nevim,vy jse asi divate na jiny hokej,ale podle me Cechamenk zatim drzi nas tym,vzdyt proti te kanade to byl pekny zavar.Slovakum chybi golman,coz je pro ne skoda,ten Krizan se mi nezda.Rusove nebo Svedi ,si s neho udleaj cednik
Petey

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pravda,Krizan sa sice snazi...ale na takyto level podla mna nema
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Tak nevim,vy jse asi divate na jiny hokej,ale podle me Cechamenk zatim drzi nas tym,vzdyt proti te kanade to byl pekny zavar.Slovakum chybi golman,coz je pro ne skoda,ten Krizan se mi nezda.Rusove nebo Svedi ,si s neho udleaj cednik

Jednoznačně souhlas. Čechmánek chytá výborně, až na jednu chybu proti Slovensku předvádí vyrovnané výkony. Někdo by možná mohl argumentovat, že jeho procentuální úspěšnost je pouze průměrná, ale na tohle má vliv hodně faktorů. Vždyť podívejte se třeba na statistiky Haška v základní části.

Původně jsem do tohoto topicu už nechtěl vůbec přispívat, protože některé výroky mi přijdou přinejmenším úsměvné a já nemám chuť se nervovat, ale vychutnávat si MS jako každý rok, ale nedalo mi to a musím se Čechmánka zastat. Už v Třinci dokazoval, že na to opět má a tady to potvrdil.

Někdo tady psal, že vlastně jen stojí v brance a puky se od něj odráží, ale takovým stylem on prostě chytá. Je to vysoký gólman a z toho těží. Většinu zákroků se snaží ustát a někdy vypadá (díky výšce) na bruslích skoro až nemotorně, ale nemotorný určitě není. Použiju příměr k Chárovi, ten je taky strašně vysoký a člověk, který by jeho kvality neznal si o něm může říct, že je nemotora. Ale Chára je špičkový bek a to nikdo nemůže popřít. Stejně je na tom např. náš Marek Malík nebo třeba fotbalista Dino Koller.

Ale nechci se hádat a kazit si fantastický dojem ze včerejšího nádherného utkání, jen jsem vyjádřil svůj názor.

Naposledy upravil mirio dne po květen 07, 2007 9:49 am, celkově upraveno 2 krát
agnez

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hihih konkretne Malika,jsem potkal v posne tady v ostrave,jak byla vyluka vNHL.A jednou jsem v televizi videl,minuly rok pri ms,jednoho fina v rozhovoru,a ten mel neuveritelne makly krk a trapezy,ale nevim co to bylo zac k tem obrancum,mi cesi mame taky svetovou extratridu,Zidlicky,Kaberle,to je neco,skvele ofenzivne ladeni obranci,jen skoda ze kaberleho toronto nepustilo
agnez

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigjay:chce se mi s toho zvracet chara je podelana sketa,reze nekoho jen kvuli svoji vyskove prevaze,stahne mu dres a s vrchu do nej bije,pak ho zhodi na zem a bije do neho,tomu rikam hrdinstvi,jeste do neho muze kopat brusli kdyz lezi ale 3 vyhrane bitky s nej nedelaj hvezdu.
agnez

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jagr se pobil jo hodte sem odkaz.
AHOLA

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
bigjay:chce se mi s toho zvracet chara je podelana sketa,reze nekoho jen kvuli svoji vyskove prevaze,stahne mu dres a s vrchu do nej bije,pak ho zhodi na zem a bije do neho,tomu rikam hrdinstvi,jeste do neho muze kopat brusli kdyz lezi ale 3 vyhrane bitky s nej nedelaj hvezdu.

Agnez radsej drz pusinku ano? Chara ma respekt a je obranaca, vobec to nie je nejaky znamy "bitkar", alebo NHL "vyradovac". Co ma robit, ked je najvyssi a niekto mlati jeho, alebo dobreho utocnika z jeho tymu? Uz niekolko rokov je jednym z naj obrancov v NHL, inac by asi netravil tolko casu na lade a tie peniaze co zaraba asi tiez nema za usmev Ci uz v Ottave, alebo teraz v B. mu doveruju a on im to oplaca, o com svedcia statistiky.
Btw. aj za nasu slovensku reprezentaciu robi v obrane vela, navyse dal uz 3 goly, co na obrancu nie je zle. Za tvoje muzstvo nehra, tak si ho vobec nevsimaj a zvracaj si nad niekym inym, ano?

Ad Krizan: No snad vychyta dobre v stvrtfinale, videl som ho uz aj v lepsej forme Supler asi Halaka nepostavi, mozno by to bolo lepsie.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

add. golmáni - já právě nehodnotim ty statistiky ale výkon v zápase. Ono je hezký že má golman úspěšnost 92,4%, ale nic to neřekne o jeho kvalitách. Když třeba srovnáme Haška a vokouna, tak z toho jako vítěz jasně vyjde Hašek. Jenže na něj de průměrně 20 střel za zápas, kdežto na vokouna pernametně kolem 40ti.
Ale zase když se vrátim k tomu Haškovi, tak ten tým drží, má vynikající zákroky. Ty si statistiky nic moc neřeknou.

Čechmánka nechám bejt. Však uvidíme co zachytá ve čtvrtfinále, tam se ukáže.

ahola: no myslim, že nad tatrou sa blýská na lepší časy. ten Budaj nebyl špatnej a teď se mu taky daří v Coloradu ne?
U nás za chvíli nastane horší situace.
AHOLA

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
ahola: no myslim, že nad tatrou sa blýská na lepší časy. ten Budaj nebyl špatnej a teď se mu taky daří v Coloradu ne?

Vyzera nadejne no...snad mu forma bude len stupat a bude mat prilezitosti hrat v repre.
Ja som zvedavy, ako bude cesky a slovensky hokej vyzerat o 10-15 rokov, ked tato generacia odide....Asi sa dam na hokej, niekto to musi zachranit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: