|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: po květen 07, 2007 4:42 pm Předmět: |
|
|
| ElChino napsal: | | Hefaistos napsal: | až na to že když se podíváme:
tak vídeň 2005 (obě mužstva v plné síle)
5:1
loni riga, tušim 3:1 (což teda neni bůhvíjakej výsledek, ale pomatuju si, že sem vás tenkrát jasně přehrávali)
a to bohužel nebo bohudík neni o štěštíčku |
A pametáš, ked sme v 1916 hrali v plnej sila a dali vám 10:1?Je blbost žit z historie, ži v realite... |
v 1916 nějak mač v rámci rakouska-uherska? ne.
Já sem právě vycházel z posledních dvou let, jestli to je pro tebe historie, tak třeba přípravný zápasy před MS - oba sme vyhráli. Spíš je blbost, to svádět na nějaký štěstíčko nebo syndrom.
Naši se teď taky trápí ze Švédama poslední 2 roky na ně nemáme, ale nebudu to svádět na štěštíčko nebo syndrom. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 07, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | add. golmáni - já právě nehodnotim ty statistiky ale výkon v zápase. | No vždyť právě toto jsem napsal. Statistiky jsou o něčem vypovídající, ale pouze dlouhotrvající sezóně, ne na turnaji.
Já hodnotím Čechgmánkovy výkony, ne statistiky a výkon podal v každém zápase (až na tu chybu se Slovenskem) dobrý.
A ta sračka, co tady postnul X-Pert a Elchino mu nadšeně přitakal je přesně ten důvod, proč se mi do této "diskuze" nechce přispívat. Je to tu totiž spíše o urážkách nebo rádoby vtipných poznámkách než o nějaké konstruktivní debatě. Mít jiný názor je normální, urážet bez argumentů je trapné.
Jak psal Hefaistos, nejsem moderátor, ale prosím o slušnost a to z obou (jak ze slovenské tak z české) stran. Pojďme se konečně bavit opravdu o hokeji...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po květen 07, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
Čechman podává slušné výkony ač někomu jeho rozvlátý styl díky jeho výšce příde amatérský.Bojim se jen, že by se mohl zranit a pak by za něj nastoupil Pinc _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | keba:pozor,marek pinc je nesmirne kvalitni brankar,pamatuju jsi dobre jeho vykony se zapasu vitkovic,a na eurohockey tour zachytal taky slusne |
uff.Někdy měl dobré chvilky to uznávám, že dokáže zachytat to taky, ale nemá srdce pro hokej nemá nadšení, prodával svoje zápasy a jako člověk je to kokot (vlastní zkušenost) _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:26 pm Předmět: |
|
|
keba:jak to vis,co prodaval?co ja vim tak ve vitkovicich je oblibeny v kotli a mezi divaky.Kdyz tak pm
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
Klidně to napíšu sem.
Prodával zápasy v Litvajzu ale co mu asi žádnej Mosťák nikdy neodpustí jak prodal baráž a pak díky tomu Most prohrál a nepostoupil (asi ne jen kvůli tomu ale hodně tomu napomoh)
Pak je tady i jedna osobní věc a o tý se nechci rozepisovat _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:38 pm Předmět: |
|
|
přesnej rok ti neřeknu ale je to pár let nazpátek
Most si ho pozval jen na hostování .Most hrál druhou ligu (takže vlastně třetí nejvyšší) a Pinc byl extraligový golman.Vůbec mu ale nezáleželo na tom jak to dopadne a zápas prodal.Osobně ho nemám rád ale uplynulo řada let a teď to může být totálně jiný člověk a co je mi vlastně doněj?Když díky němu vyhrajeme MS tak ho budu oslavovat jako každého jiného _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
keba:  jako ono,za ty vitky chyta pekne,a umi i solidne s holi,s tim mostem to nevim,neznam to,kdo vi jak to vsechno bylo.Letos byl taky po skoncene sezone vitkovic ,na hostovani ve svycarsku kde bojoval s tymem o zachranu,a myslim ze uspesne.
|
|
| nahoru |
|
 |
tribulis

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | keba: jako ono,za ty vitky chyta pekne,a umi i solidne s holi,s tim mostem to nevim,neznam to, kdo vi jak to vsechno bylo .Letos byl taky po skoncene sezone vitkovic ,na hostovani ve svycarsku kde bojoval s tymem o zachranu,a myslim ze uspesne. |
Já shodou okolností můj otec trénoval a hrál v Litvínově řadu let -asi tak 20.Trénoval i Pince jak v Litvínově tak i při osudné baráži kde pro změnu trénoval Most.Neházel bych sem nějaké svoje domněnky a drby _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
Ja jenom premyslim, jakto ze neni v repre Tomas Popperle? ten si osobne myslim ze podaval v brance docela dobry vykony... v lonskym roce vyhral s Eisbarenem Berlin titul ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|