|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik je Ti let? |
| 0-15 |
|
3% |
[ 15 ] |
| 16-20 |
|
39% |
[ 158 ] |
| 21-25 |
|
31% |
[ 126 ] |
| 26-30 |
|
15% |
[ 62 ] |
| 31-39 |
|
8% |
[ 35 ] |
| 40-55 |
|
1% |
[ 5 ] |
| 56-?? |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 403 |
|
| Autor |
Zpráva |
KAKAč
|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
tribulis

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
joo už mi dávno neni 20..  je mi 22
Naposledy upravil tribulis dne po květen 07, 2007 7:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Najhorsie je, ze mi konci moja bezstarostna studentska mladost  Ja nechcem byt produktivny  Caka ma v zivotre vobec este nieco pekne  ?
EDIT: POMANOVA STRUCNA ODPOVED PRIVIEDLA JEDNEHO MLADEHO MUZA NA VRCHOLE SIL K ROZHODNUTIU UKONCIT SVOJ BEZNADEJNY ZIVOT. R.I.P. AHOLA _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne po květen 07, 2007 7:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
NE _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
cha-cha: este sa mozes so mnou bavit, je predo mnou posledny rocnik (a fok statnice). Ale jaksi sa crta pracovna prilezitost a v takom pripade nebudem mat tolko casu na "life" + svoje sportove aktivity nebudem rozsirovat, ale skor zuzovat, takze ziaden log nebude Douglasi
A ak mi robota nevide, do statnic bude life a potom zomriem od hladu, lebo bez praxe ma nikto nevezme  Inac ano, rad podlieham sebalutosti
Odkaz pre ludi z topicu maturanti: Ak sa dostanete na vysku, uzite si to naplno, nelutujem ziadnu akciu ktorej som sa zucastnil. Teraz ma ospravedlnte, idem krmit holuby _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Soorbso napsal: | | 21... kurwa, ja chcem mat znovu 15... |
Bylo to v 15 dobry, co? I kdyz jsou chvile, kdy bych se do takoveho veku chtel taky vratit, tak jsem rad, ze je mne tolik kolik mne je ale pravda, ze bych to potreboval posunout tak o 3 roky zpatky, par veci udelat jinak a zase se vratit :-) |
presne, niektore veci by som urobil inak + je to vek, kedy clovek nema ziadne starosti _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|