Zaslal: ne květen 06, 2007 6:40 pm Předmět: Re: hudba
BUFU napsal:
Mě se ta hudba líbí... A co Behemoth?
Hele frčí si tu někdo na last.fm ?
Benemoth? Název mi něco říká, ale jinak neznám.
Na last.fm jsem registrovaný, ale nechodím tam.
ad DragonForce: Tohle je dost zvláštní skupina. Mám od nich album Inhuman Rampage a je dost rozporuplný. Všechny písně mají maximální nasezení, struhjící tempo, vysoké a melodické vokály.
Všechny písně jsou stejné.
Zaslal: ne květen 06, 2007 7:34 pm Předmět: Re: hudba
ad DragonForce: Tohle je dost zvláštní skupina. Mám od nich album Inhuman Rampage a je dost rozporuplný. Všechny písně mají maximální nasezení, struhjící tempo, vysoké a melodické vokály.
Všechny písně jsou stejné.[/quote] Tak tak, mám od nich ješte SonicFirestorm a ValleyOfTheDamned , a je to hrozne rychlý a navzájem podobný ,neco jak linkin park ,ale občas do auta je to dobrý,akorat me z toho zacne po chvilce trestit hlava
_________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
_________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
K těm metalovým předělávkám jako Britney apod.
Zadejte na youtube do hledání "Ten Masked Men" a vyjede plno známých hitů předělaných do takovýho deathmetálku
To Aratan: říkal sem Šílenějšího ne Silnějšího, ale to je jedno Corpse Carving je stejně obojí víc
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru