|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: út květen 08, 2007 11:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út květen 08, 2007 11:30 pm Předmět: |
|
|
Panove a damy, verme si ked motyka vystreli tak budeme aj zlaty _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út květen 08, 2007 11:40 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Black Dragon napsal: | | agnez napsal: | | a kdo urci ty dva nejlepsi s evropy?budou to finalsiit super six?jako treba ¨letos,kazan-farjestad,a vitez nhl? |
Karpat Oulu !!!! |
Vsetín!!
|
Kometa!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st květen 09, 2007 6:43 am Předmět: |
|
|
Jasně modro-bílá krev.
jinak jsem si vsadil na naše na čistou dvojku a moc nám bookmakeři nevěří..kurz byl včera ve Fortuně 3.90, tak jsem to zkusil za kilo + Kanada-Švýcaři.Nezbývá než počkat a doufat.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 09, 2007 7:53 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | Jasně modro-bílá krev.
jinak jsem si vsadil na naše na čistou dvojku a moc nám bookmakeři nevěří..kurz byl včera ve Fortuně 3.90, tak jsem to zkusil za kilo + Kanada-Švýcaři.Nezbývá než počkat a doufat. | Vyjde to. Já tomu taky věřím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st květen 09, 2007 7:56 am Předmět: |
|
|
ja dnes nestiham kvoli posilke hokej...ale to je dobre,lebo ked pozeram ja,dostavame goly :D _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st květen 09, 2007 8:03 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | jewix napsal: | Jasně modro-bílá krev.
jinak jsem si vsadil na naše na čistou dvojku a moc nám bookmakeři nevěří..kurz byl včera ve Fortuně 3.90, tak jsem to zkusil za kilo + Kanada-Švýcaři.Nezbývá než počkat a doufat. | Vyjde to. Já tomu taky věřím. |
nevyjde ... Kanada mu ten ticket pokazi ...
inak na stvrtky som zvedavy hodne, hlavne ako dopadne zrovnanie osemfinalovych skupin ... mohlo by sa zdat ze skupina s Ruskom, Svedskom a Finskom je "kvalitnejsia" nez ta nasa ...
ale tieto zrovnania na dialku dopadaju vseliako ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st květen 09, 2007 8:59 am Předmět: |
|
|
svedi nas zvesela pasovali za miernych favoritov ...
http://dnes.atlas.sk/ms_hokej_2007/90323/ _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 09, 2007 11:44 am Předmět: |
|
|
Som trocha zavadzal pri tej statistike nasich so Svedmi:
| citace: | | Vzájomná bilancia stretnutí slovenských a švédskych hokejistov je výrazne naklonená na stranu severanov, ktorí z doterajších 25 duelov vyhrali šestnásť, tri sa skončili remízou a iba šesť z nich sa stalo korisťou slovenského mužstva. Prijateľnejšia je bilancia duelov na svetových šampionátoch, ktorá je vzácne vyrovnaná (3 - 1 - 3). Dôležitosťou sa vyníma najmä semifinálový triumf Filcovej družiny v Göteborgu 3:2 po samostatných nájazdoch. Zaujímavosťou je, že v posledných dvoch zápasoch dominovali Slováci. V základnej skupine turínskeho olympijského turnaja zvíťazili 3:0 a v osemfinálovej skupine v Rige na MS 2006 | _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 09, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
Ty statistiky slovenska jako info nic moc. pomatuju si že po rozdělení takovejch 5-6 let ste měli tým na úrovni švýcarska. Ještě v Naganu, bych řekl, že to tak bylo. Pak šel ten tým hodně nahoru a dneska už ste někde jinde. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st květen 09, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | Ty statistiky slovenska jako info nic moc. pomatuju si že po rozdělení takovejch 5-6 let ste měli tým na úrovni švýcarska. Ještě v Naganu, bych řekl, že to tak bylo. Pak šel ten tým hodně nahoru a dneska už ste někde jinde. |
u nas to bolo vzdy silne ovplyvnene tym kolko hviezd z NHL prislo reprezentovat a ci sa nahodou navzajom nepozrali a neodmietli spolu hrat ...
nas ligovi vyber nie je schopny nieco solidne zahrat na MS ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 09, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Hefaistos napsal: | | Ty statistiky slovenska jako info nic moc. pomatuju si že po rozdělení takovejch 5-6 let ste měli tým na úrovni švýcarska. Ještě v Naganu, bych řekl, že to tak bylo. Pak šel ten tým hodně nahoru a dneska už ste někde jinde. |
Na urovni Svajciarska sme neboli (hned na olympiade v Lilehammeri sme trebars remizovali so Svedami a celkom dobre hrali aj s ostatnymi supermi, az na ten zaver), ale je pravda, ze tam boli problemy kto pride hrat do repre. Po rozdeleni CSFR sme museli ist do C-skupiny , kde sa tiez mozno nikomu nechcelo ist hrat proti Slovinsku |
Já tim hlavně chtěl říct, že ty výkony jsou od určitých let někde jinde, proto ty statistiky nic moc neřeknou. Třeba Finsko x švédsko tam ta statistika má nějakou výpovědní hodnotu, u vás mi to přijde jako jedna statistika pro dva týmy. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|